Bogen om fermentering (Indbundet)

af

LEVERINGSTID: 5 - 10 hverdage

Beskrivelse

Forlaget skriver: Den helt rigtige bog, både når du vil udnytte fermenteringens store sundhedsmæssige fordele, og når du blot får lyst til at eksperimentere i dit køkken. Her lærer du at fermentere frugt og grønt samt at lave og anvende en række andre syrnede produkter lige fra den go´e gamle surdej over hjemmelavet yoghurt til mere specielle ting som kefir og kombucha.

Du får grundteknikkerne bl.a. til surkål, labneh, hjemmelavet pickles og smagstilsat eddike. Desuden opskrifter, hvor disse indgår i spændende retter som fx koreansk svinekød i wok med kimchi og persisk auberginegryde med safranyoghurt.

Denne bog fortæller dig alt, hvad du har brug for at vide for at kunne fermentere, og der kræves ikke specialudstyr i dit køkken. Det er bare at gå i gang!

    • Sideantal
      159
    • Udgivelsesår
    • Udgave
      1
    • Oplag
      1
    • Forlag
      Legind
    • Originalsprog
      Engelsk
    • Sprog
      Dansk
    • Indbinding
      Indbundet
    • ISBN/EAN
      9788771553345 / 9788771553345

Varen blev lagt i din kurv