Anmeldelser

af Ali Aminali, Kristoffe...
187,04 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[4.00]

Pligtlæsning!

af Ole K. Ersgaard | 12/12/2019

"I bogen Ali´s Danmarkshistorie (2019) fortæller forfatteren (Ali Aminali, der er født 1982 i Iran og kom som flygtning til Danmark i 1987), hvordan og hvorfor hans egen og familiens integration blev en succes. 

Men også, hvorfor det er gået og går så galt for mange andre. 

Venstrefløjen/de kulturradikale har hjulpet og hjælper fortsat med at fremme den middelalderlige fundamentalistiske islam (bl.a. qua misforståede særhensyn) og det kommer til udtryk i tiltagende fravalg af de danske værdier, og dermed stigende kriminalitet, stigende parallelsamfund og følgelig flere og flere på længere og længere offentlig forsørgelse. 

Forfatteren betegner sig selv som en "party muslim"! Og han betragter sig som fuldtonet dansker. Han spiser fx svinekødsprodukter med stort velbehag, nyder spiritus, fester igennem osv.  Han udtrykker det - med lån fra den tidligere statsminister Poul Schlüters kendte sætning - let omskrevet til - "ja, jeg er muslim, men ikke så meget - at det gør noget"!  Modsat mange andre, der fx først identificerer sig som tyrker/palæstinenser, så muslim og på "trediepladsen...jeg kommer fra Danmark".

Forfatteren er bl.a. uddannet socialrådgiver og videregiver derfor selvoplevede erfaringer fra sit arbejde med specielt integration af personer fra muslimske oprindelseslande. 

Bogen kan varmt anbefales. 

Og den burde være pligtlæsning for alle "venstreorienterede og lilla politikere/vælgere - herunder også de skabsradikale hos V og C.

For hvad er det dog I har gjort!

Ole K. Ersgaard

Erhvervsøkonom MDM, PD

2019-12-12

Vil du anbefale til en ven?

Nej

Varen blev lagt i din kurv