Anmeldelser

af Brice Cossu, Olivier B...
169,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[4.00]

Flot tegneserie

af wanja | 16/02/2020

Forestil dig at du er en trettenårig dreng, der pludselig dumper ned i urtiden, der er ingen teknologi du kan læne dig op ad, fastfood kan du kun drømme om, men en verden fuld af vilde dyr, kødædende blomster i overstørrelse, huleboere og kannibaler  er der til gengæld i overflod, det er hvad der sker for vores ven Mikkel. Urtiden stinker, er første bind i den franske tegneserie om Mikkel og hans søgen. Det er en rigtig flot tegneserie, en god historie bundet op på kvalitets tegninger, og så er den ikke uden humor. Der er fart og action over feltet og jeg glæder mig meget til det næste album kommer på dansk. Læs hele min anmeldelse på http://bogrummetwp.dk/boganmeldelser/mkkl-1-urtiden-stinker-af-oliver-bocquet/

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af An-Magritt Wibell Nyga...
199,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

"KONGEKRONER OG RUBINENS HEMMELIGHED".

af KIRSTEN SLETBJERG | 12/02/2020

Jeg brister, hvis jeg ikke kommer af med følgende superlativer:

Den anerkendte skandinaviske dansk/norske forfatter An-Magritt Wibell Nygaard-Ech`s roman "KONGEKRONER OG RUBINENS HEMMELIGHED" præsenteres med en fremragende omfattende indledning af persongalleriet og opbygning af historiens omgivelser,  hvilket er nødvendigt for at forstå handlingens historiske tidsperiode. 

Efter præsentationen er bogen forrygende spændende og man fastholdes i historien. Man ser sceneriet for sig, som var det en teaterforestilling.

An-Magritt Wibell Nygaard-Ech fortæller på betagende vis.

Man lever sig virkeligt ind i historien, som må have været et kæmpe researcharbejde med påklædning, datidens specielle fagudtryk indenfor diplomatiet, stuernes møblering, skibets middelnedertyske udtryk for gulvet og andre detaljer, udstyr og udseende. 

Forfatteren kommer med fine detaljer, der giver synsbilleder hele bogen igennem også omkring personerne, som man ser for sig og  man fornemmer dem næsten ved deres kropsdufte.

Bogen er fantastisk.                                                                                             

Forfatteren har overblik og fører læseren sikkert gennem fortællingen uden at miste historiens kronologi, der er snorlige, så man fængsles af fortællingens hændelser og fatter det voldsomme drama, der var omkring Norges frigørelse fra Danmark for at komme under Sverige og Bernadotte, som fremstilles, som jeg tror han var, en flot, høj, begavet og karismatisk person, der må have fascineret kvinderne, der kom i nærheden af ham.

An-Magritt Wibell Nygaard-Ech er en dygtig historiker og har på eftertrykkelig vis nedtegnet Danmarks, såvel som Norges fælles  historie for os læsere.

En historik, der måske var glemt, men er så vigtig. 

                                           

Den 5. februar 2020                                                                                              Kirsten Sletbjerg

 

  

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Soulaima Gourani
299,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 4 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Jeg har hentet UTROLIG meget inspirstion fra den her bog!

af trasborg | 07/02/2020

En fantastisk guide til at se om du har fremtidssikret dit arbejde og sat dit liv på rette kurs. Soulaima kommer med et helt væld af tankevækkende, spændende og også skræmmende facts om fremtiden.  Jeg synes virkelig at alle burde læse denne bog og se hvordan deres nuværende liv passer til den fremtid som står lige for døren, og ikke mindst lære hvordan man kan designe sig selv, så man kommer til at passe ind i fremtiden stedet for at blive overrendt af teknologi og kommende muligheder.   

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Michael Kjær Ejstrup
349,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[2.00]

Forfatteren har glemt at tage sin egen medicin

af Carsten Nørgaard | 03/02/2020

Jeg havde store forventninger til denne bog og i passager er den også udmærket, men for det meste ønsker forfatteren at brillere med sit akademiske vid.

