Anmeldelser

af E. L. James
149,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 9 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[3.89]

En bog som vil dele vandene!

af Lisbeth Maja | 09/09/2012

Ana  er en 21 årig litteraturstuderende. som ganske tilfældigt møder  den mystiske og meget tiltrækkende forretningsmand Christian Grey.   Allerede ved første møde slår det gnister imellem dem, og snart indleder de et lidenskabeligt, men noget specielt forhold til hinanden.

Inden jeg gik i gang med bogen, var jeg spændt på , hvordan min reaktion på bogen ville være, for jeg synes, at der er delte meninger om den efter hvad jeg har læst af anmeldelser rundt omkring på internettet, men lad mig slå fast: Jeg er meget bejstret for bogen og fortællingen om Ana og Christian. Bogen  er virkelig skrevet godt, og jeg forstår virkelig ikke de mennesker, som mener den er skrevet på et meget dårligt sporg. Jeg fik meget hurtigt et tæt forhold til Ana, som jeg meget hurtigt kunne relatere mig til, Chrstian kom jeg ikke lige så tæt på, men jeg er afgjort hug på at lære ham meget bedre at kende i de næste to bøger.  Ja, han er meget kontrollerende, dominerende og besidderisk, men samtidig bekymrer han sig også for Ana og drager omsorg for hende, han kan ikke lide at se hende ked af det og vil gerne gøre hende glad og fortrolig over for ham, Ana har også sine fejl, f.eks. er hun meget jaloux på Elena Robinson ( Greys tidligere flamme, som forførte ham, da han var ganske ung) og har svært ved at acceptere Christian Greys fortid med gamle flammer og forsøger også selv at gøre Christian Grey jaloux ind i mellem. Jeg havde frtygtet, at jeg ville kome til at læse om en virkelig underkuet ung kvinde, men jeg synes ikke, dette er tilfældet med Ana, idet hun stiller Mr. Grey spørgsmål og hans fortid i deres samtaler samt driller  ham i deres mails, som jeg synes var sjove at læse , ja i det hele taget synes jeg, at hun giver Christian Grey modspil og det tror jeg godt han kan lide, selv om han ikke giver udtryk for det.

Jeg glæder mig helt sikkert til at læse mere om Ana og Christian og hvilken måde deres forhold vil udvikle sig igennem de sidste to bøger.

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af E. L. James
149,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 9 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[3.89]

Sølvgrå slips og husmorporno

af Rikke Andrup | 08/09/2012

Ana er en ung litteraturstuderende kvinde, som møder den stenrige og succesfulde Mr. Grey ved et interview, som hun egentligt slet ikke skulle lave. Hun ligger ubevidst ud med en temmelig klodset udgave af sig selv over for den dominante og gudeskønne Mr. Grey, men viser sig senere hen at være en selvstændig og meget bevidst kvinde. De to indleder selvsagt et forhold, men bestemt ikke et helt normalt forhold. Ana er uerfaren og Mr. Grey er udover det almindelige erfaren. Og her er det så, at det sukkersøde forsvinder fra fortællingen og tager en uventet drejning, som får bogen til at adskille sig fra så mange andre kærlighedsfortællinger.Historien griber er hurtigt læseren og er skrevet i et let sprog, som hverken er kompliceret eller filosofisk. Den er faktisk ret alvorlig, jeg fik i hvert fald ikke ret mange grin undervejs, men ingen tvivl om, at jeg adskillige gang fik blussende kinder og hjertebanken. Ana sloges en del med hendes samvittighed og underbevidsthed, som er beskrevet billedligt, som to selvstændige personer og de fik mig dog til at trække på smilebåndet flere gange.Skrivestilen var egentlig ikke noget særlig, men samtidig heller ikke på nogen måde dårlig. Mr. Grey er jo totalt urealistisk, men hold da op, hvor er jeg forelsket i ham. Og så er der lige det med sengekanten? måske nok lige lidt flere informationer end jeg normalt ville foretrække, men jeg var tryllebundet!Egentligt fandt jeg rigtig mange lighedspunkter med ?Twilight?, men så afgjort i en voksenudgave. Den unge uskyldige pige, som man i starten får et lidt klodset indtryk af. Manden, som hun bør holde sig langt væk fra og han, som forsøger at holde sig langt væk fra hende. Og meget meget mere? men det gør ikke noget, for hvor Stephenie Meyer smækker benene sammen, bringer denne bogen dig helt ud over kanten og det er helt sikkert, at jeg ALDRIG får det samme forhold til sølvgrå slips fremover!

