Anmeldelser

af Anemette Olesen
99,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Opblomstrende velsmag

af Bogmagasinet | 24/01/2013

Anden bog i denne lille serie fra Koustrup & Co er Anemette Olesens ”Spiselige blomster”. I takt med at det nordiske køkken bliver mere og mere populært, vokser ligeledes interessen for brugen af blomster i maden. Tro ikke, at blomsterne blot skal virke feminine og dekorative på et kagefad. Nej Anemette Olesen giver blomsterne hovedrollen på tallerkenen.  Annemette præsenterer fint diverse blomster både fra naturen og fra haven. Hun fortæller om planten og dens historie og fuldender hver beskrivelse med en opskrift, hvori den beskrevne blomst indgår.  Bogen, Spiselige blomster – øjenfryd og velsmag, indeholder ligeså mange velbeskrevne kapitler som velsmagende opskrifter. Bogen er ligesom, Bær- velsmagende vitaminbomber, illustreret af Kirsten Tind. Kirstens smukke akvareller gør i samspil med stemningsfyldte fotografier bogen komplet uimodståelig. Det er ikke kun birkeskage med lavendel, men også mere bestandig kost Anemette Olesen sætter på bordet, såsom kartoffelpizza med gederamsblomster og indbagt spinat med squashblomster. Bogen opfordrer i høj grad til at eksperimentere med både havens og naturens blomster, og giver mange gode og anderledes bud på, hvordan de kan tilberedes og fortæres til stor velbehag for os læsere.

Sandra Thorup Mose   

Vil du anbefale til en ven?

Nej

Varen blev lagt i din kurv