Helsinge

Midt på gågaden i Helsinge ligger der en boghandel, den har ligget der siden 1953. Dengang hed den Helsinge Boghandel og i dag er vi en Arnold Busck. Der er liv på gågaden, spændende butikker og masser af gratis P-pladser lige bag vores butik.

Vi kan hjælpe dig med rigtig meget her i Arnold Busck Helsinge, vi har et stort udvalg af bøger både i skønlitteratur og faglitteratur. Vi kan fagligt hjælpe dig med, at finde lige den bog du skal læse eller give til gave.

Endvidere har vi en masse til hjemmekontoret alt fra brevordnere til makulatorer. Mangler du en blækpatron eller toner til laserprinter, har vi et stort sortiment.

Brætspil, puslespil og diverse festartikler kan vi også hjælpe med.

Vi ses i butikken!

FIND ARNOLD BUSCK HELSINGE PÅ FACEBOOK

 

Adresse
Østergade 17 - 19
3200 Helsinge
Kontaktoplysninger
Telefon: 48 79 40 01
E-mail: helsinge@busck.dk
Åbningstider
Mandag - Torsdag10:00 - 17:30
Fredag10:00 - 18:00
Lørdag10:00 - 14:00

 

Vis butik på kort

Events

PUSLE HELMUTH BESøGER ARNOLD BUSCK HELSINGE

Tid:
lør, 21/10/2017 - 11:00 to 13:00
Sted:

Lørdag den 21. oktober, kl. 11.00-13.00
Arnold Busck Boghandel Helsinge
Gratis, alle er velkommen


Danmarks største barnestjerne gennem tiderne, Pusle Helmuth Darville, vil signere sin nye bog 'Jeg er blevet klogere - på mig selv'. Pusle Helmuth Darville voksede op som barn af skuespillerne Frits Helmuth og Jeanne Darville. Pusle var forsidestof lige fra fødslen, og som treårig blev hun berømt for sin medvirken i de første ”Min søsters børn”-film, hvor hun drak godnatbajer i hvid natkjole og kom på hitlisten med ”Tryllesangen.”

Der blev lavet Pusle-dukker, hun medvirkede i reklamer og åbnede legetøjsbutikker, men berømmelsen sluttede brat, da Pusle var 10 år. Pusle er i dag 55 år, er gift, har tre børn og arbejder som lægesekretær på Bispebjerg Hospitals akutafdeling. Bogen ”Pusle Helmuth Darville: Jeg er blevet klogere – på mig selv,” er fortalt til journalist og forfatter Lotte Dalgaard.

I bogen fortæller Pusle Helmuth blandt andet om at blive afvist på sin fars dødsleje, sine mange halvsøskende, at kæmpe for kærlighed og tidlig overgangsalder. - Jeg fortæller om de ting, mange af os kvinder går igennem i løbet af vores liv. Og selv om mit liv begyndte usædvanligt, har jeg nu et almindeligt familieliv, et arbejde, drømme og bristede illusioner, og jeg håber, læserne kan bruge min måde at tackle livs-udfordringer på til noget, siger Pusle Helmuth.


TILMELD NYHEDSBREVET FRA DIN LOKALE BUTIK

Varen blev lagt i din kurv