København Købmagergade 49

Kvalitetsbøger hos Arnold Busck i Købmagergade

Arnold Buscks store boghandel i Købmagergade er på hele 3 etager, og har været en central del af byens atmosfære¬fyldte Latinerkvarter siden begyndelsen af 1900-tallet. Med sin placering lige ved siden af Christian IV’s gamle kollegium Regensen er boghandlen velbesøgt af studerende. Og med et udvalg der favner bredt, er her noget for enhver med hang til gode bøger.

Arnold Busck i Købmagergade har en hel etage fyldt med skønlitteratur – på både dansk og engelsk. Her finder du alt lige fra tidens bestsellere til den lille smalle digtsamling
Derudover finder du et bredt sortiment af danske og engelske kvalitetsbøger inden for faglitteratur: kunst & design, mode & foto, politik & erhverv, mad & vin, sundhed, historie, rejser – ja, listen kunne blive ved!  Og naturligvis også et stort udvalg af de populære bøger fra Taschen.

Desuden har vi et stort sortiment af produkter fra Hemingways foretrukne mærke af notesbøger – Moleskine. Og naturligvis kan du også finde masser af andre kvalitetsprodukter inden for kontorartikler, spil og de seneste trendvarer inden for børneartikler.

Børnenes Boghandel, der ligger på den anden side af gaden, hører i dag også under Arnold Busck. Her vil alle med interesse for børnebøger kunne glæde sig over de kompetente ekspedienter, der gerne guider dig igennem børnebogsjunglen, så du kan være sikker på at finde noget, der falder i god jord hos de små læsere. Ingen andre boghandlere i byen har så stort et udvalg af gode børnebøger som her.

Man kan selvfølgelig kun gætte, men mon ikke Arnold, der i sin tid åbnede forretningen, ville være godt tilfreds, hvis han så, hvordan den har udviklet sig gennem tiden?
 

Besøg RESSO i Arnold Busck Købmagergade

RESSO Coffee Lounge er et stemningsfuldt kaffe mekka, hvor du får lækre kager og sandwich af egen opskrifter og produktion. Du kan fordyb dig i en bog, tag et break eller hyg dig med dine venner over en af byens bedste kopper kaffe.


 

Her hos os er der fokus på høj kvalitet og bæredygtighed. Vi vil gerne sørge for at din oplevelse altid er i top, derfor rister vi selv her i København kaffebønner, alle fra nøje udvalgte micro lots spredt ud over 3 kontinenter. Vores bønner handles igennem ”direct trade koncptet, hvilket sikrer at vores udvalgte kaffefarme får det fulde udbytte af deres høst.  Vi skaber kaffeprofiler, der fremhæver bønnernes helt egen og lokale smag, og fra tidlig morgen (08.00) og op igennem dagen møder du også duften af vores friskbagte økologiske kager.

 

FIND ARNOLD BUSCK KØBMAGERGADE PÅ FACEBOOK

 

Adresse
Købmagergade 49
1150 København K
Kontaktoplysninger
Telefon: 33 73 35 00
Fax: 33 73 35 35
E-mail: kobmagergade@busck.dk
Åbningstider
Mandag - Torsdag 10:00 - 18:00
Fredag 10:00 - 19:00
Lørdag 10:00 - 17:00
Søndag 12:00 - 16:00
Vis butik på kort

Events

SIDE OM SIDE HOS ARNOLD BUSCK KøBMAGERGADE

Tid:
tor, 27/04/2017 - 18:00 to 19:00

Få hele danmarkshistorien på 25 minutter (!) – og en snak om, hvorfor al historieformidling også er en litterær genre.

Historie kan være verdens kedeligste fag, men behøver ikke at være det. Der skal gode historier til, noget vi kan forstå og sætte os ind i, selv om det foregik for længe siden. Oplev historiker Asser Amdisen - bogaktuel med "En ualmindelig og kortfattet danmarkshistorie" - speed-fortælle hele danmarkshistorien på en lille halv time efterfulgt af en diskussion om, hvorfor historien hele tiden skal genfortælles og omskrives. Asser er en højtråbende, morsom og engageret fortæller, der mener, at hvis vi skal komme godt ind i fremtiden, må vi kende fortiden og være bevidste om vores fælles historie.

Kig forbi til SIDE OM SIDE - og bliv klogere på Danmarkshistorien med Asser Amdisen her i Købmagergade.

Tilmeld dig eventen her: https://www.facebook.com/events/228221864321860/

MEW GIVER INSTORE-KONCERT I ARNOLD BUSCK KøBMAGERGADE

Tid:
fre, 28/04/2017 - 17:00 to 17:30

En af de allerklareste stjerner på den danske musikhimmel, MEW, giver koncert hos Arnold Busck i Købmagergade!

