• Fulde navn
   Katrine Engberg
  • Født
  • Debutbog
  • Kendt for
  • Aktuelle priser
Det bliver der sagt...


24/06-2012 - 15:35
0 kommentarer
VÆRTINDEGAVEN TOP 10
1.'Klap i, hest!’ Af Katrine Engberg & Anne Mette Hancock


Events


Side om side i Arnold Busck Købmagergade

I de stemningsfulde omgivelser på Købmagergade vil der blive lagt op til samtale, diskussion og fortælling, når forfattere, debattører, interviewere og besøgende mødes SIDE OM SIDE på 1. sal. Hvert arrangement er bygget op omkring et tema eller en aktuel udgivelse, som danner rammen for en hyggelig og inspirerende aften.

Klik på banneret for at se mere. 

 

FOREDRAG MED KATRINE ENGBERG

Tid:
ons, 25/10/2017 - 19:15 to 20:45
Sted:

Onsdag den 25. oktober,
kl. 19.15-20.45
Arnold Busck Boghandel
Metropol Hjørring

Gratis billetter kan afhentes i butikken

Kom til foredrag med Katrine Engberg onsdag den 25. oktober kl. 19:15 - 20:45 hos Arnold Busck i Metropol Shoppingcenter. Billetterne er gratis og kan afhentes hos Arnold Busck - Metropol, så længes der er ledige pladser.

Katrine Engberg er aktuel med kriminalromanen "Blodmåne".

Forlaget skriver
Det er isvinter i København. En mand findes død i en snedrive i Ørstedsparken. Politiet tror først, det er en hjemløs, der er frosset ihjel. Men offerets halvt opløste mund viser hurtigt, at der er tale om et yderst grusomt mord. Politiassistent Jeppe Kørner er netop kommet hjem fra en lang rejse med fornyet livsmod i bagagen. Men feriestemningen fordamper hurtigt, da sagen udvikler sig, og Jeppe bliver personligt involveret.

For tingene er ikke altid, som de ser ud. Det ved Esther de Laurenti, pensionist og snushane, bedre end nogen anden. Hun går politiassistenterne Jeppe Kørner og Anette Werner i bedene og begynder sin egen efterforskning.

Katrine Engberg (f.1975) er uddannet professionel danser. Når hun ikke skriver kriminalromaner, arbejder hun som instruktør og koreograf på teater og tv. Hun debuterede som krimiforfatter i 2016 med "Krokodillevogteren", som lå på bestsellerlisterne fire måneder i træk og høstede fem- og seksstjernede anmeldelser fra både den etablerede presse og bloggere. Flere udnævnte hende til årets debutant, deriblandt den uafhængige krimiblog, vildmedkrimi.dk.
Katrine er "i stald" hos det førende literære agentur i Skandinavien, Salomonsson Agency, de har allerede nu solgt hendes forfatterskab til syv lande. Katrine er vokset op på Østerbro i København, hvor hun også bor i dag sammen med mand og barn.Varen blev lagt i din kurv