Anmeldelser

af Kim Fupz Aakeson
99,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Rigtig sjov bog

af Yasmin | 05/09/2012

Jeg kan rigtig godt lide denne bog. Den er både sød og sjov. Jeg vil rigtig gerne anbefale den til andre børn - både drenge og piger.

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Katrine Marie Guldager
99,95 kr.
Udsolgt i webbutik
ANMELDT 2 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[4.50]

Super fin bog for børn i alle aldre - videoanmeldelse

af Yasmin | 05/09/2012

Frøken Ignora i vandtårnet egner sig fra 4-5års alderen og opefter. Kan sagtens læses af en 10årig syntes jeg.

 

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Janne Hejgaard
149,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

En rigtig god bog til alle børn der er nysgerrige omkring sex

af Yasmin | 05/09/2012

Jeg kan rigtig godt lide denne bog, da den giver svar på en masse spørgsmål som vi børn har omkring hvordan man laver børn osv. Jeg fik den da jeg var 7år og læste den samme aften. Jeg er stadig rigtig glad for den. Se min video og hør mere. Kærlig hilsen Yasmin

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Laini Taylor
199,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 11 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[4.00]

Meget skuffende læseoplevese!

af Lisbeth Maja | 05/09/2012

Ildenglen er den første bog, i en triologi, om pigen Karou.

Karou er en forældreløs pige på 17 år, som går på Bøhmens Kunstgymnasium og hun er en special pige  med nogle, ganske, særlige evner: Hun taler 26 sprog, og det er ikke menneskesprog  alle sammen! Derudover har hun naturligt, blåt hår og mange tatoveringer! Karou kan ikke blot tale mange sprog, hun har også et talent for at tegne monstre i sine skitsebøger, men er monstrene virkelige eller ej?

Karou ved ikke hvem hun er, derfor har hun sat sig for at finde ud af det. Karou møder den smukke, fremmede Akiva i jagten på sin søgen efter svar på sin identitet, men spørgsmålet er, om Karou vil fortryde, at hun gik i gang med at undersøge sin egen fortid?

Jeg havde med forventning set frem til at læse "Ildenglen", den lød i mine ører til at være en meget spændende historie om håb, kærlighed, engle og dæmoner. Jeg var da også godt underholdt de 200 første sider, men derefter blev desværre som så med underholdningen, og det endte med at blive en kamp for mig at læse bogen færdig. Efter min mening var der alt for mange personer  i bogen at skulle holde styr på, jeg manglede i den grad en navneliste baggerst i bogen, hvor jeg til enhver tid ville have kunnet slået op i. Fortællingen om Karou blev derfor meget rodet og forvirrende for mig, jeg følte heller ikke rigtigt, at jeg kom ind under huden på Karou dvs. lærte hende godt at kende, fik et særligt forhold til hende og Zuzana, følte nogen sympati og andre følelser for Karou, og hvis jeg skal være optaget af en bog, skal jeg helst have nogen følelser for hovedpersonen og de øvrige personer i bogen, blive irritret på dem, føle med dem, hvis de oplever modgang, glæde sig over, når de oplever medgang osv. Hvis jeg i stedet for er ligeglad med personerne og hvordan det går dem, vil det være et tegn på, at bogen er en sur pligt for mig som bare skal læses færdig, og "Ildenglen" blev desværre en pligtlæsning for mig, derfor  skal jeg heller ikke læse de øvrige bind om Karou, for jeg er ikke nysgerrig efter at læse mere om hende, jeg kan heller ikke forestille mig at læse nogle af Laini Taylors andre bøger, hvis de udkommer på dansk engang.

2 Hjerter ud af 5.

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Tom Wolfe
99,95 kr.
Udsolgt i webbutik
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[3.00]

Ikke så god som "Forfængelighedens bål"

af T1000 | 04/09/2012

"En stor mand" minder for så vidt om "Forfængelighedens bål". Det handler om at pille facaden af en succesfuld mand og se, hvor skrøbelig han er nedenunder. Selv om bogen indeholder nogle tåkrummende pinlige scener, er den ikke ligeså god som "Forfængelighedens bål". Man har fattet pointen, og det føles som om forfatteren bare bliver ved med at gnide salt i såret. Den kunne godt have været en del kortere.

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Søren E. Jensen
299,95 kr.
Udsolgt i webbutik
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[4.00]

Sjælden underholdning

af T1000 | 04/09/2012

Det er ikke hver dag, man får et kig bag kulisserne i Vesterbros oprindelige pornomiljø fra 60'erne og 70'erne. Røde Kai fortæller om knytnæver med blod på og tusindkronersedler i stakkevis og liderlige baglokaler. Og det hele er krydret med billeder fra privatsamlingen. Svært underholdende, omend ikke ligefrem en stilistisk genistreg.

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af F. Scott Fitzgerald
129,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Great Great Gatsby

af T1000 | 04/09/2012

The Great Gatsby er en af de bøger, der handler om rigmanden der har alt, undtagen lykke. Bogen har en interessant synsvinkel - det hele fortælles af Gatsbys nabo, der ved ligeså lidt som os selv om hvem manden med de mange penge egentlig er. Gatsby er en mand med en forhistorie som holdes tæt ind til kroppen - Mad Men's Don Draper-figur skylder en del her. Historien har et stramt plot, og der ender med at være højspændt drama på trods af en stille start og opbygning. En virkelig god bog.

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Jørn Jensen, Jørn jensen
179,95 kr.
Udsolgt i webbutik
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[4.00]

En rigtig god bog til 6-7årige

af Victoria | 04/09/2012
Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Jørn Jensen, Jørn jensen
179,95 kr.
Udsolgt i webbutik
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[4.00]

God til 6-7årige

af Victoria | 04/09/2012

Her er endnu en videoanmeldelse af Olsens Hikke-Alarm fra Victoria:

 

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Helle Dyhr Fauerholdt
169,95 kr.
Udsolgt i webbutik
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

God og nem bog at læse

af Victoria | 04/09/2012

Vil du anbefale til en ven?

Ja

Sider

Varen blev lagt i din kurv