Anmeldelser

af Jo Nesbø
199,00 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Endelig en ny Harry Hole bog!

af Susann Krebs | 24/03/2017

Den var længe ventet og selvom jeg har nydt Midnatssol og Blod på sneen, og været begejstret over hans stilskift med disse to lidt smallere bøger, så var det en kæmpe fornøjelse at konstatere, at Jo Nesbø har sparet sammen til en mega spændende ny Harry Hole bog, som næsten er det bedste af dem alle. Superspændende fra start til slut!

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Maya Banks
199,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Stadig kærlighed ved 1. kapitel

af Annette HJ | 20/03/2017

Gratis anmelder udgave fra Lovebooks.dk

Ja, jeg må indrømme at, at jeg stadig er vild med Maya Banks måde at skrive og forføre sine læser på. Jeg læste det første bind i "Slow-burn" serien "Pas på mig" da den udkom forrige år, også som en anmelder-udgave fra Lovebooks. Dengang skrev jeg i min anmeldelse at jeg aldrig før havde læst en bog skrevet af Maya Banks, men blev forelsket i hendes måde at skrive på, så kærlighed  fra 1. kapitel. Og jeg må indrømme, at jeg stadig er vild med hendes bøger, fantastisk blanding af spænding, romantik og en lille smule erotik. Og i denne var det noget begrænset med erotikken. Men fint nok med det. Tilpas. Jeg glæder mig meget til at læse Maya Banks nye serie, som snart udkommer, forhåbentlig med samme blanding af spænding, romantik og så lidt erotik. Jeg var i en boghandel til bogudsalg og der var der % på ikke nedsatte bøger, jeg var så heldig at finde både "Beskyttet af dig" og "Endelig sikker" så de kom med mig hjem. Jeg var ikke kommet igang med at læse, da jeg fik en gratis anmelderudgave som E-bog af Lovebooks. Så jeg har nu læst bind nr 3, før bind nr 2. Og det er synes ikke at være noget i vejen med. Så nu må jeg igang med "Beskyttet af dig"

I "Endelig sikker" møder vi endnu engang en af agenterne fra DSS Security. Zack havde mistet sit livs kærlighed, han var kommet hjem efter et skoleophold, og fundet ud af at hans kæreste var forsvundet, som sunket i jorden. Og havde lidt opgivet at finde hende igen, indtil han en dag ser et maleri på et galleri, motivet var fra et sted, som kun Zack og Gracie kendte til. Og ganske rigtigt er det Gracie der er kunstneren. Men deres første møde bliver langt fra behageligt. Hun tror at det var ham der forrådte hende for år tilbage. Og hendes dengang telepatiske evner er nu væk. Pga af det hun dengang blev udsat for, og som hun så bestemt beskylder Zack for. DSS har fjender og straks er Gracie et mål for hævn. Vil de kunne beskytte hende? Og vil hun nogensinde forstå, hvor uskyldig Zack er? Og kommer han nogensinde til at erklære Gracie sin kærlighed og vinde hendes tillid tilbage?

Stadig kærlighed fra 1. kapitel. ❤️❤️❤️❤️❤️ får denne roman af mig.

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af N. Johansson
139,23 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Forrygende underholdning!

af Kathrine Rosenholt Andersen | 17/03/2017

Sjældent har jeg læst så topunderholdende ebog! Et superoverraskende plot, fantasifulde og forførende frække sexscener. Den er den vildeste pageturner. Dog kan det diskuteres, om denne ebog bør være lovlig at sælge til børn og unge under 18 år, da den er stærkt erotisk og måske kan virke meget voldsomt på unge og sarte sjæle. Den burde i hvert fald have en eller anden form for advarselsmærkat, for den er MEGET pornografisk!

Vil du anbefale til en ven?

Ja

ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Super dejlig og vedkommende samling

af stina_holdt | 17/03/2017

Fantastisk bog, der indeholder 217 forskellige indlæg fra steder i Danmark, der ligger den enkelte bidragyder på sinde. Landkort, historie, anekdoter og billeder i en herlig sammensmeltning. Jeg er kæmpe fan.

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Georgi Gospodinov
299,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[4.00]

I menneskesindets labyrintiske kældergange

af K's bognoter | 13/03/2017

Bulgarske ‪Georgi Gospodinovs #MelankoliensFysik er et rastløst strejftog gennem menneskesindets og historiens labyrintiske kælder‬gange. Og et fremragende et af slagsen på trods af lidt for mange lommefilosofiske svinkeærinder ned ad sidegangene. Læs hele anmeldelsen på K's bognoter.

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Jesper Gullemann
249,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 2 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Martin Fox - Rejsen til Ursopia.

af szandor@pc.dk | 09/03/2017

En spændende fantasyfortælling skrevet af den nyudklækkede forfatter, Jesper Gullemann.

Fortællingen starter hjemme hos Martin, en tidlig morgen, den dag han skal starte på en bueskydningsskole, som ligger langt væk. På vej til skolen mødre han Howard som også skal starte på samme skole. På skolen er der kun få elever, og en mærkelig stemning, af noget mystisk der foregår i krogene på skolen, men ingen siger noget eller fortæller om det. Efter noget tid åbner der sig en ny verden op for Martin, og han ser hemmelighederne på skolen og opdager Ursopia på godt og ondt.

Dette er efter min mening en rigtig god ungdomsbog for de unge mellem 10-20 år. Og der sker hele tiden noget på farten, og der er ikke lange kedelige passager, hvor men bare venter på at der nu skal ske noget. Nej der er fart på fra start til slut. så jeg kan kun anbefale denne bog, og vente på den næste i serien.

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Thyge Christian Fønss,...
199,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

SJOV - for børn og voksne

af larslykkegaard | 08/03/2017

Vores søn på seks fik bogen i fødselsdagsgave, men det var nu mest de voksne der til fødselsdagen sad og læste i den og der blev grint en hel del. Meget sjove illustrationer og meget børnevenlig tekst. 

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Thyge Christian Fønss
249,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Ikke min type kunst, men meget flot bog

af larslykkegaard | 08/03/2017

Kan man elske en kunstbog, selvom man ikke kan lide kunsten i den? Jeg tror godt jeg kan med den her! Fik den i julegave, og kom ved et tilfælde (!) at læse i den, og det har jeg ikke fortrudt.  Den er meget velskrevet og grafisk flot - lille og kompakt. Der er en lækkerhed over den, sm sjældent ses i bøger i dag. 

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Thyge Christian Fønss
299,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Meget smuk og velskrevet bog.

af larslykkegaard | 08/03/2017

Meget smuk og velskrevet bog. Det virker som om, at både forfatteren og Prinsen har moret sig undervejs i forløbet. Flotte fotografier og layout. 

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Lee Weatherly
149,95 kr.
Udsolgt i webbutik
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[1.00]

Ikke overbevist

af MyK | 07/03/2017
Var på weekend hvor min veninde havde denne serie med... Og havde selv glemt læsestof (SÅ ulig bibliotekaren), men må indrømme at den på ingen måde fangede mig. Det er ellers min genre på alle måder men kunne slet ikke relatere til hovedpersonen og syntes at det virkelig spændende tog alt for lang tid om at komme i gang ØV ingen hjerter fra mig
Vil du anbefale til en ven?

Nej

Sider

Varen blev lagt i din kurv