Beskrivelse

Forlaget skriver: Cucina Italiana er en smuk og meget omfattende italiensk kogebog med opskrifter fra hele Italien med hovedvægten lagt på de populære områder Toscana, Umbrien, Rom, Friuli og ikke mindst Sardinien, som er de to forfatteres hjemmebane.

Opskrifterne er krydret med beretninger og anekdoter fra forfatternes gastronomiske samvær med deres italienske familie og spænder over hele måltidet med opskrifter på blandt andet forretter, supper, pasta, risottoer, grøntsagsretter, fisk, fjerkræ, kød, pizza, brød og desserter. 

Med bogen gør de to forfattere på mest charmerende vis opmærksom på nogle af de utallige oplevelser, som det italienske køkken har at tilbyde, og på hvordan gastronomien hænger sammen med landskaber, historie og levevis. 

    • Sideantal
      304
    • Udgivelsesår
    • Udgave
      1
    • Oplag
      1
    • Forlag
      Gyldendal
    • Originalsprog
      Dansk
    • Sprog
      Dansk
    • Indbinding
      Indbundet
    • ISBN/EAN
      9788702103021 / 9788702103021

Om forfatteren

Thomas Harder

Thomas Harder er en dansk forfatter, oversætter, journalist og anmelder. Som søn af en dansk far og en italiensk mor faldt det ham naturligt at interessere sig for sprog og sprogenes indbyrdes forskelle. Thomas Harder er uddannet cand. mag. i italiensk og historie fra Københavns Universitet i...

Se forfatterprofil

Varen blev lagt i din kurv