København Købmagergade 49

Kvalitetsbøger hos Arnold Busck i Købmagergade

Arnold Buscks store boghandel i Købmagergade er på hele 3 etager, og har været en central del af byens atmosfære¬fyldte Latinerkvarter siden begyndelsen af 1900-tallet. Med sin placering lige ved siden af Christian IV’s gamle kollegium Regensen er boghandlen velbesøgt af studerende. Og med et udvalg der favner bredt, er her noget for enhver med hang til gode bøger.

Arnold Busck i Købmagergade har en hel etage fyldt med skønlitteratur – på både dansk og engelsk. Her finder du alt lige fra tidens bestsellere til den lille smalle digtsamling
Derudover finder du et bredt sortiment af danske og engelske kvalitetsbøger inden for faglitteratur: kunst & design, mode & foto, politik & erhverv, mad & vin, sundhed, historie, rejser – ja, listen kunne blive ved!  Og naturligvis også et stort udvalg af de populære bøger fra Taschen.

Desuden har vi et stort sortiment af produkter fra Hemingways foretrukne mærke af notesbøger – Moleskine. Og naturligvis kan du også finde masser af andre kvalitetsprodukter inden for kontorartikler, spil og de seneste trendvarer inden for børneartikler.

Børnenes Boghandel, der ligger på den anden side af gaden, hører i dag også under Arnold Busck. Her vil alle med interesse for børnebøger kunne glæde sig over de kompetente ekspedienter, der gerne guider dig igennem børnebogsjunglen, så du kan være sikker på at finde noget, der falder i god jord hos de små læsere. Ingen andre boghandlere i byen har så stort et udvalg af gode børnebøger som her.

Man kan selvfølgelig kun gætte, men mon ikke Arnold, der i sin tid åbnede forretningen, ville være godt tilfreds, hvis han så, hvordan den har udviklet sig gennem tiden?

FIND ARNOLD BUSCK KØBMAGERGADE PÅ FACEBOOK

 

Adresse
Købmagergade 49
1150 København K
Kontaktoplysninger
Telefon: 33 73 35 00
Fax: 33 73 35 35
E-mail: kobmagergade@busck.dk
Åbningstider
Mandag - Torsdag 10:00 - 18:00
Fredag 10:00 - 19:00
Lørdag 10:00 - 17:00
Søndag 12:00 - 16:00
Vis butik på kort

Events

SIDE OM SIDE HOS ARNOLD BUSCK KøBMAGERGADE

Tid:
tor, 02/03/2017 -
18:00 to 19:00

Side om side: Hella Joof
2. marts 2017
18.00-19.00
Arnold Busck Købmagergade København
Gratis, alle er velkomne

Hella Joof ligger stadig på bestsellerlisten med hendes fantastiske bog "Papmaché-reglen og andre glimrende leveregler fra livets lovsamling" - og det kan vi godt forstå! Nu får du mulighed for at møde Hella i SIDE OM SIDE - hvor hun vil fortælle om nogle af de sjove og fine regler - og svare på livets store spørgsmål. Kom glad!

Hella siger selv om bogen: "Denne bog handler om hvordan livet er og hvilke regler, der gælder. Den handler om, hvad man skal gøre for at blive glad og lykkelig, og hvad man endelig ikke skal gøre. Man kommer nok til at gøre det alligevel, men så er der heldigvis en regel, der træder i kraft. For livet er et mirakel og vi er her for at være glade og elske hinanden. Det ved jeg helt bestemt."

Tag én du holder af under armen - og kig forbi til SIDE OM SIDE med Hella Joof :-)

SIDE OM SIDE HOS ARNOLD BUSCK KøBMAGERGADE

Tid:
tor, 16/03/2017 -
18:00 to 19:00

Side om side: Søren Ulrik Thomsen
16. marts 2017
18.00-19.00
Arnold Busck Købmagergade København
Gratis, alle er velkomne

Søren Ulrik Thomsen er én af de meste anerkendte og populære digtere i Danmark. Og en fremragende essayist - ikke mindst sidste års udgivelse "En hårnål klemt inde bag panelet" fik forrygende anmeldelser med på vejen og lå lææææænge på bestsellerlisten.

Vi glæder os meget over at Søren Ulrik Thomsen kigger forbi til SIDE OM SIDE til et interview om "En hårnål klemt inde bag panelet" - en bog som vi sev tager ned fra reolen og læser i igen og igen og igen...

"En hårnål klemt inde bag panelet" består af korte tekster om tiden, der både forsvinder bagud og flygter fremover. Tekster fulde af sansninger, stemninger og iagttagelser. Fra det essayistisk reflekterende til erindringshistorier og prosadigte. Fra det rå til det rørende. Godt hundrede noter fra eftertiden om ikke at lade fortiden stivne til klichéer og om at forholde sig kritisk til nutiden og samtidig insistere på sin principielle optimisme. Om at mistro alle, der længes efter den gamle verden, og frygte dem, der vil bygge en ny. Og om at Jeg. Er. Her. Nu, men jo også altid et andet sted.


TILMELD NYHEDSBREVET FRA DIN LOKALE BUTIK

Varen blev lagt i din kurv