37 spørgsmål

37 spørgsmål til Anders Matthesen

Hvad har Kim Larsen, fysik og light-sodavand til fælles? Det er svarene på tre af de 37 spørgsmål vi fik lov til at stille Anders "Anden" Matthesen, da vi mødte ham i København. Se alle svarene her:

 

37 spørgsmål til Katrine Engberg

Da Katrine Engberg var barn, læste hendes mor højt for hende fra en forfatter, som de færreste forbinder med børnebøger. Og så er der én ting, Katrine ofte får foræret i gave, men som ikke vækker særlig meget jubel. 
 

 

37 spørgsmål til Morten Pape

Morten Pape svarer på 37 spørgsmål om alt lige fra sin livret og yndlingsfilm til forfattere, der inspirerer ham, og hvor svært det har været at skrive bog nummer to. 
 

 

37 spørgsmål til Michael Katz Krefeld

Hvad læser du lige nu? Hvad er din livret? Dit yndlingsrejsemål? Hvilken bog ville du ønske, at du selv havde skrevet? Vi har mødt Michael Katz Krefeld og bombarderet ham med 37 spørgsmål om alt mellem himmel og jord. Hvis du har tre minutter, kan du få svarere lige her.

 

37 spørgsmål til Jussi Adler-Olsen

Tag med på en tur rundt i Jussi Adler-Olsens farverige gemakker i Valby, og hør ham svare på 37 spørgsmål om alt fra vaner, yndlingsrejsemål og livretter til bøger, Carl Mørck og sit forfatterskab.

 

37 spørgsmål til Pilou Asbæk

Pilou Asbæk er en travl mand, men mellem filmoptagelser og bogudgivelse havde han alligevel tid til at svare på 37 spørgsmål. Se med her og bliv klogere på, hvem han helst vil drikke en øl med, hvilken rolle han gerne ville have spillet og hvorfor hans nye biografi hedder Alting sker på en gang.

 

37 spørgsmål til Leonora Christina Skov

Hvad har Risengrød, Indien og Jane Eyre til fælles? Det er svarene på tre af de 37 spørgsmål, vi stillede Leonora Christina Skov, da vi mødte hende i Arnold Busck Købmagergade forleden.
 

 

37 spørgsmål til Alberte Winding

Hvilken bog får altid Alberte Winding til at græde? Og hvad er hendes dårligste vane? Få svarene på det og 35 andre spørgsmål i videoen her.