Beskrivelse

Forlaget skriver:

Helt ny, gennemskrevet udgave af kogebogsklassikeren, der siden den udkom første gang i 1973 har været danskernes køkkenbibel - en kogebog, der rent faktisk bliver brugt. Mange nye opskrifter, mange nye fotos, nyt format og nyt layout. Men stadig kogebogen, der holder!

I denne nye udgave af danskernes foretrukne grundkogebog er der meget fokus på at undgå madspild, så der er mange tips til at få brugt rester på gode måder. Der er flere opskrifter med fisk, flere bageopskrifter med surdej, og mange opskrifter med marmelade og andre hjemmelavede sylterier.

Bogen udgives i samarbejde med Danmarks Lærerforening.

    • Sideantal
      759
    • Udgivelsesår
    • Udgave
      9
    • Oplag
      2
    • Forlag
      Lindhardt og Ringhof¤i samarbejde med Danmarks Lærerforening
    • Originalsprog
      Dansk
    • Sprog
      Dansk
    • Indbinding
      Indbundet
    • ISBN/EAN
      9788711321713 / 9788711321713

Om forfatteren

Kirsten Høgh Fogt

Kirsten Høgh Fogt voksede op i Skjern i Vestjylland. Allerede fra barnsben havde hun fri adgang til køkkenet, hvor hun boltrede sig i kageunivers og anden madlavning. Der var altid gode råvarer at lave mad af. Da Kirsten Høgh Fogt gik på ungdomsskole stiftede hun bekendtskab med bogen "...

Se forfatterprofil

Varen blev lagt i din kurv