Magic Amonkhet planeswalker deck liliana

LEVERINGSTID: 1 - 4 hverdage

Beskrivelse

Magic Planeswalker Deck Liliana

Amonkhet Planeswalker Deck
I Amonkhet er heltene fra ”The Gatewatch” taget til planet Amonkhet i jagten på drage planeswalkeren Nicol Bolas. De forventer et mørkt og farligt sted men bliver overraskede over hvad de møder!
Amonkhet er første sæt i Amonkhet-blokken, der er inspireret af det gamle Egyptens mytologi og kultur, der er både guder, mumier og mytologiske væsener.

Amonkhet fokuserer på følgende mekanikker:
Exert – Når et creature med exert tapper/angriber må du vælge at exerte det. Hvis du gør untapper det ikke næste tur. Tilgengæld får man en ekstra bonus effekt.
Embalm –Når et Creatre med Embalm ligger i graven, kan man aktivere Embalm evnen ved at betale Embalmprisen.. Hvis man gør det, exiler man sit creature fra graven og laver en token der er en kopi af creaturet, pånær det nu er hvidt og er blevet en zombie tillige med dets andre creature typer.
Aftermath – Et Aftermath kort er et split-kort. Den øverste del kan man spille fra sin hånd. Den anden del, delen med Aftermath på, må man kun spille fra sin grav.
Cycling – Når et kort har cycling, må man betale cycling-prisen, discarde kortet fra sin hånd, og trække et nyt kort.
-1/-1 counters – Et andet tema i Amonkhet er -1/-1 counters. De gør de dyr de bliver lagt på, permanent mindre.

Planeswalker Decks er det gode startpunkt for en ny spiller. Hver pakke indeholder et 60 korts deck, klar til at spille med og tematiseret omkring deckets planeswalker. Pakken indeholder desuden 2 Amonkhet Boosters at supplere sit deck med.

Se hele udvalget af Magic her>>

    • ISBN/EAN
      0630509495528liliana

Varen blev lagt i din kurv