Skolestart - Skoletasker, penalhus, blyanter, find det hele her

Skoletasker

Har dit barn allerførste skoledag, eller står du selv og mangler en lækker ny skoletaske eller rygsæk til skolestart eller stuediestart? Hos Arnold Busck finder du et stort udvalg af skoletasker og rygsække til børn og voksne i alle aldre. Vi har samlet alle de bedste skoletasker af høj kvalitet, der alle er ergonomiske og specielt udviklet til at tilgodese dit og dit barns behov. Hos Arnold Busck har vi fokus på de små og store rygge, der allerede fra første skoledag skal løfte mange kilo, og netop derfor er alle vores skoletasker udvalgt, så de er behagelige at have på og giver optimal støtte. 

Tag et kig her på siden, hvor vi har udvalgt de skoletasker, der er særligt velegnede til skolestart. Du finder alle de bedste skoletasker fra de kendte mærker JEVA, Ticket to Heaven og Bergans. Se alle vores skoletasker her.

Penalhus

Et penalhus er essentielt, når du eller dit barn skal starte i skole. Penalhuset bliver – ligesom skoletasken – udsat for lidt af hvert i løbet af et skoleår, og en god skolestart betyder derfor også et godt penalhus. Her har vi samlet alle de fine nye penalhuse til skolestart, og måske kan du finde ét, der matcher den nye skoletaske. 

Skriveartikler til penalhuset

Når du har fundet det helt rigtige penalhus, er det tid til at finde det rigtige indhold. Der findes ikke noget værre end blyanter, der knækker, når man spidser dem, eller kuglepenne og tusser, der ikke virker, når man skal bruge dem. Det bedste indhold til netop dit penalhus handler udelukkende om, hvad du synes, er bedst at skrive, tegne og regne med. Her har vi samlet vores bedste bud på indhold til penalhuset, så du og dit barn kan komme godt fra start og blive klar til skolestart. Tag også gerne et kig i vores fine skolestartskatalog, og bliv inspireret til en god skolestart. 

 

Skrivesæt - Faber-Castell

Er du ikke helt klar over, hvilke skriveredskaber og tilbehør, du foretrækker? Så er et skrivesæt fra Faber-Castell et rigtigt godt sted at starte. Her er alle de vigtigste ting nemlig samlet i en pakke, så det er nemt og hurtigt at fylde penalhuset inden skolestart: kvalitetsblyanter, blyantspidser og viskelæder. Faber-Castell er kendt for sin høje kvalitet og blyanter, der ikke knækker, når de spidses. Find et skrivesæt fra Faber-Castell i lige den farve, som du bedst kan lide, og bliv klar til skolestart! 

Se desuden vores store udvalg af lækre skriveartikler fra Faber-Castell i vores skolestartskatalog

 

Farveblyanter

Farveblyanter i god kvalitet fra bl.a. Faber Castell og Staedtler. Gode til både børn og voksne. Perfekte til brug med afstressende malebøger. 

Varen blev lagt i din kurv