Anmeldelser

af Morten Buschmann
249,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 2 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[4.50]

Sjove karatkerer

af pbf1811@gmail.com | 28/05/2017

Jeg elsker de mennesker i Morten Buschmanns bøger og miljøerne omkring dem! Og i denne, Udstikker, er de heldigvis alle (næsten) med igen. Især interessant at følge Anne-Sofies udvikling og hendes forhold til Lucas midt i al spændingen. Jeg anbefaler helhjertet Udstikker som dejlig underholdende eskapisme i hverdagen.

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Blake Crouch
249,95 kr.
Forudbestil nu
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[4.00]

Hæsblæsende spændende

af Susann Krebs | 28/05/2017

Dark Matter er et virkeligt tankevækkende bud på en fremtidsroman og er svær at lægge fra sig pga den gode historie om hvad de afgørende valg, vi træffer i livet, kunne have betydet, hvis vi havde valgt anderledes. Og samtidig er det en smuk kærlighedshistorie.

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af J.P. Delaney J.P. Delaney
134,10 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[4.00]

Mega pageturner

af Susann Krebs | 27/05/2017

Den her bog blæste jeg igennem nærmest i eet stræk, sikke en pageturner. Godt skruet sammen, super plot med Fifty Shades-agtige undertoner. Slutningen var måske ikke lige så overraaskende som jeg havde håbet på....

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Stefan Ahnhem
199,00 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Atten grader minus af Stefan Ahnhem

af Annette L | 25/05/2017

Fantastisk krimi, lige så spændende som de to første bøgen Stefan Ahnhem har skrevet. Kan varmt anbefales hvis man er til gode krimier.

 

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Anna Ekberg
199,00 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

DEN var spændende!

af Susann Krebs | 23/05/2017

Jeg havde ventet i spænding på Anna Ekbergs anden bog og blev bestemt ikke skuffet! Rystende spænding og absolut skræmmende domestic mega noir.

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Morten Lander Andersen
149,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Herlig tilgængelig og brugbar viden om reformationen

af Peter Sørensen | 18/05/2017

En rigtig god guide til at forstå reformationens tid i København, bogen er opdelt så den kan danne basis for mange gode vandringer i den gamle del af København. Teksterne er krydret med små anekdoter og bokse med ekstra viden om ting man skal se eller skal være opmærksom på. Dejligt med historie formidling på denne måde, alle kan være med.

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Inger-Marie Corfitz Mose
149,95 kr.
Udsolgt i webbutik
ANMELDT 2 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Fantastisk bog:)

af asdfghjklæø | 11/05/2017

Fantastisk bog:)

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Inger-Marie Corfitz Mose
149,95 kr.
Udsolgt i webbutik
ANMELDT 2 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Fantastisk bog:)

af asdfghjklæø | 11/05/2017

Fantastisk bog:)

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Anne Cathrine Bomann
199,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Fremragende lille bog!

af Paul | 06/05/2017

Agathe er indsigtsfuld, eksistentiel roman, hvis temaer er eviggrønne. Der skal lyde en varm anbefaling herfra. 

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Morten Buschmann
269,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 2 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Spændende og anderledes

af Odysseus | 05/05/2017

har læst Buchmanns alle fire bøger og Skygger skuffer ikke. Noget så sjældent som en morsom thriller men også mange steder uhyggeligt spændende. Kan især li de handler om vores tid og foregår i flere lande.

Vil du anbefale til en ven?

Nej

Sider

Varen blev lagt i din kurv