Kvinders vej ud af vold og fattigdom i Nepal

Hør mere om WAWCAS' arbejde og imponerende resultater
Mandag 9. oktober
Klokken 18.30 - 19.30
Arnold Busck Købmagergade
Gratis, alle er velkomne

 

WAWCAS er iværksætterprogrammet Women at Work – Children at School, der hjælper kvinder i Nepal ud af dyb fattigdom.

Kvindernes børn går ikke i skole, og de er udsat for hustruvold. De arbejder hårdt, fx med at bære mursten og sand til byggeri i 10 timer om dagen for at brødføde deres familie. De er ensomme, uden selvtillid og behandles dårligt af familie og samfund.
• WAWCAS hjælper disse kvinder til at de får tillid og værktøjer til, at de kan forandre deres egen situation
• WAWCAS støtter kvinderne i at starte egen forretning
• Kvinderne får selvtilliden og styrken til at sige nej til vold i hjemmet
• Kvinderne ændrer deres livsgrundlag og sender deres børn i skole

WAWCAS har skabt fantastiske resultater ved pr. 1. juni 2017 at sætte 2.500 nepalesiske kvinder i stand til at løfte sig ud af fattigdom gennem at blive selvstændige med egen forretning og egen indkomst, hvorigennem de kan give børnene muligheden for den skolegang og læring, som kræves for at kunne skabe sig et bedre og mere værdigt liv.

Mandag den 9. oktober kl. 18.30 kan du møde stifterne af WAWCAS Sangeeta Shrestha og Nina Schriver samt Sarika, som er en meget erfaren træner i WAWCAS og har hjulpet mange kvinder med at skabe et fundament i deres liv.

Nina og Sangeta vil præsentere WAWCAS og fortælle om programmets resultater hidtil gennem billeder og film. Sarika vil fortælle om nogle af de kvinder, hun har trænet og på kvindernes vegne fortælle om den kæmpe forandring, det har været for dem selv og deres familier, at følge WAWCAS’ 16 måneders program og blive klædt på til at starte egne forretninger. 

Mandag, oktober 9, 2017 - 18:30 to 19:30
Din kurv
0
Varen blev lagt i din kurv