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af David Benioff
149,95 kr.
Udsolgt i webbutik
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[4.00]

Virkelig skøn og meget

af Newyorkerbyheart | 06/09/2012

Virkelig skøn og meget velskrevet bog om venskab og hvad krig gør ved folk.

 

De 2 unge mænd der bliver sendt ud på den næste umulige mission om at finde 12 æg til en bryllupskage, oplever lidt af hvert. De oplever kanibalisme, vold og gæstfrihed.

 

Den viser også, at selv under krigens grusomheder, så kan kærlighed stadig vokse frem.

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Erik Larson
299,95 kr.
Udsolgt i webbutik
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[3.00]

Bogen er en autentisk bog,

af Newyorkerbyheart | 06/09/2012

Bogen er en autentisk bog, skrevet ud fra dagbogsnotater, breve osv. Den handler om en William E. Dodd og hans familie der kommer til Berlin 1933, fordi han bliver valgt som ambassadør. Selvom der allerede har været nogle umotiverede overfald på amerikanere, er familien ret fascineret af Hitler. Især datteren Martha – som lever et ret udsvævende liv – er i starten meget positivt stemt overfor Hitler og forsvarer ham og hans politik overfor kritikerne. Som årene går – de er i Berlin fra 1933 til 1937 – oplever de dog mere brutalitet og vold fra Hitler og hans folk og de begynder at forstå at dette kan være starten på noget helt forfærdeligt. Dodd advarer Rosevelt om at der er noget forfærdeligt i vente, men inden det for alvor trænger igennem, bliver han fyret og kommer tilbage til USA.

En ret spændende bog som afslørede noget, som jeg, i hvert fald ikke vidste om 2. verdenskrig – eller optakten til den – nemlig at del amerikanere var udsat for umotiveret vold og overfald. Jeg synes at det var en ret god bog, som fortæller om de grusomheder der blev begået i optakten til 2. verdenskrig. Om frygten og forudanelserne for hvad der kom………….

 

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Jan Guillou
299,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 2 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Sikke en bog

af Newyorkerbyheart | 06/09/2012

Brobyggerne er den første bog jeg læser af Jan Guillou, men sikke en bog. Det er den første bog i en romanserie om Det Store Århundrede (det 20. århundrede) og jeg kan kun sige, at hvis denne bog sætter standarden så glæder jeg mig helt vildt meget til forsættelsen. Den næste bog i serien skulle faktisk være på trapperne – skulle komme til efteråret – og hedder Dandy.

Her i første bind – Brobyggerne – følger vi de 3 brødre Lauritz, Sverre og Oscar som bliver forældreløse da deres far – som er fisker – omkommer på havet. Da deres mor ingen penge har, bliver hun nødt til at sende dem til Bergen, så de kan få sig et arbejde og tjene nogle penge. Det viser sig at de 3 brødre er teknisk velbegavede og via noget der hedder “Det gode formål”, bliver de 3 tilbudt at få betalt en diplomingeniør uddannelse i Tyskland, mod at de kommer tilbage og hjælper med at opbygge togbanen mellem Bergen og Kristiania. I 1901 dimitterer de fra universitetet i Dresden, men kun den ene af brødrene – Lauritz (den ældste) og tager tilbage til Norge for at bygge jernbaner. Oscar bliver snydt af en prostitueret og er så flov, så han ender i Afrika, hvor han faktisk også kommer til at bygge jernbaner. Sverre derimod vælger at følge hans homoseksuelle tilbøjeligheder og rejser til London, både for ikke at kaste skam over familien og for at kunne udleve sin seksualitet. Resten af bogen er en veksling mellem Bergen og Afrika og om alle de strabadser som de 2 brødre hver især må gennemleve – og det er ikke så lidt.

Det er ikke meget man som læser fører om Sverre i resten af bogen, andet end at resten af familien slår hånden af ham. Men efter sigende kommer hans historie i den kommende bog……

Hvis du er til historiske, velskrevne og spændende romaner, så er denne bog ikke til at komme udenom. Jeg må indrømme jeg var skeptisk da jeg begyndte på den, men den fængede med det samme og jeg glædede mig til at læse videre hver gang jeg åbnede bogen. Jeg glæder mig også rigtig meget til at læse den næste i serien, så jeg kan for opklaret hvad der skete med Sverre………….

 

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Daniel Silva
299,95 kr.
Udsolgt i webbutik
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[3.00]

Nr. 11 i serien om Gabriel Allon

af Newyorkerbyheart | 06/09/2012

Jeg har længe været stor fan af Daniel Silva og hans evne til at skrive spionromaner. Portræt af en spion er hans 11. bog i serien om den Gabriel Allon som er kunstkonservator men også tidligere agent i den israelske efterretningstjeneste. Jeg har læst dem alle med stor glæde.

