Valby

Spinderiet - Lyst og åbent center i hjertet af Valby - Lige ved stationen.

Butikken på knap 500 m2 byder velkommen med et bredt udvalg af bøger til børn og voksne, samt papirvarer til hjemmekontoret eller skolen. Desuden har vi et væld af sjove gaveideer samt et bredt udvalg af brætspil og samlekort.

Velkommen i Arnold Busck Spinderiet, Valby.

FIND ARNOLD BUSCK VALBY PÅ FACEBOOK 

Adresse
Valby Torvegade 13, Spinderiet 18
2500 Valby
Kontaktoplysninger
Telefon: 36 17 10 17
Fax: 36 17 10 16
E-mail: valby@arnoldbusck.dk
Åbningstider
Mandag - Fredag 10:00 - 19:00
Lørdag 10:00 - 16:00
Første og sidste søndag i md. 10:00 - 16:00
Vis butik på kort

Events

FRIDAY NIGHT MAGIC VALBY: COMMANDER HYGGE

Tid:
fre, 29/09/2017 - 15:00 to 18:00
Sted:

I september inviterer vi på Commander-hygge hver fredag i Arnold Busck i Valby.

Vi sætter borde op fra 15 til 18.

Der vil blive trukket lod om septembers Friday Night Magic promoer blandt alle deltagere. Har vi flere promoer end deltagere er der en til hver.

Alle er velkomnne.

For flere events, se vores facebookgruppe: https://www.facebook.com/groups/arnoldbusckmagic/

IXALAN RELEASE FNM I VALBY

Tid:
fre, 29/09/2017 - 18:45 to 23:30
Sted:

Så er det blevet tid til at drafte Ixalan for første gang! Dinosaurer, pirater, vampyrer og merfolks slås mod hinanden i jagten på den gyldne skat på Ixalan.

Der vil være release promo til alle deltagerne samt  FNM promo Fatal Push til de to der klarer sig bedst, og et par til random roll.

Det bliver fredag d. 29 september klokken 18.45.

Det koster 100 kr at deltage.

Vi drafter Ixalan. Det vil sige at hver spiller får 3 Ixalan boosters booster at drafte med.

Når man drafter åbner hver spiller en booster, udvælger et kort, og sender resten af boosteren videre til sidemanden.

Herefter modtager man den anden sidemands booster, udvælger et kort, og sender resten af boosteren videre. Og så fremdeles.

Når alle tre pakker er draftet bygger man et 40 korts deck ud af de kort man har valgt, samt ligeså mange basic-lande man har lyst til.

Medbring gerne selv basic-lande, men vi har også til at låne ud.

Der vil være 1 booster i præmie per deltager.

For flere events og tilmelding, se facebookgruppen: https://www.facebook.com/groups/arnoldbusckmagic/

DUS MED DøDEN - EN BOG OM AT MISTE

Tid:
lør, 30/09/2017 - 11:00 to 14:00
Sted:

Arnold Busck i Valby får besøg af Marie-Louise Vianello og Mette Bendixen lørdag d. 30/9 kl. 11-14. Kvinderne har skrevet bogen Dus med døden. 

Om bogen: Dus med døden er en bog om at miste – men det er især en bog om at stå ved siden af én, der har mistet. Det kan være svært, men det kan heldigvis også blive nemmere. Målet med bogen er derfor at ruste dig til at føle dig bedre tilpas, når du møder en, der er i sorg – og at gøre dem bedre tilpas i dit selskab.

 

TUMLETID HOS ARNOLD BUSCK VALBY

Tid:
tor, 05/10/2017 - 10:30 to 15:00
Sted:

 

Kom med til Tumletid for dig og dit barn.

Torsdag d. 5. oktober 2017

kl. 10.30-11.30 
(0-12 mdr.)
kl. 12.15-13.15 (0-12 mdr.)
kl. 14.00-15.00 (0-12 mdr.)

Bliv guidet igennem en sjov tumlesession på bObles' børnevenlige tumlemøbler, og lær om designet og de mange funktioner. Sammen leger vi os til en bedre forståelse for, hvordan vi kan stimulere og udfordre vores børns motorik. 
Vi ruller, kravler, står, går, hopper, samt balancerer os til en glad krop. Du får også muligheden for at stille lige de spørgsmål om bObles, som du har lyst til, til vores dygtige elefantfører. 

