Anmeldelser

af Katja Bøggild-Qwist
149,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 2 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Den fungerer sgu.

af Peter VO | 28/11/2017

Den fungerer sgu - så simpelt er det.

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Amér Majid
126,56 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 2 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Læsevenlig udgave

af kastanje | 27/11/2017

Læsevenlig og letforståelig dansk oversættelse.

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Amér Majid
126,56 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 2 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Læsevenlig udgave

af kastanje | 27/11/2017

Læsevenlig og forklarende nyoversættelse.

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Amér Majid
42,19 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 2 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Læsevenlig bog

af kastanje | 27/11/2017

Læsevenlig biografi udfra de tidlige islamiske kilder

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Annette Dollard
55,13 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 3 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[4.00]

Denne håndbog er spækket med

af Malenelist | 26/11/2017

Denne håndbog er spækket med ideer til hvordan du kan gøre hverdagens interaktioner bedre. Jo flere der læser den, jo mere behagelig bliver vores alles hverdag når vi mødes i supermarkedet og i det hele taget i samfundet. Jeg vil kalde Annette Dollard en moderne Emma Gad — men på den gode måde. Det er ikke en bog fyldt med regler og dannelse der bør følges, perspektivet er det modsatte, bogens vinkel er nemlig hvordan du kan gøre dit eget liv nemmere og få alt til at køre lidt mere glat ved at ændre dine adfærdsmønstre overfor andre mennesker. Bogen er et lynkursus jeg synes er brugbart at have med i livets kuffert!

Vil du anbefale til en ven?

Ja

ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Super fed bog

af Flinkejette | 23/11/2017

Kan varmt anbefales

Flinkejette fra

Lånweb

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Stig Michael
109,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Virkelig god børnebog!

af camedv | 22/11/2017

Den Gamle rige konge har jeg læst for mine to sønner på 7 og 10 år - den fangede dem begge - de ville gerne høre mere, så vi glæder os til fortsættelsen.

Min søn på 12 læste den selv, og han synes også, at den var god, sjov og spændende.

Jeg er selv spændt på at få lyttet til e-bogen, som jeg vil bruge i min undervisning, som lærer.

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Annette Dollard
55,13 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 3 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[4.00]

Boganmeldelse

af Forfatter Susanne Lykke | 21/11/2017

Anmeldelse af Susanne Lykke. Jeg har læst bogen Kunsten ikke at brænde broer skrevet af Annette Dollard. Som voksne ved vi det i forvejen, eller vi tror, at vi ved det. Vi burde vide det. Annette Dollard sætter fokus på vigtigheden i god hverdagskommunikation, som ikke er indlysende for alle. Hvad er det denne bog kan? Den viser vores opførsel i forskellige hverdagssituationer. Hvordan venner, familie og kolleger reagerer på vores opførsel. Denne bog er en guide, der ved at pege på disse forskellige hverdagssituationer viser os, hvordan man løser problemerne med kommunikation og god opførsel. Læs og tal om den sammen med din teenager og lad os få drejefodsprincippet ud i landet. Denne lille finurlige bog, er en positiv reminder til alle.

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Katja Bøggild-Qwist
149,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 2 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Jeg elsker den!

af Britta H | 20/11/2017

Denne bog ramte mig lige så meget i hjertet, som den gjorde mit barnebarn. Den er intet mindre end vidunderlig.

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Katja Bøggild-Qwist
149,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Den er magisk!

af Britta H | 20/11/2017

Jeg kan slet ikke lade være med at komme i julehumør. Glæder mig til at læse den for mine børnebørn i decemer.

Vil du anbefale til en ven?

Nej

Sider

Varen blev lagt i din kurv