Side om side hos Arnold Busck Købmagergade

Side om side med Imran Rashid og Anette Prehn
23. november 2017
Klokken 18-19
Arnold Busck Købmagergade

JULEN - hjerternes eller skærmenes fest?

Kom til SIDE OM SIDE med Imran Rashid og Anette Prehn kaster med et glimt i øjet et nådesløst blik på de (u)vaner vi har fået bygget op siden smartphonens indtog for bare 10 år siden. De kigger på, hvorfor det såvel biologisk som socialt giver rigtig god mening at bane vej for reelt nærvær, når vi er sammen med dem vi holder af og elsker - og hvordan vi i vores familier kan få opbygget nogle gode og givende offline-vaner, når vi er sammen.

For hvordan påvirker det julehyggen, at nogle ikke rigtigt "er der", men hellere vil sidde og skrive sammen med andre via en skærm?

Anette Prehn er sociolog, foredragsholder og forfatter til 5 bøger om hjernens spilleregler - bla bestsellerserien HJERNESMART.

Imrad Rashid er speciallæge i almen medicin, iværksætter og innovationschef i Danmarks størte kæde af privathospitaler, Aleris-Hamlet. Imrad Rashid er derudover forfatter til bestselleren "SLUK - kunsten at overleve i en digital verden".

Nu slår de to forfattere pjalterne sammen og gæster SIDE OM SIDE til en julespecial om nærvær og kunsten at navigere i en verden, hvor man kan være både online og offline.
 

Torsdag, november 23, 2017 - 18:00 to 19:00
Din kurv
0
Varen blev lagt i din kurv