Kolding

Velkommen til Arnold Busck i Kolding Storcenter.

Vi har et stort udvalg af både danske og engelske bøger. Til de yngre læsere har vi et godt udvalg af børne- og ungdomsbøger - herunder billedbøger, højtlæsning og læselet. Og skulle du mod forventning ikke finde det du søger, bestiller vi det gerne hjem.

Til hjemmekontoret og skoletasken har vi et bredt udvalg af papirvarer og skriveartikler, herunder blækpatroner til printeren. Desuden har vi brætspil, malebøger og hobbyartikler til børn.

Skal du bruge en gave, har vi spændende gaveidéer til alle aldre.

Husk at se vores store udvalg af kort til alle anledninger.

Vi har også et stort udvalg i oplevelsesgaver fra bl.a. Smartbox og Bellevue, hvis du skulle mangle gaven til personen, der har alt.
 

Der er rigtig god mulighed for at parkere lige udenfor indkøbscenteret, hvor der er gratis parkering alle dage. Butikken ligger lige ved grøn indgang.

Vi glæder os til at få besøg af dig og din familie, også hvis I bare gerne vil ose.

FIND ARNOLD BUSCK KOLDING PÅ FACEBOOK 

Adresse
Kolding Storcenter 1.11
6000 Kolding
Kontaktoplysninger
Telefon: 75 50 38 34
E-mail: kolding@busck.dk
Åbningstider
Mandag - Fredag  10:00 - 20:00
Lørdag 10:00 - 17:00
Søndag 10:00 - 17:00
Vis butik på kort

Events

DANSK FANTASY I TOPKLASSE! FORFATTERBESøG OG SIGNERING

Tid:
fre, 29/09/2017 - 18:00 to 19:00
Sted:

Kom forbi butikken, og mød den anmelderroste fantasyforfatter Katja Berger, der sidste år udkom med bogen De 7 synder. Nu er hun aktuel med Sjælehenteren, som er første bind i trilogien Fortællinger fra Døden. En serie der tager læseren med til både Døden, Himlen og Helvede i jagten på den mystiske skikkelse der står bag Dommedags kommen.

Serien er en actionmættet fantasyserie for de der ønsker drama, humor og filosofiske overvejelser. Den anbefales til læsere af Kenneth Bøgh Andersen og Cassandra Clare, samt seere af tv-serierne Lucifer og Supernatural.

Kom og hils på forfatteren, køb bogen, og få en signering til enten dig selv eller en fantasyfan du vil glæde med et dansk bud på fantasy i topklasse.


TILMELD NYHEDSBREVET FRA DIN LOKALE BUTIK

Varen blev lagt i din kurv