Anmeldelser

af Martha Flyvholm Tode
189,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[1.00]

Remember: core breathe; nitrous for, cryotherapy.

af erirusobquh | 16/08/2017
[url=http://20mg-cheapesttadalafil.com/]20mg-cheapesttadalafil.com.ankor[/url] 20mg-cheapesttadalafil.com.ankor http://20mg-cheapesttadalafil.com/
Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Morten Buschmann
140,63 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Forrygende med lydeffekter

af Oleelisabeth | 09/08/2017

Denne lydbog var virkelig en fornøjelse at lytte til! Helt usædvanligt har den en del steder understøttende lydeffekter af stemninger, biler, fly, skud osv., det er vi ikke stødt på før. Den er virkelig spændende, anderledes og behageligt fortalt/oplæst. Vi nød hver en time i fulde drag! Den kan varmt anbefales. 

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Christiane Meulengracht
168,71 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 2 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[4.50]

Kærlighed med vilje

af Laugimalle | 06/08/2017

Kærlighed med vilje er en selvhjælpsbog til dem som gerne vil optimerer kærlighedslivet - og blive klogere på sig selv og egne reaktionsmønstre.  Bogen er spækket med konkrete øvelser og spørgsmål, der åbner op for reflektion og udvikling. Bogen kaster lys over alle aspekter af følelseslivet .Og så rammer den spot on ift vores tids største udfordring - at vi ofte er i mega kontrol. - At vi er alt for meget i vores hoveder og for lidt i kroppen. Bogen er lærerig og inspirerende læsning. 

Vil du anbefale til en ven?

Nej

ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Fantastisk for os, der elsker fodbold

af Claus Ottesen | 03/08/2017

Quizbox er et fantastisk spil for alle os, der elsker fodbold. Mine drenge og jeg elsker at spille spillet - og vi får mange gode snakke om fodboldverdenen ud fra de alsidige spørgsmål om fodbold både nationalt og internationalt. Vi kan varmt anbefale spilet til alle piger og drenge, som interesserer sig for fodbold!

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Diana Gabaldon
139,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Ufattelig spændende og slet ikke til at slippe!

af Carina_bookworm | 01/08/2017

Jeg startede med at læse "Voyager" på e-bog efter at 2. sæson af "Outlander"-TV-serien var slut, men synes selvfølgelig at jeg burde investerer i den ægte vare nu hvor jeg var blevet elev i en boghandel. Og jeg fortryder ikke et eneste sekund! Jeg har læst i den til og fra arbejde og før jeg gik i seng og jeg har sommetider lagt med bogen til kl. 1 om natten for den var alt for spændende! Jeg er vild med handlingen og uden at afsløre for meget så er jeg HELT VILD med at spøgelser der dukker op igen! det er ufattelig fedt! jeg fangede mig selv i at sige "WHAT" højt et par gange. Jeg kan klart anbefale denne bog! især til folk der måske som jeg, har set TV-seriens 2. sæsoner!

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Edith Maria Kanstrup
249,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Velskrevet debatbog

af ESE | 24/07/2017

Anmeldelse, Poul Kjersgaard: ”Jeg har netop læst en rigtig dejlig bog ”Julie længe leve”, skrevet af Edith Maria Kanstrup. Den er velskrevet og man nyder forfatterens personlige måde at skrive på. Rytmen i sproget er nærmest melodisk. Beskrivelsen af de fire hovedpersoner er så levende at man hurtigt danner sig et indtryk af disse og deres personlighed. Man kommer til at holde af dem og deres liv efterhånden som handlingen skrider frem. Det er simpelthen en fornøjelse at læse bogen. Temaet omkring aldringsprocessen er spændende og giver, som det er nævnt på bogens omslag, en god baggrund for en diskussion.”

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af JG Gylling
199,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 3 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

En vaskeægte gyser

af Finn M | 18/07/2017

Historien om en families hvis liv er topstyret af statens reglementer om sundhed er intet mindre end en øjenåbner. Der er hvert øjeblik nye tiltag i retning af det samfund, der beskrives i Endorfino, men fordi det sker så glidende, kan det være svært at få øje på den store sammenhæng. Dystopien Endorfino maler et knivskarpt billede af det samfund vi vil få, hvis ikke der ændres kurs, og det er ikke et samfund, jeg har lyst til at være en del af og slet ikke et samfund, jeg har lyst til at give videre til mine børn. Endorfino har fået mig til at se anderledes på de små ændringer og justeringer, som hele tiden dukker op omkring os, og jeg er blevet meget mere opmærksom på, at det er galt. Læs Endorfino og få en læseoplevelse ud over det sædvanlige.

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af JG Gylling
199,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 3 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Spændende og tankevækkende bog

af Bente G | 18/07/2017

Endorfino en en af de mest relevante bøger, jeg har læst i nyere tid. Den sætter fokus på nogle meget relevante problemstillinger i vores moderne samfund. Bogen er velskrevet og underholdende samtidig med at den er meget uhyggelig. Jeg kunne genkende utroligt meget fra min egen og mine børn og børnebørns hverdag. Jeg synes, det er en god pointe, at hver gang der er tegn på afvigelse fra det sundhedsfikserede samfunds regler, så rettes der ind. Jeg håber, at Endorfino vil være med til at sætte en anden kurs, og jeg anbefaler bogen varmt til alle. Bente fra København

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af JG Gylling
199,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 3 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Spændende og tankevækkende bog

af Bente G | 18/07/2017

Endorfino en en af de mest relevante bøger, jeg har læst i nyere tid. Den sætter fokus på nogle meget relevante problemstillinger i vores moderne samfund. Bogen er velskrevet og underholdende samtidig med at den er meget uhyggelig. Jeg kunne genkende utroligt meget fra min egen og mine børn og børnebørns hverdag. Jeg synes, det er en god pointe, at hver gang der er tegn på afvigelse fra det sundhedsfikserede samfunds regler, så rettes der ind. Jeg håber, at Endorfino vil være med til at sætte en anden kurs, og jeg anbefaler bogen varmt til alle. Bente fra København

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Pia Rydahl
249,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

En vidunderlig bog

af Bente G | 18/07/2017

Der brænder en ild er en helt vidunderlig bog. Jeg var tryllebundet fra jeg påbegyndte bogen til jeg var færdig. Både fortællingen om det gamle Holmegaard Glasværk, og fortællingen om Maja og hendes familie er så velskrevet og fuld af indlevelse, at det hele blev levende for mig. Jeg vil anbefale bogen til alle. Bente fra København

Vil du anbefale til en ven?

Ja

Sider

Varen blev lagt i din kurv