Anmeldelser

af Nick Allentoft
299,00 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Far til tiden

af Tom Ekeroth | 14/05/2020

Nick Allentoft: Bogen til far. Forlaget Samfundssind Af Tom Ekeroth, journalist og kommentator

Forfatteren, journalisten og debattøren Nick Allentoft har skrevet en bog om at være far til tiden, i en verden præget af vidunderlige muligheder, kaos og opbrud. ”Bogen til far” er ganske enkelt fremragende, en interessant blanding af debatbog og hjælp til at være en god far på det helt jordnære plan. Som fx hvad er det egentlig man skal tænke på og gøre, når man skal aflevere barnet i vuggestuen (og hvad stiller man op hvis chefen er uforstående over, at det ikke er mor, der gør det). Allentoft trækker på sine egne erfaringer og han husker godt. Da han selv er far til tre drenge, er det godt, at også har inviteret pigefædre med ind i bogen, fædre med to kuld, sundhedsplejersker etc. Det giver den nogen rigtige  dimensioner. Forfatteren er jo langt fra den far, der undtagelsesvis viste sig i barnet, verden og så forsvandt ind i sin egen verden. Måske var det på nogen områder lettere dengang, men også frygteligt meget fattigere. Allentoft er både hurtig i hovedet og morsom, så bogen er let at gå til, let at bruge  som far i den hverdag, hvor den store oplevelse er. Og selvom tingene kan være bøvlede så ”tager mænds karriere ikke skade af børn”, som han skriver. Og mens vi nu er i arbejdslivet ”sørg for at børnene har en ide om hvad du laver” (”far laver avis”, som mine døtre sagde). I en verden hvor utrolig meget foregår foran en skærm er det et ganske enkelt godt råd. Et blandt vældig mange. En bog at blive klog på. Og mor må godt læse med.

 

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Erik Nørgaard
62,10 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[1.00]

Uenig

af CKJ | 12/05/2020

Hej,

Som søn til en dem, A. C. Normann slog ihjel via sin vanvidskørsel i 1971, har jeg en interesse i "emnet". For mange år siden, læste jeg bogen, og fandt mange fejl! Bogen er fordrejet - og det er værd at huske, at forfatteren udviklede et venskab til A. C. Normann. Jeg læser ALDRIG denne bog igen, så en nærmere specifikation af de fejl, jeg fandt, vil ikke kunne beskrives her. Hvem i alverden har forfattet ovenstående stærkt vildige "Beskrivelse"? Rystende!

Vh. C. J.

 

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Charlotte Grøhn Matthi...
119,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Anderledes, men god!

af Læseren | 24/04/2020

Bogen formåede at sætte gang i en masse tanker og refleksioner. Jeg kan anbefale at læse bogen, som jeg tror kan være en hjælp for mange mennesker. 

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Charlotte Grøhn Matth...
43,84 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Fantastisk bog

af Læseren | 24/04/2020

Fin fortælling og dygtig forfatter. Kan på det varmeste anbefales!

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Morten Münster
299,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Super bog

af Jbos | 21/04/2020

Simpelthen super bog med god relevant inddragelse af eksterne kilder til understøttelsen af pointer og takeaways.

Kan klart anbefale den!

Jasper, Wecater.dk

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Ann-Christine Hellerup...
249,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[4.00]

Ingen anmeldelser?

af Catermad | 14/04/2020

Jeg er lidt overrasket over, der ikke er nogen anmeldelser her. Faktisk ingen steder. Anyhow, Valdemarsro er en solid kilde til interessante retter, flere gode, nogle lidt mindre gode, men det kommer selvfølgelig også meget an på personlig smag. Når det kommer til mad ud af huset, dog, så skal jeg ikke kunne sige, om den er god elle ej.

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Delia Owens
249,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[1.00]

Fed måde at sige det på

af Catermad | 14/04/2020

Jeg har ikke læst bogen og kender nærmest intet til den, men det er altså en vildt fed titel.

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Frank Jensen
279,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Dejlig, livsbekræftende bog

af fan1803 | 12/04/2020

Dejlig, livsbekræftende bog

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Jeff VanderMeer
119,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[3.00]

Hold dig til den her

af Digitalsøger | 24/03/2020

Jeg har kun læst en trilogi, så vidt jeg husker. Det var den her. Den første bog fangede mig, fra cover til sidste side. De to efterfølgende er stadig noget af det største tidsspilde, jeg har dedikeret mig selv til. Den første bog er smart, tynd, velskrevet; de andre to er tykke, kedsommelige og med langt fra ligeså fede perspektiver.

Alex, https://searchcomet.dk/

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Shoshana Zuboff
399,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[3.00]

Fed og fint skrevet

af Digitalsøger | 24/03/2020

Dog noget af en mursten, hvilket gør det (IMHO) lidt svært at samle den op igen.

Alex, https://searchcomet.dk/

Vil du anbefale til en ven?

Ja

Sider