Anmeldelser

af John Søndergaard Andersen
299,95 kr.
Udsolgt i webbutik
ANMELDT 11 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[4.45]

en god karantæne

af pfja | 26/10/2019

John Søndergaard Andersens bog To års karaktæne giver et godt og til tider voldsomt billede af hvordan det er at være ung mand. Bogen baserer sig på et miljø, der viser Grønland i 70'erne og som jeg , der boede der 4 måneder i 1986 fint kan nikke genkendende til . Miljøbeskrivelsen er god, men ligeså god , og endnu mere medrivende er personkarakteristikkerne og de voldsomme sym- og antpartier, der knytter sig til hovedpersonens relationer. Man flyver igennem bogen og jeg kan varmt anbefale den. 

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af John Søndergaard Andersen
299,95 kr.
Udsolgt i webbutik
ANMELDT 11 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[4.45]

en god karantæne

af pfja | 26/10/2019

John Søndergaard Andersens bog To års karaktæne giver et godt og til tider voldsomt billede af hvordan det er at være ung mand. Bogen baserer sig på et miljø, der viser Grønland i 70'erne og som jeg , der boede der 4 måneder i 1986 fint kan nikke genkendende til . Miljøbeskrivelsen er god, men ligeså god , og endnu mere medrivende er personkarakteristikkerne og de voldsomme sym- og antpartier, der knytter sig til hovedpersonens relationer. Man flyver igennem bogen og jeg kan varmt anbefale den. 

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af John Søndergaard Andersen
299,95 kr.
Udsolgt i webbutik
ANMELDT 11 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[4.45]

en god karantæne

af pfja | 26/10/2019

John Søndergaard Andersens bog To års karaktæne giver et godt og til tider voldsomt billede af hvordan det er at være ung mand. Bogen baserer sig på et miljø, der viser Grønland i 70'erne og som jeg , der boede der 4 måneder i 1986 fint kan nikke genkendende til . Miljøbeskrivelsen er god, men ligeså god , og endnu mere medrivende er personkarakteristikkerne og de voldsomme sym- og antpartier, der knytter sig til hovedpersonens relationer. Man flyver igennem bogen og jeg kan varmt anbefale den. 

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af John Søndergaard Andersen
299,95 kr.
Udsolgt i webbutik
ANMELDT 11 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[4.45]

Rørende fortælling

af Ejs | 23/10/2019

Som tidligere 'Expat-mor' var det med lidt bæven at jeg startede på 'To års karantæne'. Hvad er det vi udsætter vores børn for, når vi river dem ud af deres trygge hverdag og gør dem til 'Third culture kids'

Det er en stærk fortælling om en ung mand, der udsættes for et voldsomt kulturchok. Med tiden lærer han med kløgt, mod, refleksion og empati at tilpasse sig.

Med en knude i maven, hjertet i halsen og et smil på læberne læste jeg denne rørende beretning.

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af John Søndergaard Andersen
299,95 kr.
Udsolgt i webbutik
ANMELDT 11 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[4.45]

Fængslende fortælling

af JHA | 18/10/2019

En utrolig velskrevet og spændende bog, som er svær lægge fra sig.

Den kan klart anbefales.

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af John Søndergaard Andersen
299,95 kr.
Udsolgt i webbutik
ANMELDT 11 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[4.45]

Fængslende fortælling

af JHA | 18/10/2019

En utrolig velskrevet og spændende bog, som er svær lægge fra sig.

Den kan klart anbefales.

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af John Søndergaard Andersen
299,95 kr.
Udsolgt i webbutik
ANMELDT 11 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[4.45]

Fremragende roman

af RikkeVik | 17/10/2019

"To års karantæne" af John Søndergaard Andersen er en fremragende bog og fortjener maks antal hjerter.

Bogen handler om en ung mands oplevelser i Grønland i 1970érne. Miljøet er råt og oplevelserne nærmer sig det brutale. Som læser er du med på en nådesløs rundfart i nogle oplevelser en ung mand burde have været foruden, men på magisk vis overlever han med egne værdier i behold.

Bogen handler også om relationer og om at få knyttet bånd til et sted og personer, der byder på så meget smerte. Forfatteren får på sikker vis ført læseren ind under huden på de forskellige personer og dømmer ikke.

Det er helt op til læseren selv at tage stilling. Sproget er detaljeret på en velproportioneret facon, så du visuelt er med hele tiden uden at blive overvældet. Der er ikke tid til at dvæle for meget, for du bliver hurtigt taget med videre i næste hændelse. "To års karantæne" er både i indhold og sprog en meget læseværdig oplevelse. God fornøjelse!

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af John Søndergaard Andersen
299,95 kr.
Udsolgt i webbutik
ANMELDT 11 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[4.45]

Mega god bog

af FredeM | 15/10/2019

En af de bedste bøger jeg har læst længe. Sproget og opbygningen af historien er fantastisk. Helt sikkert en jeg vil anbefale! 

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af John Søndergaard Andersen
299,95 kr.
Udsolgt i webbutik
ANMELDT 11 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[4.45]

Wauh

af Hængerøv | 15/10/2019

Nok den bedste bog som jeg nogensinde har læst, men jeg har jo også selv skrevet den ...

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af John Søndergaard Andersen
299,95 kr.
Udsolgt i webbutik
ANMELDT 11 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[4.45]

Kan varmt anbefales

af larseik | 14/10/2019

En velskrevet bog uden en eneste kedelig stund.

Vil du anbefale til en ven?

Ja

Sider

Varen blev lagt i din kurv