Anmeldelser

af Jannie Pålsson
78,75 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Fin letlæst novelle, der helt

af Jannie Pålsson | 22/04/2017

Fin letlæst novelle, der helt sikkert vil appellere til surf-interesserede drenge og trække endnu flere hav- og sportselskende folk til Klitmøller. Et vovet projekt at kombinere spændingslitteratur og faglitteratur. Det er der kommet en utraditionel lærerig historie ud af.

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Tine Høeg
199,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[3.00]

‪Tine Høegs debutroman i

af K's bognoter | 22/04/2017

‪Tine Høegs debutroman i knækprosaform har bestemt kvaliteter, men den falder ikke helt i min smag.

Læs hele anmeldelsen på K's bognoter: http://bognoter.dk/2017/04/22/tine-hoeeg-nye-rejsende/‬

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Lars Tvede, Mads Faurh...
299,95 kr.
Forudbestil nu
ANMELDT 3 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Virkelig inspirerende bog - et must read!

af Eske Gerup | 22/04/2017

Lars Tvede og Mads Faurholt har med "Iværksætter" sammen skabt noget der er til gavn for rigtig mange der har lyst til at få et indblik og en bred viden om iværksætteri. Den beskriver hvordan man tager første skridt og starter sin forretning til hvordan man får investorer om bord, laver term sheets og til sidst hvordan man kan lave sit exit og meget meget mere. Bogen beskriver i store træk hele rejsen som iværksætter fra et lille værelse til lange direktør gange inden man evt sælger sin virksomhed. Desuden synes jeg bogen fungerer aldeles fremragende, som et detaljeret opslagsværk når man har læst den og eller så anbefaler jeg at læse den igen for at få endnu flere fantastisk gode detaljer med. Hvis det her er starten på hvad Mads og Lars har at byde på sammen, så glæder jeg mig til at se om der kommer endnu flere gode bøger fra dem. For med denne lærer man enormt meget konkret og jeg kan på det stærkeste anbefale alle med bare den mindste interesse for iværksætteri at læse den, lige meget hvor langt man er i sin karriere.

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Lars Tvede, Mads Faurh...
299,95 kr.
Forudbestil nu
ANMELDT 3 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Spændende, motiverende og informativ - en fremragende bog!

af Mathias T Poulsen | 21/04/2017

Mads Faurholt og Lars Tvede har formået at skrive en bog, der er dybt inspirerende, motiverende og virkelig informativ, hvad end man er iværksætter, kommende iværksætter eller generelt bare karrierebevidst og gerne vil yde en ekstra indsats på sin arbejdsplads. Bogen indeholder alt fra det første spadestik til den store milliard exit og belyser de forskellige spørgsmål, man som iværksætter måtte have fra flere forskellige vinkler, hvorfor man efter at have læst Iværksætter føler sig rigtig godt rustet til selv at springe ud i et iværksætterprojekt. Jeg vil på det stærkeste anbefale, at du griber muligheden for at læse denne bog - jeg synes i hvert fald, det er det hele værd.

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Lars Tvede, Mads Faurh...
299,95 kr.
Forudbestil nu
ANMELDT 3 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Letforståelig, spændende og lærerig. Overordnet fantastisk bog!

af Julius Gabel | 21/04/2017

Jeg har haft den fornøjelse at læse ”Iværksætter” af Mads Faurholt og Lars Tvede, og jeg kan klart anbefale den til alle iværksætterinteresserede derude. Bogen beskriver alt, hvad du behøver at vide lige fra at starte en virksomhed, til at lave et godt exit og endda komme videre herfra på en fornuftig måde til næste projekt, hvis det ellers er ens intention. Indholdet rammer bredt, så jeg kan både anbefale den til folkeskoleeleven, som drømmer om en karriere som iværksætter såvel som den universitetsstuderende, der måske allerede er i gang med et startup projekt. Bogen har en god blanding af teoretisk og praktisk viden, hvilket gør det letforståeligt. Herudover deler Mads og Lars også ud af deres personlige erfaringer, hvilket også gør den sjov og spændende. Jeg må indrømme, at jeg synes prisen er lidt pebret, men efter at have læst bogen vil jeg sige, at den til hver en tid er det værd. Jeg håber bestemt ikke, at det er den sidste bog, som vi ser fra Mads Faurholt og Lars Tvede.

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Brittainy C. Cherry
149,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Læst og anmeldt for

af Annette HJ | 21/04/2017

Læst og anmeldt for Flamingobooks som har sendt mig en anmelderudgave som E-bog gratis.

"Elements" er en ny serie af Brittainy C. Cherry. Første del er "Åndeløs".

Elizabeth mister sin mand i en trafikulykke. Efter at have slikket sine sår sammen med sin datter Emma hos sin mor i en anden by, langt væk fra alle minderne. Tager de tilbage til deres eget hus, men på hjemvejen påkører Elizabeth en hund. Hunden og dens ejer, en uforskammet mand bliver kørt på dyrehospitalet, hund har kun pådraget sig mindre knubs. Da Elizabeth og Emma kommer hjem til deres hus, opdager de at nabohuset har fået en ny beboer. Den uforskammede mand med hunden. En mystisk enspænder som alle synes at have en mening om. Elizabeth og Emma prøver at snakke med manden Tristan, men han er meget reserveret og sky. Det viser sig at Tristan også har mistet sin kone og søn i en trafikulykke. Elizabeth og Tristan begynder på et forhold hvor de lader som om at de hverisær er sammen med deres afdøde elskede. Et forhold som er dødsdømt fra starten. De bliver forelsket i hinanden, men det er ikke noget andre i byen synes om. Og der bliver lagt mange forhindringer for dem og deres kærlighed til hinanden. Men vil de til sidst finde sammen eller vil onde magter vinde?

"Åndeløs" er en virkelig velskrevet roman, og man har flere steder brug for et lommetørklæde. En roman man næsten muligt kan lægge fra sig. Man vil hele tiden læse mere på næste side og lige et kapitel mere. Nu glæder jeg mig bare til næste roman i serien "Elements"

Åndeløs får ❤️❤️❤️❤️❤️ af mig

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Bente Jørgensen, Nadia...
99,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[1.00]

som om der mangler noget.

af webster | 20/04/2017

Jeg synes bogen viser flere problematiker men ingen løsninger på dem. så man sidder bare tom tilbage efter at have læst den, som om der mangler noget.

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Saudron Holderoeje
414,85 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 3 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Genial aktiebog!

af Anders Hygum Nordstrand | 19/04/2017

Jeg har lært meget mere af den aktiebog end rigtig mange andre bøger. Den er helt sikkert pengene værd og lærer én samtlige ting, man skal være opmærksom på!

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Saudron Holderoeje
414,85 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 3 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Genial aktiebog!

af Anders Hygum Nordstrand | 19/04/2017

Jeg har lært meget mere af den aktiebog end rigtig mange andre bøger. Den er helt sikkert pengene værd og lærer én samtlige ting, man skal være opmærksom på!

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af N. Johansson
139,23 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 4 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Mændenes Fifty Shades of Grey

af Anders Hygum Nordstrand | 19/04/2017

Det her er klart Fifty Shades of Grey på den saftige og stærkt erotiske måde. Kort sagt beregnet til mænd. Knaldgod og masser af lir. Det må være første gang, jeg har læst mig til udløsning ... !

Vil du anbefale til en ven?

Ja

Sider

Varen blev lagt i din kurv