København Købmagergade 49

Kvalitetsbøger hos Arnold Busck i Købmagergade

Arnold Buscks store boghandel i Købmagergade er på hele 3 etager, og har været en central del af byens atmosfære¬fyldte Latinerkvarter siden begyndelsen af 1900-tallet. Med sin placering lige ved siden af Christian IV’s gamle kollegium Regensen er boghandlen velbesøgt af studerende. Og med et udvalg der favner bredt, er her noget for enhver med hang til gode bøger.

Arnold Busck i Købmagergade har en hel etage fyldt med skønlitteratur – på både dansk og engelsk. Her finder du alt lige fra tidens bestsellere til den lille smalle digtsamling
Derudover finder du et bredt sortiment af danske og engelske kvalitetsbøger inden for faglitteratur: kunst & design, mode & foto, politik & erhverv, mad & vin, sundhed, historie, rejser – ja, listen kunne blive ved!  Og naturligvis også et stort udvalg af de populære bøger fra Taschen.

Desuden har vi et stort sortiment af produkter fra Hemingways foretrukne mærke af notesbøger – Moleskine. Og naturligvis kan du også finde masser af andre kvalitetsprodukter inden for kontorartikler, spil og de seneste trendvarer inden for børneartikler.

Børnenes Boghandel, der ligger på den anden side af gaden, hører i dag også under Arnold Busck. Her vil alle med interesse for børnebøger kunne glæde sig over de kompetente ekspedienter, der gerne guider dig igennem børnebogsjunglen, så du kan være sikker på at finde noget, der falder i god jord hos de små læsere. Ingen andre boghandlere i byen har så stort et udvalg af gode børnebøger som her.

Man kan selvfølgelig kun gætte, men mon ikke Arnold, der i sin tid åbnede forretningen, ville være godt tilfreds, hvis han så, hvordan den har udviklet sig gennem tiden?
 

Besøg RESSO i Arnold Busck Købmagergade

RESSO Coffee Lounge er et stemningsfuldt kaffe mekka, hvor du får lækre kager og sandwich af egen opskrifter og produktion. Du kan fordyb dig i en bog, tag et break eller hyg dig med dine venner over en af byens bedste kopper kaffe.


 

Her hos os er der fokus på høj kvalitet og bæredygtighed. Vi vil gerne sørge for at din oplevelse altid er i top, derfor rister vi selv her i København kaffebønner, alle fra nøje udvalgte micro lots spredt ud over 3 kontinenter. Vores bønner handles igennem ”direct trade koncptet, hvilket sikrer at vores udvalgte kaffefarme får det fulde udbytte af deres høst.  Vi skaber kaffeprofiler, der fremhæver bønnernes helt egen og lokale smag, og fra tidlig morgen (08.00) og op igennem dagen møder du også duften af vores friskbagte økologiske kager.

 

FIND ARNOLD BUSCK KØBMAGERGADE PÅ FACEBOOK

 

Adresse
Købmagergade 49
1150 København K
Kontaktoplysninger
Telefon: 33 73 35 00
Fax: 33 73 35 35
E-mail: kobmagergade@busck.dk
Åbningstider
Mandag - Torsdag 10:00 - 18:00
Fredag 10:00 - 19:00
Lørdag 10:00 - 17:00
Søndag 12:00 - 16:00
Vis butik på kort

Events

DET STORE GLIDEFALD, RECEPTION

Tid:
fre, 01/09/2017 - 16:00 to 17:30

Forfatter Peter H. Fogtdal læser op fra sin nye roman: Det store glidefald.

Der er også mulighed for at få signeret et eksemplar af bogen.

Kom og vær med til en festlig release.

Tilmeld dig eventen her: https://www.facebook.com/events/159331991295576/

BOG-RELEASE På MICKIS KAGER

Tid:
man, 09/10/2017 - 16:00 to 17:30

Kom til bogreception i anledningen af udgivelsen af Mickis kager i Arnold Busck i Købmagergade. 

Micki skriver: 

Kom med til den allermest hyggelige bog-release på min helt egen kagebog: "Mickis Kager".

Der vil være lidt sødt at smage og lidt koldt at drikke, og så er der selvfølgelig mulighed for at købe bogen med hjem med en personlig hilsen.

Så kom endelig forbi, sig hej og få et kram eller fire og køb en bog eller to med hjem :-) Jeg lover, at det er nogle super lækre opskrifter.

Vi ses til den mest hyggelige bog-release!
Ps: kram er gratis, og jeg deler gerne ud af dem! :D

Tilmeld dig eventen her: https://www.facebook.com/events/105077203512720/


TILMELD NYHEDSBREVET FRA DIN LOKALE BUTIK

Varen blev lagt i din kurv