Beskrivelse

Forlaget skriver: Is hele året?er spækket med de bedste opskrifter fra det lille succesfulde Bornholms Ismejeri - lavet med passion og kreativitet af de allerbedste råvarer. 

Bogen indeholder 50 isopskrifter, der tager udgangspunkt i årstidernes bær og frugter. Der bruges gerne ´glemte´ danske bær, så det skorter ikke på lækre opskrifter med blandt andet stikkelsbær, ribs og solbær, og fx også rabarber. Til hver årstid er der 4 sjove serveringsforslag med cocktails, appetizers og longdrinks baseret på isopskrifterne. 

Bogen gennemgår desuden et par hemmeligheder bag de klassiske isvarianter og afslører blandt andet, hvor man finder verdens bedste vanilje, trick til selv at brænde nougat samt ideer til at give jordbærisen et ekstra pift.  

Forfatterne gør det let at lave is. Tanken er nemlig, at hele familien skal samles om ismaskinen og lave is sammen - og gæsterne må også gerne være med. Med simple trick og råd - og lidt forberedelse - kan isen blive klar på ingen tid. 

Om forfatterne 
Vibeke Bengtson og Jonas Bohn, der har en baggrund som hhv. grafiker og it-iværksætter, udskiftede i 2008 et hektisk liv i København med en tilværelse langt fra stress og jag på solskinsøen Bornholm.  

Fra påske til efterårsferien serverer de lækker, frisk-lavet is for øens mange turister og den faste skare af fans og ´isomaner´, der trofast lægger vejen forbi Bornholms Ismejeri i det gamle bindingsværkshus i Svaneke for at smage sæsonens nyheder og de gamle klassikere.

    • Sideantal
      193
    • Udgivelsesår
    • Udgave
      1
    • Oplag
      3
    • Forlag
      Muusmann
    • Originalsprog
      Dansk
    • Sprog
      Dansk
    • Indbinding
      Hardback
    • ISBN/EAN
      9788793314733 / 9788793314733

Varen blev lagt i din kurv