Anmeldelser

af Toni Morrison
119,54 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

En af de bedste bøger nogensinde

af Digitalsøger | 24/03/2020

Den rammer lige på, og den rammer hårdt. En vild oplevelse på kun få sider. (Jeg har dog kun læst den på engelsk.)

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Simon Clemens
299,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Tryllebundet.

af trinehj25 | 11/03/2020

Lad mig bare starte med at sige at jeg er HELT vild med den her bog!  Jeg er forholdsvis ny i surdejsverdenen og denne bog har netop hjulpet mig til mit flotteste brød nogensinde. 

Det vigtigt at man rent faktisk læser bogen - fra side 1. Der kommer en masse brugbart viden på de første skrevne sider og bogens struktur og opsætning forstår man først helt hvis man lige tager sig tid til at læse afsnittende. Derefter er det en leg! Bogen er så vel beskrevet og der er billeder til alle processer. 

Jeg blev også fanget af Simons passionerede måde at fortælle historien om hans surdejseventyr samt opstart af virksomhed. Man kan virkelig mærke kærligheden og det er fantastisk at mærke. 

mine varmeste anbefalinger til denne bog.  

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Stefan G. Rasmussen
44,10 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

En bog skrevet med hjertet...

af Buck8730 | 11/03/2020

Ingen af os aner, hvordan vi vil reagere midt i en krise og takle livet efterfølgende.

Denne bog er skrevet utrolig ærlig og skrevet med hjertet...

En bog, som vil minde os alle om " at livet er en gave og værd at kæmpe for at beholde "

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Rupi Kaur
149,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[1.00]

Hjemsøgt

af Vaskemanden | 04/03/2020

Så ofte har jeg stået ved boghylden i butikken, taget et billede af den her med planen om at læse nærmere om den, når jeg kommer hjem. Men af en eller anden grund gør jeg det aldrig. Nu hjemsøger den mig også her. Det er lidt som om, jeg ikke kan vaske den mælk og honning af mig. Men for at være helt ærlig, så ser den altså også fed ud. Engang skal jeg nok få den læst. Måske.

Vil du anbefale til en ven?

Nej

199,95 kr.
Udsolgt online
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[3.00]

Fedt til lidt større

af Byggeren | 04/03/2020

Fedt til lidt større forsamlinger, hvor I skal spille men er flere end 5–6 stykker. Det kan dog være, at alle ikke er ligeså investerede i spillet.

Vil du anbefale til en ven?

Nej

ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[3.00]

Det ser interessant ud. Det

af Byggeren | 04/03/2020

Det ser interessant ud. Det lyder ret kedeligt. Det virker underligt de første par minutter. Men lysten til at fortsætte kommer altså væltende ned over en som en bygning, der falder sammen oven i hovedet på en.

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Shoshana Zuboff
129,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[4.00]

Indsigt

af Søvnlæseren | 27/02/2020

Ganske indsigtsrig. Jeg ville dog ønske, den ikke helt var sådan en stor mursten. Jeg kan lide at læse i sengen, men når bogen er på størrelse med min seng, er det svært at vælge den fremfor andre

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Patrick Kruse Fischer
249,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Når ord ikke følges af handling

af Cleman | 23/02/2020

En rigtig god bog, der ærligt beskriver, hvilke forhold som kan præge ens liv fremadrettet.  Hudærlig. 

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Brice Cossu, Olivier B...
169,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[4.00]

Flot tegneserie

af wanja | 16/02/2020

Forestil dig at du er en trettenårig dreng, der pludselig dumper ned i urtiden, der er ingen teknologi du kan læne dig op ad, fastfood kan du kun drømme om, men en verden fuld af vilde dyr, kødædende blomster i overstørrelse, huleboere og kannibaler  er der til gengæld i overflod, det er hvad der sker for vores ven Mikkel. Urtiden stinker, er første bind i den franske tegneserie om Mikkel og hans søgen. Det er en rigtig flot tegneserie, en god historie bundet op på kvalitets tegninger, og så er den ikke uden humor. Der er fart og action over feltet og jeg glæder mig meget til det næste album kommer på dansk. Læs hele min anmeldelse på http://bogrummetwp.dk/boganmeldelser/mkkl-1-urtiden-stinker-af-oliver-bocquet/

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af An-Magritt Wibell Nyga...
199,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

"KONGEKRONER OG RUBINENS HEMMELIGHED".

af KIRSTEN SLETBJERG | 12/02/2020

Jeg brister, hvis jeg ikke kommer af med følgende superlativer:

Den anerkendte skandinaviske dansk/norske forfatter An-Magritt Wibell Nygaard-Ech`s roman "KONGEKRONER OG RUBINENS HEMMELIGHED" præsenteres med en fremragende omfattende indledning af persongalleriet og opbygning af historiens omgivelser,  hvilket er nødvendigt for at forstå handlingens historiske tidsperiode. 

Efter præsentationen er bogen forrygende spændende og man fastholdes i historien. Man ser sceneriet for sig, som var det en teaterforestilling.

An-Magritt Wibell Nygaard-Ech fortæller på betagende vis.

Man lever sig virkeligt ind i historien, som må have været et kæmpe researcharbejde med påklædning, datidens specielle fagudtryk indenfor diplomatiet, stuernes møblering, skibets middelnedertyske udtryk for gulvet og andre detaljer, udstyr og udseende. 

Forfatteren kommer med fine detaljer, der giver synsbilleder hele bogen igennem også omkring personerne, som man ser for sig og  man fornemmer dem næsten ved deres kropsdufte.

Bogen er fantastisk.                                                                                             

Forfatteren har overblik og fører læseren sikkert gennem fortællingen uden at miste historiens kronologi, der er snorlige, så man fængsles af fortællingens hændelser og fatter det voldsomme drama, der var omkring Norges frigørelse fra Danmark for at komme under Sverige og Bernadotte, som fremstilles, som jeg tror han var, en flot, høj, begavet og karismatisk person, der må have fascineret kvinderne, der kom i nærheden af ham.

An-Magritt Wibell Nygaard-Ech er en dygtig historiker og har på eftertrykkelig vis nedtegnet Danmarks, såvel som Norges fælles  historie for os læsere.

En historik, der måske var glemt, men er så vigtig. 

                                           

Den 5. februar 2020                                                                                              Kirsten Sletbjerg

 

  

Vil du anbefale til en ven?

Ja

Sider