Herschel - taske, rygsæk og penalhus

Herschel - Rygsæk

Tasker og rygsække er en essentiel del af hverdagen, når computer, bøger og skriveredskaber skal transporteres til og fra skole, studie eller arbejde. Derfor er det vigtigt at finde en taske eller rygsæk i ekstra god kvalitet. Når du leder efter en taske, du kan få glæde af i rigtig mange år, kan du med fordel kigge efter en model fra Herschel. Herschel, der er grundlagt i 2009, er en af de nyere brands, hvis design imponerer de fleste.

Med en rygsæk fra Herschel får du en taske, der er lidt udover det sædvanlige. Eksempelvis er kvalitetstaskerne lavet af et letvægtsmateriale, som gør rygsækken mere holdbar. Herschels produkter er derfor modstandsdygtige over for dagligdagens ridser, ligesom taskerne heller ikke er sarte over for eventuelle slag. Uanset om du leder efter den første skoletaske til hjemmets mindste, eller du er på udkig efter en taske til dig selv, er Herschel et mærke, der klæder jer godt på til en god skole- og arbejdsdag.

 

Herschel Tasker

Hos Arnold Busck har vi et stort og bredt udvalg af rygsække og tasker fra det attraktive mærke, og du finder derfor med stor sandsynlighed også et produkt, der passer nøjagtigt til dine ønsker og behov. Rygsække og tasker fra Herschel er mere end produkter i fantastisk kvalitet. Herschel findes nemlig i mange forskellige størrelser, former og farver. Med den helt rette taske kan du derfor understrege din personlige stil, og vi fører blandt andet rygsække i klassiske farver som sort, mørkeblå og grå, men du finder også mere iøjefaldende modeller med forskellige flotte print og kreative mønstre. Når du køber en taske eller rygsæk fra Herschel får du et produkt i et tidløst og klassisk design, som tiltaler mange.

At kvalitet og design går hånd i hånd hos Herschel kommer nok ikke som nogen overraskelse, men det kan måske i virkeligheden komme bag på nogen, hvor meget der også er kælet for taskerne og rygsækkenes detaljer. Eksempelvis er selv taskernes inderfor fremstillet i flotte farver og mønstre, ligesom rummene varierer, så de passer perfekt til alt fra computere og penalhuse til bøger og nøglesæt.

... Herschel Supply co. har fået sit navn efter den lille landsby Herschel i Canada med 30 indbyggere, hvor firmaets grundlæggere, de to brødre Jamie og Lyndon Cormack, er vokset op? Cormack-familien emigrerede fra Skotland i starten af det 20. århundrede og har boet i Herschel i 3 generationer.
Herschel Supply co. er grundlagt af de to brødre i 2009.

Varen blev lagt i din kurv