Byt en bog hos Arnold Busck

Fra og med 7. marts kan du bytte dine gamle, læste bøger hos Arnold Busck. Tidligere har dette været muligt i udvalgte Arnold Busck-butikker. Nu udvides ordningen til alle 30 butikker i Arnold Busck-kæden.

I forbindelse med Danmark læser-dagen den 23. april 2015 indsamlede Arnold Busck bøger fra kunder, der ikke havde plads til deres gamle bøger. De blev sorteret og efterfølgende sat på byttebog-reoler i 7 udvalgte Arnold Busck-butikker. Ordningen har været så populær, at Arnold Busck nu vælger at udvide ordningen til alle 30 Arnold Busck-butikker. Fra og med 7. marts kan du få en gammel bog fra byttebog-reolen med hjem, som en anden person har indleveret. Ganske gratis. Kig efter den orange byttebog-etiket på forsiden af bøger, der er med i ordningen. 

Del din gode læseoplevelse med andre og undgå, at gode bøger samler støv på hylderne derhjemme. Med Byt en bog kan du give bøgerne et godt langt liv og dele den gode læseoplevelse med andre.

 

-          Du giver bøgerne en længere liv.

-          Du kan komme af med bøger, du ikke har plads til.

-          Du kan dele dine læseoplevelser med andre.

-          I stedet for at smide læste bøger ud, giver du læseoplevelsen videre – det er også godt for miljøet.

-          Du får selv adgang til mange nye læseoplevelser, uden at det koster dig en krone.

                

 

De fleste læsere har bøger stående hjemme på reolen, på loftet eller i kælderen, der blot samler støv – og det er synd” siger administrerende direktør Helle Busck Fensvig. ”Med tiltaget håber vi at aktivere de mange gode bøger og få vores kunder til at dele deres læseoplevelser med andre”.

 

Det kan virke som et usædvanligt tiltag for en detailhandler, der ellers gerne vil have kunderne til at købe mest muligt, men vi tror selvfølge på, at vi kan skabe et yderligere incitament for vores loyale kunder til at besøge vores butikker. Der skal nok ryge nogle ekstra bøger i indkøbskurven ind i mellem, hvis der ikke lige er en Byt en bog, der falder i smag.” fortsætter administrerende direktør Helle Busck Fensvig.

 

For yderligere oplysninger kontakt:

info@busck.dk

 

Arnold Busck A/S

Arnold Busck A/S er Danmarks største og ældste kapitalkæde af boghandlere. Arnold Busck A/S åbnede sin første boghandel i 1896 på Købmagergade i København. Siden da er det blevet til i alt 30 butikker fordelt på hovedstrøg og i butikscentre overalt i landet samt web-butikken arnoldbusck.dk. Arnold Busck driver desuden forlagsaktiviteter under navnene Nyt Nordisk Forlag og Det Schønbergske Forlag. Arnold Busck A/S havde en samlet omsætning på 377 mio. kr. i regnskabsåret 2013/2014, et driftsresultat (EBIT) på 8,6 mio. kr. og et gennemsnitligt antal fuldtidsansatte i samme periode på 238 personer.

Varen blev lagt i din kurv