Jeg synes dog at denne ikke er helt på højde med de 10 andre. Da jeg startede med at læse den var jeg helt i tvivl om jeg rent faktisk havde læst den eller hvad. Men som bogen udviklede sig, så blev den jo spændende som sædvanlig.

Denne gang er Allon vidne til et terrorangreb i London, faktisk havde han udset gerningsmanden inden han detonerede hans selvmordsbombe, men han blev forhindret i at gribe ind og dermed skete katastrofen. Desuden sprang der også bomber i København og i Paris. Beviserne peger mod al-Qaeda og bin Laden’s efterfølgere og atter engang må Gabriel Allon og han hold i felten for at stoppe terroristerne. Desuden får en hjælp af en kvinde, en kvinde hvis far Allon faktisk dræbte for øjnene af hende for mange år tilbage. Kan han stole på hende??

 

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Kim Fupz Aakeson
99,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Rigtig sjov bog

af Yasmin | 05/09/2012

Jeg kan rigtig godt lide denne bog. Den er både sød og sjov. Jeg vil rigtig gerne anbefale den til andre børn - både drenge og piger.

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Katrine Marie Guldager
99,95 kr.
Udsolgt i webbutik
ANMELDT 2 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[4.50]

Super fin bog for børn i alle aldre - videoanmeldelse

af Yasmin | 05/09/2012

Frøken Ignora i vandtårnet egner sig fra 4-5års alderen og opefter. Kan sagtens læses af en 10årig syntes jeg.

 

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Janne Hejgaard
149,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

En rigtig god bog til alle børn der er nysgerrige omkring sex

af Yasmin | 05/09/2012

Jeg kan rigtig godt lide denne bog, da den giver svar på en masse spørgsmål som vi børn har omkring hvordan man laver børn osv. Jeg fik den da jeg var 7år og læste den samme aften. Jeg er stadig rigtig glad for den. Se min video og hør mere. Kærlig hilsen Yasmin

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Laini Taylor
199,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 11 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[4.00]

Meget skuffende læseoplevese!

af Lisbeth Maja | 05/09/2012

Ildenglen er den første bog, i en triologi, om pigen Karou.

Karou er en forældreløs pige på 17 år, som går på Bøhmens Kunstgymnasium og hun er en special pige  med nogle, ganske, særlige evner: Hun taler 26 sprog, og det er ikke menneskesprog  alle sammen! Derudover har hun naturligt, blåt hår og mange tatoveringer! Karou kan ikke blot tale mange sprog, hun har også et talent for at tegne monstre i sine skitsebøger, men er monstrene virkelige eller ej?

Karou ved ikke hvem hun er, derfor har hun sat sig for at finde ud af det. Karou møder den smukke, fremmede Akiva i jagten på sin søgen efter svar på sin identitet, men spørgsmålet er, om Karou vil fortryde, at hun gik i gang med at undersøge sin egen fortid?

Jeg havde med forventning set frem til at læse "Ildenglen", den lød i mine ører til at være en meget spændende historie om håb, kærlighed, engle og dæmoner. Jeg var da også godt underholdt de 200 første sider, men derefter blev desværre som så med underholdningen, og det endte med at blive en kamp for mig at læse bogen færdig. Efter min mening var der alt for mange personer  i bogen at skulle holde styr på, jeg manglede i den grad en navneliste baggerst i bogen, hvor jeg til enhver tid ville have kunnet slået op i. Fortællingen om Karou blev derfor meget rodet og forvirrende for mig, jeg følte heller ikke rigtigt, at jeg kom ind under huden på Karou dvs. lærte hende godt at kende, fik et særligt forhold til hende og Zuzana, følte nogen sympati og andre følelser for Karou, og hvis jeg skal være optaget af en bog, skal jeg helst have nogen følelser for hovedpersonen og de øvrige personer i bogen, blive irritret på dem, føle med dem, hvis de oplever modgang, glæde sig over, når de oplever medgang osv. Hvis jeg i stedet for er ligeglad med personerne og hvordan det går dem, vil det være et tegn på, at bogen er en sur pligt for mig som bare skal læses færdig, og "Ildenglen" blev desværre en pligtlæsning for mig, derfor  skal jeg heller ikke læse de øvrige bind om Karou, for jeg er ikke nysgerrig efter at læse mere om hende, jeg kan heller ikke forestille mig at læse nogle af Laini Taylors andre bøger, hvis de udkommer på dansk engang.

2 Hjerter ud af 5.

Vil du anbefale til en ven?

Nej

Sider

Varen blev lagt i din kurv