Foto: Ukendt

Jan Grarup  • Fulde navn
   Jan Grarup
  • Født
  • Debutbog
  • Kendt for
  • Aktuelle priser
Events


Side om side i Arnold Busck Købmagergade

I de stemningsfulde omgivelser på Købmagergade vil der blive lagt op til samtale, diskussion og fortælling, når forfattere, debattører, interviewere og besøgende mødes SIDE OM SIDE på 1. sal. Hvert arrangement er bygget op omkring et tema eller en aktuel udgivelse, som danner rammen for en hyggelig og inspirerende aften.

Klik på banneret for at se mere. 

 

SIDE OM SIDE HOS ARNOLD BUSCK KøBMAGERGADE

Tid:
man, 30/10/2017 - 18:00 to 19:00

Side om side med fotograf Jan Grarup
30. oktober 2017
Klokken 18-19
Arnold Busck Købmagergade

Jan Grarup er netop udkommet med sit pragtværk af en hårdtslående fotobog: AND THEN THERE WAS SILENCE.

Jan Grarup har i sin bog dokumenteret 3 årtiers død, ødelæggelse og menneskeskæbner forårsaget af krig. Denne aften gæster Jan Grarup SIDE OM SIDE i samtale med journalist Bo Søndergaard, der ofte har rejst med Jan Grarup rundt i verdens krigszoner.

KRIGSFOTOGRAF JAN GRARUP RUSKER OS OP.

Tid:
tir, 28/11/2017 - 18:00 to 19:30
Sted:

Tirsdag den 28. november,
kl. 18.00-19.30
Arnold Busck Boghandel
Ryesgade 3, 8000 Aarhus C
Gratis, men tilmelding på aarhus@busck.dk

Den prisvindende krigsfotograf Jan Grarup rusker os op fra sofaen med mini-foredrag og billeder fra sit aktuelle bogprojekt ”And Then There Was Silence”. Denne respektindgydende, 4676 g tunge bog, viser billeder af død, sult og fattigdom – men også håb, omsorg og kærlighed. Det er Jan Grarups håb, at den vil kunne nuancere vores syn på flygtninge, sætte gode tanker og handlinger i gang. Jan viser os denne aften verdens barske realiteter, men uden at fratage håb og handlekraft. Det enestående arrangement er gratis, men husk tilmelding på aarhus@arnoldbusck.dk. Hold ligeledes øje med eventuel aflysning: hvis det pludselig brænder ekstra på, må Jan Grarup rykke ud med sit kamera, for at være ”årvågne øjne” på vores alles vegne.Varen blev lagt i din kurv