Aarhus

I hjertet af Aarhus finder du Arnold Buscks boghandel. Butikken er på 500 m2 i 3 niveauer, og har et udvalg der favner bredt. Her er noget for enhver med hang til gode bøger.

Arnold Busck i Aarhus har skønlitteratur – på både dansk, engelsk og tysk. Her finder du alt lige fra tidens bestsellere til den lille smalle digtsamling
Derudover finder du et bredt sortiment af danske og engelske kvalitetsbøger inden for faglitteratur: kunst & design, mode & foto, politik & erhverv, mad & vin, sundhed, historie, rejser – ja, listen kunne blive ved! Og naturligvis også et stort udvalg af de populære bøger fra Taschen. 

Desuden har vi et sortiment af produkter fra Hemingways foretrukne mærke af notesbøger –
Moleskine. Og naturligvis kan du også finde masser af andre kvalitetsprodukter inden for kontorartikler, spil og de seneste trendvarer inden for børneartikler.

For alle med interesse for børnebøger, kan vi guider dig igennem børnebogsjunglen, så du helt sikker vil finde noget, der passer til dig.

Lokalerne i Ryesgade 3 har tidligere huset Vangsgaards boghandel. Henning Clausen etablerede boghandlen tilbage i 1942, og havde drevet boghandel i 62 år, da han solgte og gik på pension. Det er altså en butik med en særdeles lang historie, som nu er en del af Arnold Busck. Det ligger godt i tråd med Arnold Buscks egen historie, som går helt tilbage til 1896, hvor den første butik i København blev etableret.

Vi glæder os til at se dig i butikken. Kig også forbi på facebook.com/ArnoldBusckAarhus og instagram.com/arnoldbusckaarhus.

FIND ARNOLD BUSCK AARHUS PÅ FACEBOOK 

Adresse
Ryesgade 3
8000 Århus C
Kontaktoplysninger
Telefon: 60 37 04 90
E-mail: Aarhus@busck.dk
Åbningstider
Mandag - torsdag: 10.00 - 18.00
Fredag: 10.00 - 19.00
Lørdag: 10.00 - 17.00
Første og sidste søndag i md.: 11.00 - 16.00
Vis butik på kort

Events

RECEPTION FOR "MEDEFISKERENS GRUNDBOG" AF STEEN ULNITS

Tid:
tir, 30/05/2017 - 16:00 to 17:00
Sted:

Tirsdag den 30. maj,
kl. 16.00-17.00
Arnold Busck Boghandel
Ryesgade 3, 8000 Aarhus C
Gratis, alle er velkomne!

Steen Ulnits er et veletableret navn i lystfiskerverdenen. Han har nemlig solgt flere end 100.000 bøger om fisk og fiskeri, fiskepleje og fiskerejser.
Derfor er det en stor glæde at holde reception for Medefiskerens grundbog, der er Steens nye bog om den mest grundlæggende metode af dem alle: Medefiskeriet.  De fleste starter her med stang og hjul samt flåd og orm på krogen.
Den festlige eftermiddag vil gå helt i fisk på den gode måde, når Steen giver tip til begyndere såvel som erfarne fiskere. Vi vil have et udvalg af Steen Ulnits´ bøger hjemme samt ønske alle knæk og bræk i en dejlig sommer.
Steen vil ved samme lejlighed fortælle om den helt nye serie af bøger om fluefiskeri med meget mere.

MORTEN RAMSLAND OM FORTæLLINGENS KRAFT UD FRA ”ÆG”

Tid:
tor, 01/06/2017 - 18:00 to 19:00
Sted:

Torsdag den 1. juni,
kl. 18.00-19.00
Arnold Busck Boghandel
Ryesgade 3, 8000 Aarhus C
Gratis, alle er velkommen

 

