Stenalderkost

Beskrivelse

Forlaget skriver:

Velkommen til stenalderkost, der i disse dage får flere og flere tilhængere.

Her fortæller gourmet-kokken Thomas Rode Andersen om sin kostomlægning, hvor han har kvittet pasta, ris, hvede og sukker og nu lever af stenalderkost. Bonuseffekt? Energi til at arbejde 14 timer om dagen uden at blive træt.

Med bogen her får du indblik i, hvordan du selv kan komme i gang med stenalderkost også kaldet palæo-kost: 87 lækre opskrifter, der bygger på mad uden kunstige tilsætningsstoffer, tilberedt med moderne teknikker og med en smag som moderne mennesker sætter i højsædet.

Opskrifterne består primært af kød, fisk, grønsager, æg, frugt, bær og nødder. Alt sammen naturlig og sund mad, som din krop er designet til at spise.

Desuden får du Thomas´ bedste tips til træning, forklaringen på, hvorfor denne kost er så sund og muligheden for selv at opleve den geniale forskel, det gør for dig og din krop.

    • Sideantal
      261
    • Udgivelsesår
      2012
    • Udgave
      1
    • Oplag
      11
    • Forlag
      Politiken
    • Originalsprog
      Dansk
    • Sprog
      Dansk
    • Indbinding
      Indbundet
    • ISBN/EAN
      9788740004946 / 9788740004946

Om forfatteren

Thomas Rode Andersen

Thomas Rode Andersen er uddannet kok og har arbejdet som Souschef på bl.a. Fakkelgaarden ved Kollund og Falsled Kro på Fyn på CV’et. Tre gange har Thomas Rode Andersen vundet sølv i konkurrencen ”Årets Kok”, han har skrevet flere kogebøger og er medforfatter til ”Alle...

Se forfatterprofil

Anmeldelser

Bogmagasinet
11/04-2013 - 12:08
Stenalderkost
Kokken Thomas Rode Andersen præsenterer i denne bog sin historie og sin dedikation til palæokost. Mødet med en 14 år yngre kæreste gav lysten til et sundere liv og en krop der udstråler vitalitet; metoden blev proteinrig kost til at opbygge muskler og cross fit træning. Han taler endvidere om gen...

Skriv anmeldelse