Neurogastronomi (Hardback)

af ,

LEVERINGSTID: 1 - 4 hverdage

Beskrivelse

Forlaget skriver:

Hvorfor bliver vi stimuleret af noget, der knaser? Hvorfor går vi automatisk uden om fødevarer, der har en bestemt farve, mens andre farver lokker os? Og hvorfor taler vi så meget om smag, når vores lugtesans i virkeligheden giver os tusind gange så mange impulser? Det giver denne bog dig svaret på. Den tager dig med på en rejse ind i den hjerne, der fuldstændigt styrer alt, hvad der foregår, når du bliver sulten, og mens du spiser.

 

Bogen har en let og legende tilgang til et stofområde, der ofte bliver gjort nørdet og selvhøjtideligt. Man bliver på én gang underholdt, oplyst og inspireret. Den kombinerer videnskabelig indsigt med eksempler, som læseren vil genkende og anviser konkrete måder at bruge denne indsigt på i eksempelvis opskrifter. Alt sammen krydres med små eksperimenter, læseren kan gennemføre, for at opleve virkningen af de mekanismer, der afdækkes.

 

Der er ca. 50 opskrifter, der viser, hvordan du konkret kan bruge principperne, når du laver mad, men bogen ruster dig i sidste ende til at kunne lave mad uden opskrift ved at forstå grundprincipperne for den fuldendte spiseoplevelse. 

    • Sideantal
      259
    • Udgivelsesår
    • Udgave
      1
    • Oplag
      3
    • Forlag
      FADL
    • Originalsprog
      Dansk
    • Sprog
      Dansk
    • Indbinding
      Hardback
    • ISBN/EAN
      9788777498688 / 9788777498688

Anmeldelser

ssaietz
14/11-2016 - 14:07
Meget spændende
Giver helt nyt syn på madlavning. Meget anvendelig og interessant.
livhjensen
15/11-2016 - 11:18
Overrasker og byder på skønne opskrifter
Jeg er vild med bogen . Den giver et sjovt og overraskende indblik i, hvordan vores hjerne tænker på mad. Samtidig får man nemme og gode tips til at sikre mæthed med brug af mange forskellige smage og lækre opskrifter. Dertil at den nem at følge.
TDS
15/11-2016 - 13:27
Så meget mere end en kogebog!
"Neurogastronomi" er fantastisk læsning!
Ikke alene byder bogen på rigtig lækre opskrifter, den giver også et virkelig spændende indblik i, hvordan vores sanser arbejder sammen når vi spiser. 
Det har været så spændende at læse (og forstå) hvordan vi ikke alene smager mad, men ...
Vladimir Verchinine
17/11-2016 - 10:11
Super bog!
Købte bogen efter at have set udsendelsen på DR1 (den 16 november kl. 21:00) om hvordan de menneskelige sanser påvirker vores smagsoplevelse. Super bog, hvis man vil overraske sine familiemedlemmer eller gæster med noget de ikke har prøvet før, eller blot få et fantastisk smagende måltid.
anne_katrine_mikkelsen
17/11-2016 - 13:22
Super kogebog.

Super kogebog. Gode, inspirerende opskrifter, der kan pifte hverdagsmaden op på nul komma fem. Interessant læsning og læring om neurogastronomi - et emne, der stadig er forsket meget lidt omkring.
Klart anbefalelsesværdigt og en god julegave idé!
cecilie_marie_skov
17/11-2016 - 13:31
Året julegave hit
Rigtig spændende bog. Flotte billeder og lækre nemme opskrifter. Helt klart anbefalelsesværdig og en god julegave idé!
ThomasFPetersen
17/11-2016 - 13:40
Meget inspirerende kogebog
Neurogastronomi byder både på interessant viden om hvordan vi spiser med hjernen og på en masse gode, nemme og lækre opskrifter. Den er et must på den moderne kogebogshylde! 
Anne D. H.
17/11-2016 - 13:51
Kogebogen, der overrasker
Neurogastronomi er så meget mere end en kogebog. Den tager læseren med på en spændende rejse om duft, farver og smagsindtryk i forhold til, hvordan mennesket er indrettet til at opleve mad. Anden halvdel af bogen er herefter fyldt med opskrifter til lækre retter, hvor de små tips o...
pernillerasmussen
17/11-2016 - 14:05
Inspirerende kogebog, der udfordrer sanserne
Neurogastronomi er en meget inspirerende bog med flotte billeder, der giver inputs og idéer til madlavningen. Foruden gode opskrifter giver bogen forslag til, hvordan vi kan sammensætte surt og sødt, knasende og blødt, så maden smager ekstra lækkert. Et sikkert hit under juletræet!
shahar
17/11-2016 - 14:53
A great new book with a new perspective!
In an era of an unprecedented deluge of cookbooks, this book manages to inspire and surprise by introducing some new perspectives on the sensory experience of food. A must-read for all the foodies out there who like to think about how and what they cook and eat.

Skriv anmeldelse

Varen blev lagt i din kurv