Anmeldelser

ANMELDT 2 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Flot og Velformidlet

af Nada | 16/10/2017

Giver et godt indblik i Koranen. Flot indbundet bog med dansk arabisk side om side.

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Eva Theilgaard Jacobsen
359,95 kr.
Udsolgt i webbutik
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

A real Masterpiece

af Lisbet J | 14/10/2017

Thank you ever so much for the book and congratulations to a real masterpiece!

Your tone and handling of facts are among the best I have ever come across; you hit home, for sure, and you do it with emotions, facts and pleas in a golden mixture that would have made anyone proud to have written.

Your book is genuinely and truly amazing! It made my tears to come to my eyes, not so much for me and my fate but for all the EMF victims, cancer, EHS, and so on, and their relatives. We humans must better ourselves, and you set the example for us to reach for.

Olle Johansson, associate professor The Experimental Dermatology Unit Department of Neuroscience Karolinska Institute

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Mikkel Birkholm Grønne...
189,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Mega fed

af Ghostdoggaz | 12/10/2017

Jeg havde en god oplevelse med den her bog. Super sjov! Mesterværk!

Vil du anbefale til en ven?

Nej

ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Lyset når ind til mig

af Extremeart | 10/10/2017

Det bevæger sig helt derind, hvor man har lyst til at forbedre og udvikle sig. Jeg vil have mere.... 

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Josef Johannes Gotfred...
169,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 2 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[4.50]

Flipproletar

af Lizzi | 07/10/2017

Underholdende læsning. Morsomme, men også barske fortællinger om livet, miljøet og de hårde vilkår, som de laveste i samfundet var underlagt inden revselsretten blev afskaffet og velfærdssamfundet så sin begyndelse.

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Jan Priiskorn Schmidt,...
299,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 2 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Kan virkelig anbefales

af Charlotte65 | 03/10/2017

Rigtig spændende fortælling om Jans liv og ungdom og tiden som barnestjerne helt generelt. Kan tydeligt huske den tid som bogen foregår i, og det er spændende og tankevækkende at høre Jans oplevelser og beskrivelser af tiden. Det er rigtig dejligt at bogen er holdt i talesprog så man rigtig kan mærke manden bag fortællingen. Havde glædet mig meget til at læse bogen og den levede til fulde op til mine forventninger og håb. Superspændende og gribende historie. 

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Ian Kershaw
249,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[4.00]

VELSKREVET OG DRAMATISK

af susbrix | 02/10/2017

Uhøre spændende bog om en tid vi aldrig må glemme. Anbefales til alle historieinteresserede. Og jeg synes den byder på interessante spørgsmål, den vestlige verden må have stillet sig selv i efterkrigstiden.

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Giulia Enders
199,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 2 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[4.50]

TÆNK AT TARME HAR SÅ MEGET CHARME

af susbrix | 02/10/2017

Vidunderlig bog med masser af lærdom og humor. jeg blev meget klogere på et overset organ. Kan på det varmeste anbefales

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Mette Bendixen, Marie-...
199,95 kr.
Udsolgt i webbutik
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

ENDELIG EN NEM SORGBOG

af susbrix | 02/10/2017

Jeg har længe været på udkig efter litteratur der belyser, hvordan det er at være sammen med mennesker i sorg, da jeg har haft mennesker tæt på, der har mistet. Og en mere nemt anvendelig bog skal man lede længe efter. Illustreret med fine små streger, nemme handlingsforslag, kærlige personlige historier og et let velskrevet sprog, inspireres jeg til at sige, alle burde læse og lære lidt. Jeg ved ihvertfald, hvad jeg skal gøre nu...

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Jan Priiskorn Schmidt,...
299,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 2 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Spændende og ærlige memoirer fra 1960'ernes danske filmverden.

af Jimse89 | 30/09/2017

Jan Priiskorn Schmidt fortæller frit fra leveren og hudløst ærligt sine erindringer fra den danske filmverden som den så ud tilbage i 1960´erne og starten af 1970´erne, hvor man ofte har tendens til et romantisere  tiden og folkene bag dels pga. mange af datidens hygge nygge farcer. Det er derfor befriende at bogen er holdt i et bramfrit sprog, det gør at fortællingen har et langt større naturligt troværdighedplan og mere levende for læseren. Interessant er det at få vinklet historien for et barn og teenagers øjne i en voksenverden der bestemt ikke har været let at begå sig i og være barn i. Men erindrengen rummer ikke kun minder om skuespillere, filmfolk og filmstudier Man får osse en masse gode barndomsanedokter for datidens Islands Brygge og brydningstiden i midten af 1960´erne med tilhørende tjald. Barnestjernen fra Bryggen er et interessant vidnesbryd fra en en mand der ellers har undgået al form for opmærksomhed i 45 år. Spændende, lærerig og indsigtsrig læsning.

Vil du anbefale til en ven?

Nej

Sider

Varen blev lagt i din kurv