Skadet for livet (Hæftet)

af ,

LEVERINGSTID: 1 - 4 hverdage

Beskrivelse

Forlaget skriver:

Skadet for livet er beretningen om hvorledes en mor og datter genkalder sig deres livs mareridt for 12 år siden. Datteren var 19 år og havde 2 storebrødre der begge var flyttet hjemmefra. Datteren boede sammen med sin mor i et rækkehus syd for København, gik på gymnasiet og levede det ungdomsliv som mange andre på hendes alder. OG, dog!
Få år forinden havde moderen ved en tilfældighed opdaget at hun i mange år, siden sit 5. år var blevet sexuelt misbrugt af den ene af sine storebrødre. Et dagbogsnotat var det afslørende dokument på den side af sagen, der blev anmeldt til politiet og siden blev forbindelsen mellem datteren, moderen og krænkeren afbrudt. Ingen af de 2 ønskede nogen kontakt.

Få år senere kom den forfærdelige dag, der skulle vende op og ned på datterens liv.

Ikke kun for en kort stund, men for altid. Hendes kæreste, nogle år ældre udsatte hende for så grov en mishandling at hun var i yderste livsfare. Til alt held kom moderen til stede i datterens lejlighed, hvor datteren lå bevidstløs. Banket, sparket og mishandlet så kun en hurtig udrykning kunne levne hende en chance for overlevelse. På hospitalet kunne de straks se, at det var yderst alvorligt. Leveren var ødelagt, kun en transplantation kunne redde hende.
Moderen og datteren var vokset op i et miljø, stærkt præget af JehovasVidner og datteren fader modsatte sig en transplantation.
Det lykkedes heldigvis at få en sådan efter en meget ubehagelig ventetid over nogle dage, hvor hun lå i koma. Hendes kamp for at vende tilbage til livet skildres i bogen, hvor moderens erindringer fra sin barndom indgår i handlingen, således at fortid og årene med den lange vej til fuld førlighed bindes sammen. I dag bor datteren på et bosted for unge med svære handicaps. Datterens funktionsniveau er en del nedsat da også hjernen led skade ved det grusomme overfald.
Mor og datter har i fællesskab skruet tiden tilbage til de skæbnesvangre dage, uger og måneder og sammen forfattet deres historie. Til gavn for alle, der er i voldelige forhold. Håber de.

  • Sideantal
   48
  • Udgivelsesår
  • Udgave
   1
  • Oplag
   1
  • Forlag
   Legimus
  • Originalsprog
   Dansk
  • Sprog
   Dansk
  • Indbinding
   Hæftet
  • ISBN/EAN
   9788793421943 / 9788793421943

Anmeldelser

webster
20/04-2017 - 08:40
som om der mangler noget.
Jeg synes bogen viser flere problematiker men ingen løsninger på dem. så man sidder bare tom tilbage efter at have læst den, som om der mangler noget.

Skriv anmeldelse

Varen blev lagt i din kurv