København Købmagergade 49

Kvalitetsbøger hos Arnold Busck i Købmagergade

Arnold Buscks store boghandel i Købmagergade er på hele 3 etager, og har været en central del af byens atmosfære¬fyldte Latinerkvarter siden begyndelsen af 1900-tallet. Med sin placering lige ved siden af Christian IV’s gamle kollegium Regensen er boghandlen velbesøgt af studerende. Og med et udvalg der favner bredt, er her noget for enhver med hang til gode bøger.

Arnold Busck i Købmagergade har en hel etage fyldt med skønlitteratur – på både dansk og engelsk. Her finder du alt lige fra tidens bestsellere til den lille smalle digtsamling
Derudover finder du et bredt sortiment af danske og engelske kvalitetsbøger inden for faglitteratur: kunst & design, mode & foto, politik & erhverv, mad & vin, sundhed, historie, rejser – ja, listen kunne blive ved!  Og naturligvis også et stort udvalg af de populære bøger fra Taschen.

Desuden har vi et stort sortiment af produkter fra Hemingways foretrukne mærke af notesbøger – Moleskine. Og naturligvis kan du også finde masser af andre kvalitetsprodukter inden for kontorartikler, spil og de seneste trendvarer inden for børneartikler.

Børnenes Boghandel, der ligger på den anden side af gaden, hører i dag også under Arnold Busck. Her vil alle med interesse for børnebøger kunne glæde sig over de kompetente ekspedienter, der gerne guider dig igennem børnebogsjunglen, så du kan være sikker på at finde noget, der falder i god jord hos de små læsere. Ingen andre boghandlere i byen har så stort et udvalg af gode børnebøger som her.

Man kan selvfølgelig kun gætte, men mon ikke Arnold, der i sin tid åbnede forretningen, ville være godt tilfreds, hvis han så, hvordan den har udviklet sig gennem tiden?
 

Besøg RESSO i Arnold Busck Købmagergade

RESSO Coffee Lounge er et stemningsfuldt kaffe mekka, hvor du får lækre kager og sandwich af egen opskrifter og produktion. Du kan fordyb dig i en bog, tag et break eller hyg dig med dine venner over en af byens bedste kopper kaffe.


 

Her hos os er der fokus på høj kvalitet og bæredygtighed. Vi vil gerne sørge for at din oplevelse altid er i top, derfor rister vi selv her i København kaffebønner, alle fra nøje udvalgte micro lots spredt ud over 3 kontinenter. Vores bønner handles igennem ”direct trade koncptet, hvilket sikrer at vores udvalgte kaffefarme får det fulde udbytte af deres høst.  Vi skaber kaffeprofiler, der fremhæver bønnernes helt egen og lokale smag, og fra tidlig morgen (08.00) og op igennem dagen møder du også duften af vores friskbagte økologiske kager.

 

FIND ARNOLD BUSCK KØBMAGERGADE PÅ FACEBOOK

 

Adresse
Købmagergade 49
1150 København K
Kontaktoplysninger
Telefon: 33 73 35 00
Fax: 33 73 35 35
E-mail: kobmagergade@busck.dk
Åbningstider
Mandag - Torsdag 10:00 - 18:00
Fredag 10:00 - 19:00
Lørdag 10:00 - 17:00
Søndag 12:00 - 16:00

 

Vis butik på kort

Events

TUMLETID HOS ARNOLD BUSCK KøBMAGERGADE 49

Tid:
tir, 26/09/2017 - 10:30 to 15:00

Kom med til Tumletid for dig og dit barn. Bliv guidet igennem en sjov tumlesession på bObles’ børnevenlige tumlemøbler, og lær om designet og de mange funktioner. Sammen leger vi os til en bedre forståelse for, hvordan vi kan stimulere og udfordre vores børns motorik.

Arnold Busck Købmagergade, 26. september 2017

Vi ruller, kravler, står, går, hopper, samt balancerer os til en glad krop. Du får også mulighed for at stille lige de spørgsmål om bObles, som du har lyst til, til vores dygtige elefantfører. Det koster i alt 200 kr. for dig og dit barn at deltage, inklusiv goodiebag.

