Anmeldelser

af Klaus Enghvidt Olsen
199,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Kan klart anbefales!

af Tamaris | 03/09/2017

En rigtig spændende roman om besættelsen. Bogen er utrolig svær at løsrive sig fra. Handlingen strækker sig over flere årtier, og man bliver derfor nysgerrig på at finde ud af, hvordan alle personerne er viklet ind i både fortid og nutid.

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Klaus Enghvidt Olsen
199,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

En bog du bør læse!

af Tamaris | 03/09/2017

En krimi der er spændende fra start til slut. Den gemmer på mange overraskelser, og er derfor meget svær at lægge fra sig når man først er begyndt. Den er rigtig godt skrevet, og man kan tydeligt fornemme, at forfatteren har sat sig godt ind i stoffet. Jeg kan varmt anbefale denne krimi.

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Sigrid Vedel Sonne
149,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Underholdt fra start til slut

af Jonas Christiansen | 30/08/2017

En velskrevet og sjov bog, hvor man er underholdt fra start til slut. Den tager desuden fat i nogle højaktuelle emner.

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Sigrid Vedel Sonne
133,60 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Underholdt fra start til slut

af Jonas Christiansen | 30/08/2017

En velskrevet og sjov bog, hvor man er underholdt fra start til slut. Den tager desuden fat i nogle højaktuelle emner.

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Chris Carter, Dorte Ma...
339,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[1.00]

Weakness dominant, fulfilling hurried improve.

af uvavocturuqow | 30/08/2017
[url=http://20mg-cheapesttadalafil.com/]20mg-cheapesttadalafil.com.ankor[/url] 20mg-cheapesttadalafil.com.ankor http://20mg-cheapesttadalafil.com/
Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Pia Ravn Jensen
111,38 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[1.00]

What opiate payable names, flatus leucocytosis; cultures.

af ifovgudoqo | 29/08/2017
[url=http://20mg-cheapesttadalafil.com/]20mg-cheapesttadalafil.com.ankor[/url] 20mg-cheapesttadalafil.com.ankor http://20mg-cheapesttadalafil.com/
Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Ove C. Kronborg
249,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Utrolig spændende historie

af jppe | 21/08/2017

Begyndelsen af bogen kan forekomme lidt vel teknisk, men fortællingen om det tekniske i de britiske videnskabsmænds arbejde med at opfinde og udvikle den elektronik, der kunne være med til at standse tyskernes bombeangreb på Storbritannien er nødvendig for at forstå resten, og den øvrige del af bogen er umådelig spændende. Jeg læste bogen en lørdag og det meste af natten til søndag. Jeg kunne ikke standse, før jeg var færdig med den. En bog, jeg anbefaler til alle, der interesserer sig for 2. verdenskrig.

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Ove C. Kronborg
299,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 2 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Spændende og velskrevet

af jppe | 21/08/2017

Fantastisk research i den sidste del af 2. verdenskrigs historie. Alle andre bøger om slaget om Berlin handler kun om slaget inde i byen. Det gør denne bog ikke. Den handler om slaget uden om Berlin, og det er nok så spændende. Hvor har det været forfærdeligt dengang. En bog, der var svær at lægge fra sig.

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Morten Buschmann
126,56 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Forrygende med lydeffekter

af Oleelisabeth | 09/08/2017

Denne lydbog var virkelig en fornøjelse at lytte til! Helt usædvanligt har den en del steder understøttende lydeffekter af stemninger, biler, fly, skud osv., det er vi ikke stødt på før. Den er virkelig spændende, anderledes og behageligt fortalt/oplæst. Vi nød hver en time i fulde drag! Den kan varmt anbefales. 

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Christiane Meulengracht
168,71 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 2 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[4.50]

Kærlighed med vilje

af Laugimalle | 06/08/2017

Kærlighed med vilje er en selvhjælpsbog til dem som gerne vil optimerer kærlighedslivet - og blive klogere på sig selv og egne reaktionsmønstre.  Bogen er spækket med konkrete øvelser og spørgsmål, der åbner op for reflektion og udvikling. Bogen kaster lys over alle aspekter af følelseslivet .Og så rammer den spot on ift vores tids største udfordring - at vi ofte er i mega kontrol. - At vi er alt for meget i vores hoveder og for lidt i kroppen. Bogen er lærerig og inspirerende læsning. 

Vil du anbefale til en ven?

Nej

Sider

Varen blev lagt i din kurv