Beskrivelse

Forlaget skriver: Øl og mad er en bog, der er blevet til i fællesskab og glæde. Det er en bog, hvor sanserne og kvaliteten er i fokus. Med syv øltyper som det strukturerende princip kommer bogen hele vejen rundt om mad, velsmag og oplevelse – fra det enkle til det komplekse og fra det kendte til det overraskende. 

I bogen finder du inspiration til, hvordan du tilbereder kvalitetsmad, hvor øl indgår i madlavningen eller drikkes til. Alt fra ølbraiserede oksekæber over risotto til sprøde pandekager med – ja, naturligvis – øl i dejen. Øl og mad er som skabt til hinanden. Til sammen er de det velsmagende øjeblik. 

Bogen viser vejen i køkkenet og indeholder også tips og tricks til ham og hende, der har en brygger gemt i maven. Læs, bryg, drik og spis i nærvær og glæde.

    • Sideantal
      300
    • Udgivelsesår
    • Udgave
      1
    • Oplag
      1
    • Forlag
      FADL
    • Originalsprog
      Dansk
    • Sprog
      Dansk
    • Indbinding
      Hardback
    • ISBN/EAN
      9788777499555 / 9788777499555

Varen blev lagt i din kurv