Anmeldelser

af Annette Dollard
55,13 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 3 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[4.00]

Hverdags etikette for alle

af Mette Bo | 05/12/2017

Annette Dollard er lykkedes med at skrive en letlæst håndbog om nutidens etikette, eller som hun selv kalder det, Hverdags kommunikation. Den leverer,  i logisk inddelte kapitler, ideer til hvordan man ved hjælp af enkel kommunikation undgår at træde folk over tæerne og smække døren i for næsen af sig selv.  Et kompetent og humoristisk bud på, hvordan vi alle med få midler kan få en mere omsorgsfuld hverdag, til alles glæde. Til generationerne der ikke kender Emma Gad men også til os der gør.

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Lotte Petri
26,96 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Sindsyg spændende krimi

af Betina Gertsen | 04/12/2017

En fantastisk godt skrevet krimi i 5 afsnit, den er bygget vildt godt op. Jeg har læst alle 5 afsnit og var helt spændt op, og ku ikke ligge den fra mig. Den er skrevet så livagtig, og fyldt med gys og spænding lige til det sidste. ;-)

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Lotte Petri
299,95 kr.
Udsolgt i webbutik
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Gys og spænding

af Betina Gertsen | 04/12/2017

Ja endnu en fantastisk Krimi, hvor man sidder fast i sofaen og alt andet paserer. Man kan ikke ligge den fra sig, man skal bare vide hvad der sker. B´Vil helt klart anbefale den. ;-)

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Charlotte A. E. Glahn
249,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 3 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

yes!

af Cajsen | 02/12/2017

endelig en hestebog, man gider læse! Den er anderledes end andre bøger om heste, fordi der er mere historie om racerne og hvad vi har brugt og bruger heste til i dag. Jeg ved ikke, om den er skrevet til børn, men det gør egentlig heller ikke noget, for den er så flot. Jeg kan også rigtig godt lide portrætterne, især af Lis Hartel, som jeg ikke synes, der er skrevet nok om i den danske hestelitteratur. 

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Nicola Yoon
199,95 kr.
Udsolgt i webbutik
ANMELDT 2 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[4.00]

Alt eller Intet

af Kim M. B. | 28/11/2017

Wow er helt klart min første tanke. 

Mens man læser bogen for man både den følelse af at være i hovedpersonens sted (Madeline) & den følelese af, at forfatteren virkelig har gjordt sit bedste, i håb om et godt resultat. Hvilket er lykkes. 

Jeg vil helt klart anbefale denne bog til alle. Har læst den både på engelsk og dansk og set filmen flere gange. 

Spoiler alert: Huset kan ikke holde en 18-årig inde. 

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Katja Bøggild-Qwist
149,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 2 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Den fungerer sgu.

af Peter VO | 28/11/2017

Den fungerer sgu - så simpelt er det.

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Amér Majid
126,56 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 2 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Læsevenlig udgave

af kastanje | 27/11/2017

Læsevenlig og letforståelig dansk oversættelse.

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Amér Majid
126,56 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 2 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Læsevenlig udgave

af kastanje | 27/11/2017

Læsevenlig og forklarende nyoversættelse.

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Amér Majid
42,19 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 2 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Læsevenlig bog

af kastanje | 27/11/2017

Læsevenlig biografi udfra de tidlige islamiske kilder

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Annette Dollard
55,13 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 3 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[4.00]

Denne håndbog er spækket med

af Malenelist | 26/11/2017

Denne håndbog er spækket med ideer til hvordan du kan gøre hverdagens interaktioner bedre. Jo flere der læser den, jo mere behagelig bliver vores alles hverdag når vi mødes i supermarkedet og i det hele taget i samfundet. Jeg vil kalde Annette Dollard en moderne Emma Gad — men på den gode måde. Det er ikke en bog fyldt med regler og dannelse der bør følges, perspektivet er det modsatte, bogens vinkel er nemlig hvordan du kan gøre dit eget liv nemmere og få alt til at køre lidt mere glat ved at ændre dine adfærdsmønstre overfor andre mennesker. Bogen er et lynkursus jeg synes er brugbart at have med i livets kuffert!

Vil du anbefale til en ven?

Ja

Sider

Varen blev lagt i din kurv