Anmeldelser

af Maria Juhl
249,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Lev mere - kæmp mindre! Titlen siger alt...

af Ingrid Ursell-Smith | 17/12/2017

Der er i tidens løb udgivet rigtig mange selvhjælpsbøger.  Jeg har læst en del af dem. - Maria Juhl's bog "Lev mere - kæmp mindre" er ikke bare endnu en af slagsen - tværtimod. Bogen kommer omkring HELE dig - og giver på en overskuelig måde øvelser og anvisninger på, hvordan du virkelig kan rykke, hvis du vil. Et boost for krop og sjæl - og et must for enhver, der interesserer sig for sundhed og personlig udvikling.

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Peter L. Borresen
299,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 3 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[3.33]

Spændende roman

af Vesterland | 14/12/2017

Stødte lige på de ovenstående anmeldelser og undrer mig over den første.

Jeg læste den allerede få uger efter udgivelsen og kan varmt anbefale bogen. Den er så spændende og medrivende og med et godt persongalleri som man kommer til at holde af, at det er helt trist hvis der ikke kommer en efterfølger. 

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Peter L. Borresen
299,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 3 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[3.33]

Fantastisk thriller

af Evamaria | 14/12/2017

Bogens handling foregår til tider i et hæsblæsende tempo, så det er svært at lægge bogen fra sig. Et højaktuelt plot i den internationalt digitale verden. Den er rigtig spændende og godt skrevet Jeg kan varmt anbefale Humlebiernes Herre.

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Frida Hallqvist, Maria...
269,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Kan klart anbefales

af CecilieRosendahl | 13/12/2017

Jeg vidste ikke helt hvad jeg gik ind til, da jeg satte mig for, at læse denne bog. Jeg har hørt meget af Maria Lucias musik, og hun er simpelthen så smuk, så der var ikke andet for end at læse den, da jeg så omslaget på bogen. 

De kommer med nogle rigtig fede råd til, hvordan man holder sig motiveret til at spise og træne på samme tid. Det er så svært at være vedholdende når man går igang, så jeg vil tillade mig at rose bogen til skyerne, når den nu engang har fået mig til at holde fast i mine rutiner og kosten. 

Bogen har været til stor inspiration i mit arbejde hos Traeningsguiden, hvor vi har drøftet de inputs Maria og Frida kommer med :-)

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Morten Buschmann
89,96 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[4.00]

Superb delikat oplevelse

af Odysseus | 08/12/2017

Spændende, interessant handling og velskrevet må jeg sige. Yderst aktuel, og virkelighedsnær. Selve speaken er udmærket og indeholder fin indlevelse. Også en morsom lydbog sine steder. Fortjener bestemt et større publikum.

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Riivo Sarapik, Susanne...
159,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Grineren

af Wittgenstein | 07/12/2017

Et frisk pust i en verden fuld af tamme børnebøger. Jeg griner stadigvæk af slutningen. Den pindsvinefar fik lige hvad han fortjente :)

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Per Dreyer
269,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Varm anbefaling

af Pernille Tranberg | 06/12/2017

Fremragende bog, som jeg slugte i løbet af al for kort tid. Vil have mere. En opfølger. Kom så med den. Super fed krimi som har fået mig tilbage på skønlitteratursporet. Kæmpe varm anbefaling herfra.

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Annette Dollard
55,13 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 3 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[4.00]

Hverdags etikette for alle

af Mette Bo | 05/12/2017

Annette Dollard er lykkedes med at skrive en letlæst håndbog om nutidens etikette, eller som hun selv kalder det, Hverdags kommunikation. Den leverer,  i logisk inddelte kapitler, ideer til hvordan man ved hjælp af enkel kommunikation undgår at træde folk over tæerne og smække døren i for næsen af sig selv.  Et kompetent og humoristisk bud på, hvordan vi alle med få midler kan få en mere omsorgsfuld hverdag, til alles glæde. Til generationerne der ikke kender Emma Gad men også til os der gør.

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Lotte Petri
26,96 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Sindsyg spændende krimi

af Betina Gertsen | 04/12/2017

En fantastisk godt skrevet krimi i 5 afsnit, den er bygget vildt godt op. Jeg har læst alle 5 afsnit og var helt spændt op, og ku ikke ligge den fra mig. Den er skrevet så livagtig, og fyldt med gys og spænding lige til det sidste. ;-)

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Charlotte A. E. Glahn
249,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 2 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

yes!

af Cajsen | 02/12/2017

endelig en hestebog, man gider læse! Den er anderledes end andre bøger om heste, fordi der er mere historie om racerne og hvad vi har brugt og bruger heste til i dag. Jeg ved ikke, om den er skrevet til børn, men det gør egentlig heller ikke noget, for den er så flot. Jeg kan også rigtig godt lide portrætterne, især af Lis Hartel, som jeg ikke synes, der er skrevet nok om i den danske hestelitteratur. 

Vil du anbefale til en ven?

Nej

Sider

Varen blev lagt i din kurv