Fortællingen - de myter og historier vi fortæller gennem generationer - rummer en skabende og helende kraft lige som ”Ægget” gør det. På denne måde får titlen på Morten Ramslands magisk realistiske roman ”Æg” en ekstra dimension. I romanen befrugter Ramsland vel-researchet historisk stof med boblende fortælleglæde i en slægtskrønike, hvor et magisk æg triller gennem slægtsleddene.  Historierne fortælles af en fortælleglad morfar til sit barnebarn, der skal komme sig af en nær-død-oplevelse.
Morten Ramsland vil være i samtale med boghandleren og tilhørerne om fortællingens kraft. Vi vil høre en del af historien dels frit fortalt, dels læst højt.  Hvordan befrugter det skrevne og det fortalte hinanden? Skal vi huske også at skrive ned til vores børn og børnebørn?

 

LINSE KESSLER SIGNERER MOPPER & MIG

Tid:
lør, 03/06/2017 - 15:00 to 15:45
Sted:

Lørdag den 3. juni,
kl. 15.00-15.45
Arnold Busck Boghandel
Ryesgade 3, 8000 Aarhus C
Gratis, alle er velkommen

Lægen gav Mopper, Linses mor Ann Christiansen, et halvt år, så fremskreden var sygdommen i foråret 2016. Men Mopper & Linse rystede dommen af sig og brugte den sidste tid til at skabe en hjertevarm samtalebog. I bogen giver Mopper den gas med at fortælle Linse historier fra sit liv. Bogen bliver et levende eksempel på, hvordan vi kan skabe livsglæde, også når livet går på hæld eller bare er ad helvede til. Det handler om at finde sin egen vej. Og så skal vi grine og græde sammen, for sådan er det at elske.
Vi er mange, der vil elske at få en bog signeret af Linse denne lørdag. Alle er velkomne, men pladsen er lille, så alle må vise ”hjerterum”.

STæRKE ROMANER TIL STRANDKANTEN AF LOKALE FORFATTERE

Tid:
tor, 08/06/2017 - 16:00 to 17:30
Sted:

Torsdag den 8. juni,
kl. 16.00-17.30
Arnold Busck Boghandel
Ryesgade 3, 8000 Aarhus C
Gratis, alle er velkommen

Ingen ferie uden en god bog! … også på dette felt giver det mening at støtte ”lokale produkter”.  Vi slår parasollerne op og skænker lidt køligt i glassene, når tre lokale forfattere fortæller om deres romaner, der alle kan give tiden i strandkanten ekstra kvalitet.
Mette Reinhardt Jakobsen fortæller om ”Vil ikke forstyrres”, der handler om at bedrage hinanden og rejse til Paris for at redde ægteskabets stumper.
Janne Hejgaard præsenterer ”Ana elsker”, der skildrer, hvor langt ud på kanten af os selv forelskelse og seksuel kraft kan bringe os.
Endelig fortæller Kim Karmark om ”Ud i det hvide” og ”Toyotanotaterne”, der begge handler om at være i sine følelsers vold. Graviditet henholdsvis sorg er effektivt motor for affekten – og for to stærke romaner :-)
 

CASPAR ERIC OG SOPHIA HANDLER LæSER ”FEBERDIRRENDE” DIGTE.

Tid:
tor, 15/06/2017 - 18:00 to 19:00
Sted:

Torsdag den 15. juni,
kl. 18.00-19.00
Arnold Busck Boghandel
Ryesgade 3, 8000 Aarhus C
Gratis, alle er velkommen

Sophia Handler læser digte fra Feberfrihed og Caspar Eric fra Avatar. En ”avatar” defineres som den kropslige manifestation af en guddom eller profet.  De to unge lyrikere vil med deres højtlæsning af digtene give individuelle og samfundsmæssige angsttilstande ”krop”. I feberfrihed kredses om posttraumatiske tilstande. I ”Avatar” går Caspar hårdt til tabuer som døden, selvmordet og kapitalismekritik. Man behøver ikke være inkarneret profet for at forudse en stærk aften.
Denne aften er støttet af Statens Kunstfond
 


TILMELD NYHEDSBREVET FRA DIN LOKALE BUTIK

Varen blev lagt i din kurv