Helsingør

Arnold  Busck på gågaden i Helsingør er altid et besøg værd. Vi har et stort udvalg af både danske og engelske bøger, og skulle du mod forventning ikke finde det du søger, bestiller vi det gerne hjem. Vi har traditionelt et stort udvalg af bøger om alternativ levevis, en stor afdeling med børnebøger og børneartikler og også salg af lodsedler til Klasselotteriet (lotteriet med den største gevinstchance).

Skal du bruge en gave har vi spændende gaveideer til alle aldre, om det så skal være et penalhus, et eksklusivt pennesæt eller en god bog.

Arnold Busck  er Helsingørs ældste boghandel. Oprindelig startet i 1841 af I.I. Wagner som førte et bredt udvalg af bøger, musik, galanterivarer og papir. At boghandlen også dengang spillede en vigtig rolle som kulturens forpost forstår man, når man får at vide at det dengang tog syv timer at nå Hovedstaden med postvogn.  Butikken lå oprindelig i Stengade 48, men siden da flyttet 3 gange for at ende på Stengade 23. Det nuværende lokale er stort og der er god adgang for barnevogne og rullestole.

Butikken er beliggende midt på hjørnet af Fiolgade og Stengade som er byens største gågade. Gode gratis parkeringsmuligheder ved jernbanen (24 timer) eller i Helsingør Bycenter (3 timer).
Et besøg hos os er altid en oplevelse, selvom du bare kigger.

Vi glæder os til at se dig og din familie.
 

FIND ARNOLD BUSCK HELSINGØR PÅ FACEBOOK

 

Adresse
Stengade 23
3000 Helsingør
Kontaktoplysninger
Telefon: 49 21 01 28
Fax: 49 21 01 11
E-mail: helsingorcity@busck.dk
Åbningstider
Mandag - Fredag 09:30 - 18:00
Lørdag 10:00 - 15:00
1. søndag i måneden 11:00 - 15:00
Vis butik på kort

Events

MøD FIE LAURSEN I ARNOLD BUSCK HELSINGøR

Tid:
ons, 14/06/2017 - 16:00 to 17:30
Sted:

Mød Fie Laursen onsdag den 14. juni fra kl. 16:00 - 17:30.

Fie Laursen er super-kendis-blogger, samlet har hun over 1 millioner besøgene på sine sociale medier hver måned - inklusiv den danske presse.
I "Min ærlighed" gør Fie op med den falskhed, som omgiver blogger- og reality TV-verdenen. 

Fie Laursen signerer sin nye bog "Min ærlighed".


TILMELD NYHEDSBREVET FRA DIN LOKALE BUTIK

Varen blev lagt i din kurv