Beskrivelse

Forlaget skriver:

Morkel, vårmousseron, bruskhat, trøffel, kantarel, karljohansvamp, trompetsvamp, mælkehat, østershat, poppelhat - der er masser af spændende svampe, men hvordan bruger man dem egentlig?

Philippe Emanuelli har samlet 127 gennemprøvede opskrifter som får den bedste smag frem i hver enkelt svamp og bevarer dens konsistens.

PHILIPPE EMANUELLI er sommelier og grundlæggeren af restauranten "Café des Spores" i Bruxelles, hvor han kun serverer retter med friske svampe.

    • Sideantal
      287
    • Udgivelsesår
    • Udgave
      2
    • Oplag
      2
    • Forlag
      Lindhardt og Ringhof
    • Originalsprog
      Fransk
    • Sprog
      Dansk
    • Indbinding
      Hæftet
    • ISBN/EAN
      9788711504475 / 9788711504475

Om forfatteren

Philippe Emanuelli

Philippe Emanuelli driver restauranten Café des Spores i Bruxelles, hvor han kun serverer retter med svampe. Emanuelli fascineres af svampe, fordi det skaber et direkte link mellem mennesket og naturen når det bruges i mad. Han har arbejdet i fattige områder i Grækenland, hvor han håber, han kan...

Se forfatterprofil

Varen blev lagt i din kurv