Helsingør

Arnold  Busck på gågaden i Helsingør er altid et besøg værd. Vi har et stort udvalg af både danske og engelske bøger, og skulle du mod forventning ikke finde det du søger, bestiller vi det gerne hjem. Vi har traditionelt et stort udvalg af bøger om alternativ levevis, en stor afdeling med børnebøger og børneartikler og også salg af lodsedler til Klasselotteriet (lotteriet med den største gevinstchance).

Skal du bruge en gave har vi spændende gaveideer til alle aldre, om det så skal være et penalhus, et eksklusivt pennesæt eller en god bog.

Arnold Busck  er Helsingørs ældste boghandel. Oprindelig startet i 1841 af I.I. Wagner som førte et bredt udvalg af bøger, musik, galanterivarer og papir. At boghandlen også dengang spillede en vigtig rolle som kulturens forpost forstår man, når man får at vide at det dengang tog syv timer at nå Hovedstaden med postvogn.  Butikken lå oprindelig i Stengade 48, men siden da flyttet 3 gange for at ende på Stengade 23. Det nuværende lokale er stort og der er god adgang for barnevogne og rullestole.

Butikken er beliggende midt på hjørnet af Fiolgade og Stengade som er byens største gågade. Gode gratis parkeringsmuligheder ved jernbanen (24 timer) eller i Helsingør Bycenter (3 timer).
Et besøg hos os er altid en oplevelse, selvom du bare kigger.

Vi glæder os til at se dig og din familie.
 

FIND ARNOLD BUSCK HELSINGØR PÅ FACEBOOK

 

Adresse
Stengade 23
3000 Helsingør
Kontaktoplysninger
Telefon: 49 21 01 28
Fax: 49 21 01 11
E-mail: helsingorcity@busck.dk
Åbningstider
Mandag - Fredag 09:30 - 18:00
Lørdag 10:00 - 15:00
1. søndag i måneden 11:00 - 15:00
Vis butik på kort

Events

BOGINDSAMLING TIL LæS FOR LIVET

Hvad? Bogindsamling til fordel for Læs for Livet
Hvornår? 24. - 26. april 2017
Hvor? Alle Arnold Busck-butikker 
-------------------------------------------------------------------------------

Arnold Busck samler bøger ind til udsatte børn og unge

Er der ved at være godt fyldt op i bogreolen, og har du – eller dine børn – bøger, der er i god stand, men som I nok ikke kommer til at læse igen? Så er muligheden der nu for at give bøgerne videre og lade dem være med til at skabe en helt ny fortælling.

Alle Arnold Busck-butikker tager imod bøger til Læs for Livet
I dagene 24.-26. april beder godt 100 boghandlere landet over deres kunder om at donere bøger til projektet Læs for Livet. De indsamlede bøger ender hos udsatte børn og unge, hvor de kan medvirke til at skabe gode oplevelser og social forandring. Alle butikker i Arnold Busck-kæden er med i projektet og opfordrer alle vores kunder til at kigge i reolen og se, om der er bøger, der kan komme andre til gavn.

“Vi har hos Arnold Busck et stort engagement i børns læring, og derfor er vi glade for at kunne give vores kunder mulighed for at støtte Læs for Livets arbejde med at skabe læselyst hos udsatte børn og unge i Danmark”, siger adm. direktør Helle Busck Fensvig.

Læselyst
Projektet Læs for Livet har siden 2012 indsamlet bøger fra private, forlag, anmeldere, forfattere og mange andre. Bøgerne bliver samlet i biblioteker på 200-800 bøger, som foræres til institutioner, hvor udsatte børn og unge opholder sig, som f.eks. børnehjem, familieafdelinger og ungdomspensioner.

Erfaringerne på de institutioner, som modtager bøgerne, er entydigt positive, og bibliotekerne har allerede haft stor betydning for en lang række børn og unge, som har fundet glæde og inspiration i bøgerne og fået helt nye læsevaner.
Fokus for Læs for Livet er læselyst. Nogle gange er det en bog om biler eller Justin Bieber, der vækker begejstring. For andre børn eller unge er det digte, tegneserier eller engelske klassikere. Det vigtigste er ikke hvad børnene og de unge læser, men at de læser.

Bøgerne
De bøger, man vælger at donere, skal være i pæn stand. Tommelfingerreglen er, at hvis man ikke ville forære bogen til et barn eller en ung, man selv kender, så skal udsatte heller ikke have den. Til gengæld er der frit slag med hensyn til indholdet. Børnene og de unge er i aldersgruppen 0-23 år, så nærmest alle genrer og sværhedsgrader er efterspurgte – fra papbøger til de mindste, billedbøger, fagbøger og letlæsning til ungdomsromaner, finlitteratur, biografier og kogebøger.

Over 100 institutioner landet over har allerede modtaget biblioteker fra Læs for Livet, og mange flere er på vej.

MAGIC TURNERING I ARNOLD BUSCK HELSINGøR. AMONKHET RELEASE SEALED

Tid:
lør, 29/04/2017 - 14:00 to 18:00
Sted:

Lørdag d. 29 april afholder vi en Amonkhet release sealed turnering i Arnold Busck Helsingør.

Amonkhet udkommer dagen før, så det er de helt nye kort, vi kommer til at spille med!

Vi starter klokken 14 og er færdige ca. klokken 18.

Vi spiller 3 runder af 50 min.

Deltager pris bliver 200 kr.

Formatet er sealed. Dvs. hver spiller får 6 pakker Amonkhet som man så skal bygge et 40 korts deck ud af.

Der vil være basic-lande til låns.

Der er to Amonkhet boosters i præmiepuljen per mand, og præmier til ca bedste halvdel.

Der er et facebook event som kan findes i facebook-gruppen: https://www.facebook.com/groups/abhmagic/

Alle er velkommne, men en hvis kendskab til Magic er at foretrække.

TUMLETID HOS ARNOLD BUSCK HELSINGøR

Tid:
ons, 03/05/2017 - 10:30 to 15:00
Sted:

 

Kom med til Tumletid for dig og dit barn.

Onsdag d. 3. maj 2017 kl. 10.30-11.30 - kl. 12.15-13.15 - kl. 14.00-15.00

Bliv guidet igennem en sjov tumlesession på bObles' børnevenlige tumlemøbler, og lær om designet og de mange funktioner. Sammen leger vi os til en bedre forståelse for, hvordan vi kan stimulere og udfordre vores børns motorik. 
Vi ruller, kravler, står, går, hopper, samt balancerer os til en glad krop. Du får også muligheden for at stille lige de spørgsmål om bObles, som du har lyst til, til vores dygtige elefantfører. 
Det koster i alt 200 kr. for dig og dit barn at deltage, inklusiv goodiebag. 

For prisen får du:
1 times hyggelig tumlen med dit barn
1 bObles næbdyr (unikt Tumletidsmøbel til værdi 349,-)
1 hæfte om barnets motoriske udvikling


TILMELDING: https://bobles.dk/events/tumletid-hos-arnold-busck-helsingoer-2/


TILMELD NYHEDSBREVET FRA DIN LOKALE BUTIK

Varen blev lagt i din kurv