Anmeldelser

af Soulaima Gourani
299,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 4 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Jeg har hentet UTROLIG meget inspirstion fra den her bog!

af trasborg | 07/02/2020

En fantastisk guide til at se om du har fremtidssikret dit arbejde og sat dit liv på rette kurs. Soulaima kommer med et helt væld af tankevækkende, spændende og også skræmmende facts om fremtiden.  Jeg synes virkelig at alle burde læse denne bog og se hvordan deres nuværende liv passer til den fremtid som står lige for døren, og ikke mindst lære hvordan man kan designe sig selv, så man kommer til at passe ind i fremtiden stedet for at blive overrendt af teknologi og kommende muligheder.   

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Michael Kjær Ejstrup
349,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[2.00]

Forfatteren har glemt at tage sin egen medicin

af Carsten Nørgaard | 03/02/2020

Jeg havde store forventninger til denne bog og i passager er den også udmærket, men for det meste ønsker forfatteren at brillere med sit akademiske vid.

Bogen handler om, at kunne få et publikum til at følge det man siger; både forstå det og finde det interessant. Det er ikke lykkedes for forfatteren. Han kommer efter min bedste overbevisning alt alt for langt omkring og bruger konstant en række sprogfaglige fagtermer, som godt nok fortælles indledningsvist, hvad de betyder. Men det er der næppe mange der husker 100 sider længere fremme. Det er gode passager, men den aldeles unødvendig information fylder alt for meget. Bogen er omtalt med: ”Sekunderne snegler sig af sted, lyset blænder, varmen er kvælende …. Med denne bog får du overblik ….” Dejlig let måde at kommunikere på, men bogen kører i et helt andet spor og en redigering vil være tiltrængt, hvor mindst 1/3 kan fjernes uden betydning for indholdet og samtidig gøre bogen til spændende læsning og ikke ”pligtlæsning”.

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Sara Omar
269,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Skyggedanseren: Køb den. Læs den. Det fortjener den!

af Ole K. Ersgaard | 25/01/2020

 

En livsglad muslimsk pige ændrer personlighed. Hun har tidligere været livsglad, nysgerrig og  foretagsom, men ændrer sig til det modsatte i løbet af kort tid. Hun spiser næsten intet.

Og hvorfor mon?

Det er skrappe sager, der bliver rullet op.

Hovedpersonen er (i 1994)  en muslimsk pige på 6 år, der har nogle  hårrejsende oplevelser bag sig, og som hun  fortsat udsættes for i Kurdistan.  Hun kommer til Danmark i 1997.

Her får hun fortsat sin skolegang og klarer sig flot. Hun får endda mulighed for at studere jura på universitetet, men kontrollen i miljøet er ekstrem.

Hun har ingen indflydelse på valg af ægtemand. Det klares mellem hendes voldelige far og den kommende svigersøn og dennes familie. Hun bliver muslimsk gift i 2008 og flytter til Tyskland med sin mand.

Opdragelsesprocessen i dette muslimske miljø medfører bl.a. korporlig afstraffelse, en uhyggelig grad af kontrol, fuldstændig underkastelse og afsondring fra det tyske samfund for at gøre hende 100 pct. afhængig af sin mand.

Berøringsangsten hos det tyske sundhedspersonale er tankevækkende, når hovedpersonen kommer på hospitalet på grund af forskellige skader, hvilket hendes mand udnytter maksimalt. Han behersker det tyske sprog - og hovedpersonen kan stort set intet. Selvom hun gerne vil lære, sørger hendes mand for, at holde hende uden for enhver mulighed for at tilegne sig det tyske sprog. Og han er en mester i at manipulere hendes skader som selvforskyldte over for læger og sygeplejersker. 

Ægteskabet slutter i 2011.

Men gør det det?

Skyggedanseren kan varmt anbefales. Ikke mindst til sundhedspersonale og andet offentligt personale, der er i kontakt med muslimske piger og kvinder. En tilsyneladende virkelighed er jo ikke altid den “rigtige virkelighed”.

Køb den. Læs den. Det fortjener den.

Ole K. Ersgaard Erhvervsøkonom MDM, PD 2020-01-24

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Michael René
189,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Spændende bog

af danielmastersson | 20/01/2020

God gaveidé til barnet som skal flytte hjemmefra. Vi hos fluxx anbefaler den herfra!