Bogen handler om, at kunne få et publikum til at følge det man siger; både forstå det og finde det interessant. Det er ikke lykkedes for forfatteren. Han kommer efter min bedste overbevisning alt alt for langt omkring og bruger konstant en række sprogfaglige fagtermer, som godt nok fortælles indledningsvist, hvad de betyder. Men det er der næppe mange der husker 100 sider længere fremme. Det er gode passager, men den aldeles unødvendig information fylder alt for meget. Bogen er omtalt med: ”Sekunderne snegler sig af sted, lyset blænder, varmen er kvælende …. Med denne bog får du overblik ….” Dejlig let måde at kommunikere på, men bogen kører i et helt andet spor og en redigering vil være tiltrængt, hvor mindst 1/3 kan fjernes uden betydning for indholdet og samtidig gøre bogen til spændende læsning og ikke ”pligtlæsning”.

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Sara Omar
269,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Skyggedanseren: Køb den. Læs den. Det fortjener den!

af Ole K. Ersgaard | 25/01/2020

 

En livsglad muslimsk pige ændrer personlighed. Hun har tidligere været livsglad, nysgerrig og  foretagsom, men ændrer sig til det modsatte i løbet af kort tid. Hun spiser næsten intet.

Og hvorfor mon?

Det er skrappe sager, der bliver rullet op.

Hovedpersonen er (i 1994)  en muslimsk pige på 6 år, der har nogle  hårrejsende oplevelser bag sig, og som hun  fortsat udsættes for i Kurdistan.  Hun kommer til Danmark i 1997.

Her får hun fortsat sin skolegang og klarer sig flot. Hun får endda mulighed for at studere jura på universitetet, men kontrollen i miljøet er ekstrem.

Hun har ingen indflydelse på valg af ægtemand. Det klares mellem hendes voldelige far og den kommende svigersøn og dennes familie. Hun bliver muslimsk gift i 2008 og flytter til Tyskland med sin mand.

Opdragelsesprocessen i dette muslimske miljø medfører bl.a. korporlig afstraffelse, en uhyggelig grad af kontrol, fuldstændig underkastelse og afsondring fra det tyske samfund for at gøre hende 100 pct. afhængig af sin mand.

Berøringsangsten hos det tyske sundhedspersonale er tankevækkende, når hovedpersonen kommer på hospitalet på grund af forskellige skader, hvilket hendes mand udnytter maksimalt. Han behersker det tyske sprog - og hovedpersonen kan stort set intet. Selvom hun gerne vil lære, sørger hendes mand for, at holde hende uden for enhver mulighed for at tilegne sig det tyske sprog. Og han er en mester i at manipulere hendes skader som selvforskyldte over for læger og sygeplejersker. 

Ægteskabet slutter i 2011.

Men gør det det?

Skyggedanseren kan varmt anbefales. Ikke mindst til sundhedspersonale og andet offentligt personale, der er i kontakt med muslimske piger og kvinder. En tilsyneladende virkelighed er jo ikke altid den “rigtige virkelighed”.

Køb den. Læs den. Det fortjener den.

Ole K. Ersgaard Erhvervsøkonom MDM, PD 2020-01-24

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Michael René
189,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Spændende bog

af danielmastersson | 20/01/2020

God gaveidé til barnet som skal flytte hjemmefra. Vi hos fluxx anbefaler den herfra!

 

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Marianne Jansson Bjerkman
349,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Dejlige opskrifter

af MTaner | 17/01/2020

Jeg synes det er en rigti god bog med fantastiske opskrifter. De passer rigtig godt til vores nordiske smag og det er super nemt at finde garn som passer til opskrifterne 

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Mikael Kamber
199,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 2 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[3.00]

En bog alle burde læse

af Ida M | 19/12/2019

En simpel og intuitiv metode, som vil gøre en stor forskel for de fleste - og en god læseoplevelse :-) 

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Inger Christensen
149,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

en stærk oplevelse!

af Ida M | 19/12/2019

Vidunderlig bog af altid stærke Inger Christensen

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Emily Bone
248,00 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Fantastisk bog

af Julie324 | 16/12/2019

Fantastisk bog! efter at have læst bogen, har jeg bestilt en <a href="http://bedstehelikoptertur.dk">helikoptertur</a>, for at få en rigtig god oplevelse.

Vil du anbefale til en ven?

Nej

Sider

Varen blev lagt i din kurv