Fredag 28. april launcher MEW deres nye album VISUALS her hos os i Købmagergade - så kig forbi kl. 17, og hør numre fra deres nye album VISUALS her i butikken.

Arrangementet er gratis - perfekt start på weekenden!

Se mere her: https://www.facebook.com/events/1452784858076521/

SIDE OM SIDE HOS ARNOLD BUSCK KøBMAGERGADE

Tid:
tor, 04/05/2017 - 18:00 to 19:00

Ida Jessen har lagt alle anmeldere ned med sine to romaner EN NY TID (2015 - som hun modtog både Blixenprisen og DR Romanprisen for) og DOKTOR BAGGES ANAGRAMMER, der udkom her i januar 2017. De to bøger fortæller historien om et ægteskab i starten af 1900-tallet - med henholdsvis kvinden og manden som fortæller. Ida Jessen skriver fremragende, mens hun stilfærdigt afdækker ægteparrets hverdag - og de drømme og længsler, som synes så svære at indfri. Ida Jessen er helt sin egen i dansk litteratur - og vi glæder os meget til denne aften i hendes selskab.

Nanna Mogensen fra Skønlitteratur på P1 vil til denne SIDE OM SIDE mødes med Ida Jessen til en samtale der tager udgangspunkt i de to meget velanmeldte romaner EN NY TID og DOKTOR BAGGES ANAGRAMMER. '

Tilmeld dig eventen her: https://www.facebook.com/events/1837933703136803/

SIDE OM SIDE HOS ARNOLD BUSCK KøBMAGERGADE

Tid:
ons, 17/05/2017 - 18:00 to 19:00

"Om den umulige og nødvendige kunst" - sådan lyder undertitlen på Katrine Wiedemanns pragtværk af en bog om hendes knap 25 år som sceneinstruktør - et kompromisløst liv, hvor kunsten altid er omdrejningspunktet; på både godt og ondt. En bog, der er umulig at lægge fra sig, fordi man bliver suget ind i Wiedemanns kreative liv, hvor tempoet er høj, følelserne sat på spidsen og hvor succes og angst lever tæt forbundet. 

Til denne SIDE OM SIDE har vi været så heldige at få billedkunster Martin Bigum til at interviewe Katrine Wiedemann om hendes vidunderlige bog. 

Kig forbi, når vi sætter kunsten og den kreative proces stævne mellem to af vor tids dygtigste kunstnere - onsdag 17. maj kl. 18.00 på 1. sal her hos os i Købmagergade. 

Læs mere, og tilmeld dig her: https://www.facebook.com/events/1614712058554091/

 

MøD FORFATTER PETER SOLBERG

Tid:
lør, 20/05/2017 - 10:00 to 17:00

Peter Solberg Dirksen er netop udkommet med ungdomsromanen CUTTER, der er baseret på virkelige hændelser omkring selvskadende adfærd.

Peter har både været i Aftenshowet og Go'Morgen Danmark med bogen, som udkommer i samarbejde med Landsforeningen mod spiseforstyrrelser og selvskade (LMS) og alle indtægter går til at hjælpe unge med selvskade blandt andet gennem LMS.

Peter er hos os hele denne lørdag, hvor du kan få en snak med ham om bogen, som er en ungdomsbog - men bestemt også rettet mod forældre eller pårørende til selvskadende unge

Læs mere her: https://www.facebook.com/events/1509888375711896/

SIDE OM SIDE HOS ARNOLD BUSCK KøBMAGERGADE

Tid:
tor, 01/06/2017 - 18:00 to 19:00

Emil, Theis og Alfred Midé Erichsen har rejst jorden rundt de sidste 3 år med skibet HAVANA - og kender om nogen til livet på havet. De 3 brødre udkommer 24. april med deres første bog UNDER OVERFLADEN, som omhandler dykning, hvadenten det er med snorkel, flasker eller fridyk. 

Vi kender brødrene fra tv-programmerne KURS MOD FJERNE KYSTER - og glæder os til at de i SIDE OM SIDE viser klip fra deres liv på havet og ikke mindst fortæller om livet UNDER havet. 

Kig forbi til en aften fuld af eventyr, havsejlads og gode historier!

Læs mere om eventen, og tilmeld dig her: https://www.facebook.com/events/274806316280639/


TILMELD NYHEDSBREVET FRA DIN LOKALE BUTIK

Varen blev lagt i din kurv