Anmeldelser

af Katja Bøggild-Qwist
149,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Den er magisk!

af Britta H | 20/11/2017

Jeg kan slet ikke lade være med at komme i julehumør. Glæder mig til at læse den for mine børnebørn i decemer.

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Katja Bøggild-Qwist
169,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Wauw!

af Britta H | 20/11/2017

Jeg er helt vild med måden, som forfatteren blander en spændende fortælling med viden om Buddhismen og Thailandsk kultur. Det er en bog, som alle forældre burde læse sammen med deres børn for at udvide deres verden.

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Charlotte A. E. Glahn
249,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 2 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

smuk coffeetablebog

af AmalieC | 19/11/2017

Og med dansk fokus. Jeg er vild med den! Vil bruge den som julegave og værtindegave. Smukke billeder og god tekst.

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Stig Michael
68,55 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Årets julegave.

af Frans | 19/11/2017

Skøn bog. Rørende historie. Læt at læse. Gode tegninger der ilustrerer historien.

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Bo Østlund
59,06 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Utrolig, fængslende og en fantastisk bog om Etta.

af J. Elaine | 18/11/2017

En vis kvinde, der har givet smerten vinger igennem tilgivelse.

Hun giver glæde med sin gospelsange og hendes tro, styrke og gåpåmod i al respekt.

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Peter Wohlleben
133,60 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Træernes hemmelige liv.

af J. Elaine | 18/11/2017

Bogen er ret spændende, og svært ved at lægge bogen fra mig. 

Interessant viden/lærerigt og en fremragende beskrivelse af forfatteren.

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Michael Larsen
249,00 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 2 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Årets thriller. Læs den, hvis du tør.

Michael Larsen har gjort det før, skrevet en krimi, som sætter sig dybe spor i læseren og de litterære kredse både i Danmark og udlandet. Der er en grund til, at hans romaner er solgt til udgivelse i 25 lande. Med DØDENS KODE hæver Michael Larsen sig som en havørn op i en litterær thriller-liga, hvor der kun er plads til en. Den største af dem alle.

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Michael Larsen
249,00 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 2 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Vildeste slutning!

af Gro Madsen | 16/11/2017

Meget solid og veldrejet spændingsroman med nok den mest spektakulære slutning...ever! Superunderholdende med gods til den kræsne læser.

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Knud Simonsen
269,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Hvem var Marie?

af Stjernestunder | 15/11/2017

"Jeg er Marie

Mysteriet om min død har været holdt i live i 50 år.

Knud Simonsen har skrevet en fremragende og meget læseværdig bog "MYSTERIET OM MARIE"  Han kommer så tæt på sandheden, som det er muligt i den fysiske verden. Han giver et fint og troværdigt portræt af mig

Men hvem er jeg?

Jeg har altid følt mig anderledes. Jeg er opvokset i fattige arbejderkår, hvor kvinderne bare skulle giftes, forsørges og føde børn. Det føltes ikke rigtigt

Da jeg erfarer, at jeg ikke selbv kan få børn, bliver jeg nødt til ast bryde ud og få tilfredsstillet mine ambitioner

Det lykkedes alt for godt. - Men jeg bliver aldrig accepteret i det bedtre borgerskab. Jeg er stadig en fremmed fugl

Jeg er 43 år, da jeg bliver myrdet

Jeg vil varmt anbefale dig at læse "MYSTERIET OM MARIE"

Måske bliver du klogere?

Kærlig hilsen

Marie"

 

 

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Flemming Ehlerth Jørge...
269,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Kald det ikke en drøm. Kald det en plan

af Prins Peter | 13/11/2017

Bogen "Tornen i Afrikas øje" er en beskrivelse og fortælling om en 3 måneder lang rejse. En tur på 33.000 km. Alene på en motorcykel, med telt og trangia, og en kæmpe lyst til at se og opleve den verden han mødte undervejs. Se hele min anmeldelse http://bikeadventurist.com/turberetninger/ride%20reports%202017/2017.11.%20kald%20det%20ikke%20en%20dr%C3%B8m.html

"Advarsler og velmenende formaninger" fra familie, venner og bekendte fulgte Flemming hver gang han i årene inden fortalte andre om sin plan. Ikke mindst når han undervejs i sin begejstrede fortælling om den forestående tur, forklarede han ville rejse alene. Nået så vidt, blegnede de fleste, og har i deres stille sind sikkert tænkt: Den mand er ude på at begå selvmord på sin helt egen måde! Turen skulle desuden køres på en 1200 kubik stor motorcykel, som i sig selv kan være en ordentlig mundfuld, læs: meget tung, at rejse, hvis den er "landet horisontalt" af den ene eller anden grund.  Mange var helt overbeviste om, at det ikke ville ende godt.    Foruden at vise læseren hvilken oplevelse Flemming fik af Afrikas geografi og kultur, set gennem de briller han må bære for at se klart, fornægter hans interesse for det enkelte menneske, sig ikke i bogen. Flemming stiller spørgsmål om, hvordan det enkelte individ håndterer livet, med de muligheder kultur og natur giver hver enkelt. Alle må - mere eller mindre bevidst - kæmpe mod dæmoner, meget i form af embedsmænd, som skummer fløden og meler egne kager, inden den nære familie og venner får mel til deres kage. Først langt, langt nede i rækken, får de som ikke kender nogen der kender nogen, mulighed for at slås om de smuler og krummer, der kan fejes sammen fra gulvet.

Vil du anbefale til en ven?

Ja

Sider

Varen blev lagt i din kurv