Anmeldelser

af Jesper Gullemann
249,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Martin Fox - Rejsen til Ursopia.

af szandor@pc.dk | 22/02/2017
En spændende fantasyfortælling skrevet af den nyudklækkede forfatter, Jesper Gullemann.   Fortællingen starter hjemme hos Martin, en tidlig morgen, den dag han skal starte på en bueskydningsskole, som ligger langt væk. På vej til skolen mødre han Howard som også skal starte på samme skole. På skolen er der kun få elever, og en mærkelig stemning, af noget mystisk der foregår i krogene på skolen, men ingen siger noget eller fortæller om det. Efter noget tid åbner der sig en ny verden op for Martin, og han ser hemmelighederne på skolen og opdager Ursopia på godt og ondt.   Dette er efter min mening en rigtig god ungdomsbog for de unge mellem 10-20 år. Og der sker hele tiden noget på farten, og der er ikke lange kedelige passager, hvor men bare venter på at der nu skal ske noget. Nej der er fart på fra start til slut. så jeg kan kun anbefale denne bog, og vente på den næste i serien.
Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Annemette Voss, Ditte ...
249,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

...

af NanaDK | 18/02/2017

..

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Birthe Mau Lavigne
199,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

De ukendte børn

af alice_persson | 17/02/2017
Jeg har netop læst Birthe Mau Lavignes ungdomsroman “Mails til Sankt Nikolaus,” og jeg sidder tilbage med mange forskellige følelser. På den ene side er det sjovt og tidløst at være med i en “De 5”-bog af nyere dato. Unge mennesker, som opklarer forbrydelser og sniger sig ud om natten. Hunden Tim er erstattet af katten Erasmus. Fantasy og ånder og mystiske mails, der forsvinder, er et dejligt krydderi. Jeg bliver helt varm af at læse om kærligheden og samhørigheden mellem de unge mennesker og mindes de gode løfter og det vigtige sammenhold, som jeg nød med nogle af mine skolevenner i 60-70’erne. Samtidig gør det mig trist at tænke på, at der er så mange ensomme unge i dagens Danmark. Nu er bogen ikke bare en fantasy-ungdomskrimi, men har en dybere dagsorden. At sætte spotlight på de børn, hvis liv ødelægges af seksuelt misbrug, og som vi kun hører om, når store sager bliver kendt for offentligheden. Det sker hver dag, at børn bliver misbrugt, og det er ikke til at holde ud at tænke på. Disse børn får det aldrig nemt. Som voksne - det ved jeg fra min psykoterapeutiske og traumebehandlende praksis - slæber de gruelige senfølger med sig. Livet bliver en kamp for at undgå at støde ind i “triggere”: begivenheder, steder, lugte, lyde, bemærkninger, film og omtaler af misbrugssager, som hver gang ripper op i de gamle traumer. Den traume-energi, der er indespærret i kroppen og nervesystemet efter misbrug resulterer i blandt andet angst, mareridt, isolation, uvirkelighedsfølelser og fysiske problemer. I omtalen til bogen står: Birthe Mau Lavigne har gennem sit arbejde på krisecentre for børn og kvinder set mange ofre for misbrug, og hun har skrevet en fantastisk ungdomsroman med fokus på de børn, ingen taler om. Mens de store sager slås op i pressen, er der mange der ikke får omtale, og mange børneliv, som bliver ødelagt. Jeg har læst bogen og er blevet glad, fordi den er så fuld af kærlighed. Jeg har læst bogen og er blevet ked af det, fordi den minder mig om, at mange børn den dag i dag - ja, lige nu - er udsat for misbrug. Jeg har læst bogen og er nødt til at skrive om den, fordi det ikke er til at bære, at disse børns pinsler bliver hemmeligholdt. Det er ikke rimeligt, at det kan få lov at foregå år efter år, og derfor skal denne bog frem i lyset og læses. Børnene, både de små aktuelle, og de indre børn hos voksne misbrugte skal have den hjælp, de har fortjent. Bare fordi de er mennesker. I dag er der ikke meget hjælp at hente for de misbrugte. De får medicin, men har brug for langvarig psykoterapi hos et menneske, som de har tillid til. Det er det eneste, der virkelig kan ændre tilstanden hos de traumatiserede. Tak til Birthe Mau Lavigne for at sætte dette punkt på dagsordenen på en genial måde. Læs bogen, selv om du ikke hører til målgruppen “ungdom.” Fortæl om den til andre. Præsentér de unge for den. Lad os sprede vor viden og være på vagt, så børnene kan mærke, at det skamfulde tabu kan opløses. Det er min opfordring.
Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Anne Nielsen
259,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[1.00]

Kedelig

af Hen.Riksen | 16/02/2017

Meget kedelig bog hvor man kender slutningen før man hra læst den

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Eva Botofte
99,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 2 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Rundtosset

af Gry-Moge | 16/02/2017

Man bliver rundtosset af de skønne tekster om at fare vild i livet

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Eva Botofte
99,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 3 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Flot bog!

af Gry-Moge | 16/02/2017

Jeg er vild med fotografierne - og så passer de så godt til de mørke digte

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af E L James
129,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[1.00]

Watch Fifty Shades Darker

af siska_melani | 11/02/2017
Watch Fifty Shades Darker Full Movies Online Free HD http://blend-movies.us/movie/341174/fifty-shades-darker.html Fifty Shades Darker Official Teaser Trailer #1 (2017) - Dakota Johnson Universal Pictures Movie HD Movie Synopsis: When a wounded Christian Grey tries to entice a cautious Ana Steele back into his life, she demands a new arrangement before she will give him another chance. As the two begin to build trust and find stability, shadowy figures from Christian’s past start to circle the couple, determined to destroy their hopes for a future together. Fifty Shades Darker in HD 1080p, Watch Fifty Shades Darker in HD, Watch Fifty Shades Darker Online, Fifty Shades Darker Full Movie, Watch Fifty Shades Darker Full Movie Free Online Streaming

 

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Renee Knight, Renée Kn...
129,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[4.00]

Fantastik thriller

I denne bog opdager hovedpersonen, at den bog hun netop er ved at læse handler om hende selv og den frygtelige ting hun gjorde for over 20 år siden. Det er for sent at fortælle hendes mand om det. Hun må derfor selv nå til bunds i, hvem der kender hemmeligheden og nu prøver at ødelægge hendes liv.

Du skal læse den hvis du elsker thrillers! Især hvis du godt kan lide, at det bliver vendt på hovedet, hver gang du får en ny oplysning.

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Ane Riel
199,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Firnurlig historie

Jeg er netop blevet færdig med bogen Harpiks.

Det er virkelig en historie som vender tingene på hovedet! Sjovt sprog og  en fantasifuld fortælling. Det er både en sjov, rørende og til tider trist historie, der uagtet sin overdræven handling til tider kan minde om de sager der bliver bragt i aviserne.

Tak for god underholdning

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Lars Bjerregaard Jessen
199,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Om opture og nedture i et parforhold

af birgitte_münster_sørensen | 07/02/2017

"Nøgen hukommelse" af Lars Bjerregaard Jessen er en fremragende roman om opture og nedture i et parforhold. Kan varmt anbefales.

Vil du anbefale til en ven?

Nej

Sider

Varen blev lagt i din kurv