Rødovre

Arnold Busck er altid et besøg værd.

Vores søde dedikerede boghandlere, elever og medhjælpere står klar til at hjælpe dig med at finde hvad du søger. Vi har et stort udvalg af blandt andet kontorartikler, skriveredskaber, børneartikler, spil, legetøj, regnemaskiner og naturligvis en stor bogafdeling.

Vi glæder os til at se dig og din familie i Arnold Busck i Rødovre Centrum

FIND ARNOLD BUSCK RØDOVRE PÅ FACEBOOK

 

Adresse
Rødovre Centrum 1C, st. 116
2610 Rødovre
Kontaktoplysninger
Telefon: 36 41 04 85
Fax: 36 41 62 62
E-mail: rodovre@busck.dk
Åbningstider
Mandag - Fredag 10:00 - 19:00
Lørdag 10:00 - 17:00
Søndag 10:00 - 17:00
Vis butik på kort

Events

Få TRYKT NAVN På LEUCHTTURM-NOTESBOG

Tid:
ons, 11/10/2017 - 14:00 to 18:00
Sted:

Anders fra Viking besøger butikken og præger navn i Leuchtturm notesbøger købt på dagen. Leuchtturm notesbøger findes med prikker, så du kan lave de fineste bullet journals.

Vil du se mere om bullet journals, kan du se videoen her: http://www.arnoldbusck.dk/bullet-journal

MøD MICKI CHENG FRA DEN STORE BAGEDYST

Tid:
lør, 14/10/2017 - 11:00 to 12:00
Sted:

 

Micki Cheng besøger butikken og signerer sin bog "Mickis kager".

Micki Cheng kender mange fra DEN STORE BAGEDYST, ULTRA FACTOR og ULTRAS SORTE KAGESHOW. Han er populær blandt store og små bagere, og aktuel med nye TV-programmer til efteråret.

MICKIS KAGER er Danmarks hyggeligste kagebog, hvor både små og store bagere kan være med. Her er både nemme opskrifter på bl.a. brownies med Oreo og skumfiduser, små solbærtærter, doughnuts og cupcakes, som hele familien kan bage. Snickers- og bountytærter, lemon meringue pie, citronmåne, pærekage, rabarbercrumble og andre kager, som man hurtigt kan bikse sammen, når eftermiddagen bare skal være rigtig hyggelig. Små syndige desserter, som får tænderne til at løbe i vand. Og så er der selvfølgelig de overdådige lagkager med de lækreste mousser og cremer, som alle skal unde sig selv at prøve at lave. For når Micki bager, skal det først og fremmest være hyggeligt.


TILMELD NYHEDSBREVET FRA DIN LOKALE BUTIK

Varen blev lagt i din kurv