Skoletasker

Hvad skal man huske, når man vælger skoletaske?

Her er en lille guide til de vigtigste ting, man skal huske, når man køber skoletaske til sit barn:

1 - Find den rigtige størrelse skoletaske

Skoletasken må ikke være bredere end barnet, og skoletaskens bund skal sidde på lænden. Skoletaskens top skal flugte med barnets skuldre. Sørg for at vælge en skoletaske, hvor taskens ryg følger barnets ryg, så der ikke er et stort mellemrum mellem ryg og taske. 

2 - Stropperne skal kunne justeres og sidde på skuldrene

Skoletaskens stropper skal være behagelige og sidde på skuldrene så tæt på halsen, som muligt. Vælg en skoletaske med brystrem; den hjælper med at holde skulderstropper på plads. Sørg for, at barnet selv kan spænde brystremmen, ellers vil den ikke blive brugt til daglig.

3 - Tasken skal kunne justeres, så toppen af tasken flugter med barnets skuldre. 

Skoletasken skal sidde tæt ind til ryggen. Det er vigtigt at lære sit barn selv at justere skoletasken, så den sidder korrekt og er behagelig at have på.

4 - Vælg en skoletaske, der ikke vejer for meget.

Børn bør ikke bære mere end 15% af sin egen vægt på sine skuldre.

Husk altid at spørge barnet, om tasken er behagelig at have på. 

 

Kig på skoletasken, ikke på mærkaten. 

Det er meget vigtigt, når man køber skoletaske, at man kigger på taskens størrelse i forhold til barnets ryg og ikke kun på aldersanvisningen på den enkelte model. Bunden af tasken skal være ved lænden, når barnet har tasken på ryggen. Går den længere ned end det, er tasken for stor og vil ikke være behagelig for barnet at bære. 

Skoletaske Ticket to heaven ca. 4-6 år

Begynder-skoletaske i god kvalitet, der kan bruges i både børnehaven og skolen. Skoletasken er lavet i vandafvisende materiale og har flere reflekser, der øger trafiksikkerheden. Skoletasken har et rum til madkasse og drikkedunk. Bagstykke og stropper på skoletasken er ergonomisk udformet, og brystspændet sikrer, at skoletasken holdes på plads og er komfortabel.

Mål: L. 32 cm x B. 22 cm x H. 12,5 cm
Rummer 10,3 liter
Alder: 4-6 år

Vandafvisende materiale

 

Jeva Beginners - Begynderskoletaske

Begynderskoletaske med JEVAs unikke, ergonomiske foamback-ryg. Bæreremmenes udformning og brystremmen sikrer optimal bærekomfort. Refleks fra alle sider og et isoleret rum med madkasse samt en drikkedunk. Aftagelig sportspose, der også fungerer som minirygsæk. Posen er skjult i låget.

Vægt inkl. sportspose: 900 gram.
Totalvægt inkl. tilbehør: 1085 gram.
Volumen: Rygsæk 16 liter. Sportspose 8 liter.
Mål: H 35 x B 27 x D 10 cm.
Madkasse, drikkedunk og sportspose medfølger.

Skoletaske Bergans Nordkapp Jr.

Nordkapp Jr. 12 liter er en lille rygsæk, der er designet med udgangspunkt i børn fra 3-6 år, som enten skal bruge en børnehavetaske eller overgangsrygsæk til brug i både børnehave og børnehaveklassen. 

Nordkapp Jr. er fremstillet med den samme omhu som Bergans lægger i rygsækkene til voksne, så den er et godt valg, hvis du vil have en rigtig rygsæk til dine børn, når de selv skal bære lidt af deres bagage med, eller skal have en rigtig god turrygsæk til brug i børnehaven.

Skoletaske Bergans 2GO 1. - 5. klasse

Skoletaske til børn fra 1. til 5. klasse eller mellem 110-150 cm. Ryghøjden kan justeres med Bergans smarte QuickAdjust II-system.

2Go-skoletasken har god plads til både mapper, bøger samt evt. tablet. Herudover er der en lille frontlomme, hvor penalhus eller madpakke kan ligge trygt.

2Go har kompressionsstropper, der sikrer at rygsækkens vægt kommer tæt ind til barnets ryg.

Skoletasken har flere reflekser på skulderstropper, kompressionsstropper samt på fronten, der øger trafiksikkerheden. Herudover er der reflekser på det medfølgende regnslag.

Bergans Plus-gymnastiktasken passer til 2Go (købes separat). Her er der mulighed for at klikke dagens sportstøj uden på skoletasken.

Skoletaske Ticket to heaven ca. 8-11 år

Lækker kvalitets-skoletaske fra Ticket to Heaven til børn fra 8-11 år. Skoletasken er lavet af vandafvisende materiale og har et separat rum til madkasse og drikkedunk, som medfølger. Skoletasken har flere rum, her i blandt et polstret rum til computer. Skoletasken har også en smart gymnastiktaske, der nemt kan sættes på tasken og tages af igen. Bagstykke og stropper på skoletasken er ergonomosik udformet, og brystspændet sikrer, at skoletasken holdes på plads og er komfortabel. Skoletasken har flere reflekser, der øger trafiksikkerheden. 

Mål: L. 41cm x B. 35cm x D. 13cm
Rummer 20 liter
Alder: 8-11 år
Vandafvisende materiale
Madkasse og drikkedunk medfølger

Jeva Intermediate

Intermediate er skoletaske til de første klassetrin. Tasken har JEVAs unikke, ergonomiske foamback-ryg. Bæreremmenes udformning og brystremmen sikrer optimal bærekomfort. Refleks fra alle sider og et isoleret rum med madkasse samt en drikkedunk. Aftagelig sportspose, der også fungerer som minirygsæk.

Vægt inkl. sportspose: 1000 gram.
Totalvægt inkl. tilbehør: 1130 gram.
Volumen: Rygsæk 18 liter. Sportspose 11 liter.
Mål: H 37 x B 31 x D 10 cm.
Madkasse, drikkedunk og sportspose medfølger.

Varen blev lagt i din kurv