Det koster i alt 200 kr. for dig og dit barn at deltage, inklusiv goodiebag. 

For prisen får du:
1 times hyggelig tumlen med dit barn
1 bObles næbdyr (unikt Tumletidsmøbel til værdi 349,-)
1 hæfte om barnets motoriske udvikling


TILMELDING: https://www.place2book.com/da/choose_ticket_sales_workflow?seccode=94167be9ea

TRæN DIN HVERDAGSGLæDE

Tid:
fre, 06/10/2017 - 15:00 to 17:00
Sted:

Vi i Arnold Busck i Valby får endnu engang besøg af en af vores seje lokale forfattere: Marianne Nørregaard. Marianne har skrevet bogen "Træn din hverdagsglæde". Kom ned og få en snak med Marianne om netop dette emne og få signeret dit eksemplar af bogen :)

VIL DU OGSÅ VÆRE GLAD HELT INDENI? Så er denne bog til dig.

Bogen er fyldt med vigtige indsigter og visdom fra forfatterens egen livrejse.

Træn din hverdagsglæde er let tilgængelig, og den kan læses af alle, der har lyst til at yde en mindre (eller større) indsats for at få mere glæde i hverdagen.

Brug bogen som en del af en længere proces, eller brug den som et opslagsværk, når du føler der er steder i livet der går i hårdknude.

Hverdagsglæde er, når du også kan glædes over små ting. Når der ikke behøver at være fest, rejser eller weekend for at du kan mærke glæden indeni.

I Træn din hverdagsglæde oplever man forfatterens ægte nærvær og glæde side efter side!
Bogen vil derfor på ærlig vis inspirere dig som læser til at åbne op for din egen personlige hverdagsglæde.

Du vil blive præsenteret for dybe indsigter og modtage 30 konkrete råd til hverdagsglæde. Råd og indsigter som er inspireret af mindfulness, personlig coaching og spændende livsvisdom.

Bogen vil efterlade et aftryk i din bevidsthed, som vil kunne skabe vedvarende ændringer i din tilgang til din egen glæde i hverdagen.

Bogen har forord af Sofia Manning, der bl.a. skriver; ”Træn din hverdagsglæde er skrevet fra hjertet. Den er fuld af livsvisdom og viden. Tag den til dig. Læs den i dit helt eget tempo, og lad dig dermed guide skridt for skridt henimod det liv, der er dit”.

På bagsiden skriver Susanne Wexø bl.a. Jeg har haft fornøjelsen af at opleve Mariannes udvikling igennem de seneste 10 år, og jeg vil på mange måder mene, at bogen ”Træn din hverdagsglæde” er kronen på det livsværk som Marianne har fordybet sig i i al den tid.

MøD ANNE SOFIE HAMMER I ARNOLD BUSCK I VALBY

Tid:
lør, 07/10/2017 - 11:00 to 12:30
Sted:

Mød Anne Sofie Hammer
Lørdag 7. oktober
Klokken 11.00 - 12.30
Arnold Busck Valby

Lørdag d 7. oktober får vi besøg af Villads fra Valby's mor, Anne Sofie Hammer, i anledningen af, at hun er aktuel med to nye bøger: "Villads fra Valby taber en tand" og "Magda vil selv bestemme".

I "Villads fra Valby taber en tand" skal Villads på museum med klassen. De skal lære om gamle dage, men i museumsbutikken ser Villads verdens sødeste tøjhund, og han er helt sikker på, at det er lige præcis sådan en tøjhund, hans lillesøster ønsker sig til sin fødselsdag. Bare Villads havde haft nogle penge, så han kunne købe tøjhunden til hende. Men det har han jo ikke. Til gengæld har han en rokketand. Og det har Yussef også. Og - VUPTI - så har Villads også en idé!

I "Magda vil selv bestemme" møder vi den fantasifulde og viljestærke Magda, som har en helt særlig evne til at stille spørgsmål ved de fleste ting, de voksne siger - og ofte ender med at få det præcis, som hun gerne vil have det. Magda er også kendt fra billedbogen Hjemme hos mor får jeg altid sushi.


TILMELD NYHEDSBREVET FRA DIN LOKALE BUTIK

Varen blev lagt i din kurv