Beskrivelse

Forlaget skriver:

Spis simremad hele året. Med mere end 100 opskrifter er "Simremad" fra Claus Meyer den ultimative kogebog med simreretter.

 

Meyers Simremad er en grundbog, der lærer dig alt om, hvordan du får det bedste ud af en simreret. Claus Meyer introducerer de helt basale håndteringsredskaber, tips og teknikker. Når du forstår de kemiske processer bag det, der sker nede i gryden, bliver du hurtigt i stand til at behandle dine råvarer på en måde, der vil give dig et meget mere smagfuldt resultat.

 

Meyers Simremad er illustreret med lækre fotos af alle retter. Bogens opskrifter er opdelt i de fire årstider og inspireret af alverdens køkkener. Find fx Meyers bud på chili con carne, chicken tikka masala, osso buco og danske klassikere som labskovs og frikassé.

    • Sideantal
      351
    • Udgivelsesår
    • Udgave
      1
    • Oplag
      3
    • Forlag
      Lindhardt og Ringhof
    • Originalsprog
      Dansk
    • Sprog
      Dansk
    • Indbinding
      Indbundet
    • ISBN/EAN
      9788711454923 / 9788711454923

Læseprøve

Om forfatteren

Claus Meyer

Claus Meyer er gastronomisk iværksætter og forfatter. Han er manden bag Meyers Deli, medstifter af gourmetrestauranten Noma og Danmarks mest succesfulde kogebogsforfatter. Han blev student fra Nykøbing Katedralskole i 1983, læste derefter på Handelshøjskolen i København og blev færdig som cand....

Se forfatterprofil

Varen blev lagt i din kurv