For prisen får du:
1 times hyggelig tumlen med dit barn
1 bObles Næbdyr (unikt Tumletidsmøbel til værdi 349,-)
1 hæfte om barnets motoriske udvikling

Tilmelding er først til mølle.

Du kan booke dig på et af følgende hold (inddelt efter barnets alder):
10.30-11.30 (0-12 mdr.)
12.15-13.15 (0-12 mdr.)
14.00-15.00 (1-2 år) 

Klik her for at købe billet: https://www.place2book.com/da/choose_ticket_sales_workflow?seccode=6bfe371f88

RECEPTION OG BOGSIGNERING - "BARNESTJERNEN FRA BRYGGEN"

Tid:
ons, 27/09/2017 - 16:00 to 17:30

Kom og vær med til at fejre udgivelsen af Jan Priiskorn Schmidts' selvbiografi "Barnestjernen fra Bryggen - Den fulde historie efter 45 års tavshed," baseret på en lang række interviews med journalist Klaus Thodsen.

Det foregår den 27. september i Arnold Busck på Købmagergade i København kl. 16-17:30. Det foregår på 1. sal.

Vi byder på lidt til ganen og det vil være muligt at købe bogen og få den signeret af Jan Priiskorn Schmidt.

Alle er velkommen og vi glæder os til at se jer.
 

SIDE OM SIDE HOS ARNOLD BUSCK KøBMAGERGADE

Tid:
tor, 28/09/2017 - 18:00 to 19:00

Stylist Christina Wedel udkommer den 21/9 med sin guide til at se godt ud - også efter de 45 år ;-) OG den 28/9 gæster hun SIDE OM SIDE til en sjov og inspirerende aften omkring kropstyper, klædeskabe og kundskaben at få det bedste ud af sin garderobe.

Christina har arbejdet 25 år med styling - og er med sin humoristiske og ligefremme tilgang til livet og sit fag en vidunderlig guide udi klædeskabets mysterier og kunsten at finde frem til den perfekte garderobe, der passer lige præcis til DIN figur.

Tag din veninde, søster eller mor under armen og kig forbi - der er lattergaranti denne aften i SIDE OM SIDE!

Tjek Christina Wedels hjemmeside her: http://christinawedel.dk/

Tilmeld dig eventen her: https://www.facebook.com/events/111801546191279/

-------------------------------------


SIDE OM SIDE hos Arnold Busck i Købmagergade er en hyggelig aften i godt selskab.

I de stemningsfulde omgivelser på Købmagergade vil der blive lagt op til samtale, diskussion og fortælling, når forfattere, debattører, interviewere og besøgende mødes SIDE OM SIDE på 1. sal. Hvert arrangement er bygget op omkring et tema eller en aktuel udgivelse, som danner rammen for en hyggelig og inspirerende aften.

Til dette tilbagevendende aftenarrangement vil der være mulighed for at købe en lille forfriskning i form af både kaffe, sandwich, kage og snacks hos Resso i stuen. Hvert arrangement
varer omkring 45 minutter og starter kl. 18.00.

Arrangementerne er naturligvis gratis

BOG-RELEASE På MICKIS KAGER

Tid:
man, 09/10/2017 - 16:00 to 17:30

Kom til bogreception i anledningen af udgivelsen af Mickis kager i Arnold Busck i Købmagergade. 

Micki skriver: 

Kom med til den allermest hyggelige bog-release på min helt egen kagebog: "Mickis Kager".

Der vil være lidt sødt at smage og lidt koldt at drikke, og så er der selvfølgelig mulighed for at købe bogen med hjem med en personlig hilsen.

Så kom endelig forbi, sig hej og få et kram eller fire og køb en bog eller to med hjem :-) Jeg lover, at det er nogle super lækre opskrifter.

Vi ses til den mest hyggelige bog-release!
Ps: kram er gratis, og jeg deler gerne ud af dem! :D

Tilmeld dig eventen her: https://www.facebook.com/events/105077203512720/


TILMELD NYHEDSBREVET FRA DIN LOKALE BUTIK

Varen blev lagt i din kurv