 

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Marianne Jansson Bjerkman
349,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Dejlige opskrifter

af MTaner | 17/01/2020

Jeg synes det er en rigti god bog med fantastiske opskrifter. De passer rigtig godt til vores nordiske smag og det er super nemt at finde garn som passer til opskrifterne 

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Mikael Kamber
199,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 2 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[3.00]

En bog alle burde læse

af Ida M | 19/12/2019

En simpel og intuitiv metode, som vil gøre en stor forskel for de fleste - og en god læseoplevelse :-) 

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Inger Christensen
149,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

en stærk oplevelse!

af Ida M | 19/12/2019

Vidunderlig bog af altid stærke Inger Christensen

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Emily Bone
248,00 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Fantastisk bog

af Julie324 | 16/12/2019

Fantastisk bog! efter at have læst bogen, har jeg bestilt en <a href="http://bedstehelikoptertur.dk">helikoptertur</a>, for at få en rigtig god oplevelse.

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Ali Aminali, Kristoffe...
187,04 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[4.00]

Pligtlæsning!

af Ole K. Ersgaard | 12/12/2019

"I bogen Ali´s Danmarkshistorie (2019) fortæller forfatteren (Ali Aminali, der er født 1982 i Iran og kom som flygtning til Danmark i 1987), hvordan og hvorfor hans egen og familiens integration blev en succes. 

Men også, hvorfor det er gået og går så galt for mange andre. 

Venstrefløjen/de kulturradikale har hjulpet og hjælper fortsat med at fremme den middelalderlige fundamentalistiske islam (bl.a. qua misforståede særhensyn) og det kommer til udtryk i tiltagende fravalg af de danske værdier, og dermed stigende kriminalitet, stigende parallelsamfund og følgelig flere og flere på længere og længere offentlig forsørgelse. 

Forfatteren betegner sig selv som en "party muslim"! Og han betragter sig som fuldtonet dansker. Han spiser fx svinekødsprodukter med stort velbehag, nyder spiritus, fester igennem osv.  Han udtrykker det - med lån fra den tidligere statsminister Poul Schlüters kendte sætning - let omskrevet til - "ja, jeg er muslim, men ikke så meget - at det gør noget"!  Modsat mange andre, der fx først identificerer sig som tyrker/palæstinenser, så muslim og på "trediepladsen...jeg kommer fra Danmark".

Forfatteren er bl.a. uddannet socialrådgiver og videregiver derfor selvoplevede erfaringer fra sit arbejde med specielt integration af personer fra muslimske oprindelseslande. 

Bogen kan varmt anbefales. 

Og den burde være pligtlæsning for alle "venstreorienterede og lilla politikere/vælgere - herunder også de skabsradikale hos V og C.

For hvad er det dog I har gjort!

Ole K. Ersgaard

Erhvervsøkonom MDM, PD

2019-12-12

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Stine Bjerrum Møller, ...
300,00 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Et must read for klinikere!

af Vibe K | 04/12/2019

Denne bog udgør det første danske bidrag på feltet om bl.a. det centrale begreb ”sokratisk dialog” – det begreb, som så grundlæggende er definerende for netop samtaleteknikken i kognitiv adfærdsterapi (KAT), og som er så udfordrende at lære at mestre som udøvende kliniker. Bogen er skrevet af erfarne klinikere med akademisk baggrund. Den henvender sig til andre klinikere, primært læger og psykologer der arbejder med KAT, og som uagtet erfaringsniveau ønsker at dygtiggøre sig inden for denne metode, herunder særligt at skærpe og forbedre egen terapeutiske samtaleteknik. Denne læser vil anbefale, at bogen læses i sin helhed fra A til Z – med en samtidig anerkendelse af, at kapitlerne også kan udvælges og læses enkeltvis. Bogen er læservenligt opdelt efter og beskæftiger sig udover sokratisk dialog med følgende samtale-tekniske emner:  validering, den motiverende samtale, anvendelse af metaforer samt disses anvendelsesmuligheder i kognitiv miljøterapi og deeskalerings-teknikker i miljøet. Således fokuserer bogen primært på samtale-processen i KAT, som skal være medvirkende til at sikre kvaliteten af de specifikke behandlingselementer.

Forfatterne belyser emnerne både teoretisk og empirisk, hvoraf den teoretiske fremstilling gennemgående gives mest fylde. Som et innovativt element anvendes i størstedelen af kapitlerne to anonymiserede cases i form af transskribering af dialog fra ”real life therapy sessions”, og alle eksempler følges op af en diskussion. I kapitlet om kognitiv miljøterapi udgør casene dog en blanding af konstruerede eksempler og forfatternes egne eksempler fra patientkontakt i miljøet. Inddragelsen af casene er med til at give bogen en praksisnær og samtidig akademisk, teoretisk præcis og velfunderet tilgang til feltet.

Bogens styrke ligger i dens syntese-dannelse mellem det praksisnære og det teoretiske. Beskrivelserne af den praktiske anvendelse af teknikkerne forankres kontinuerligt i det teoretiske fundament. Gennem brugen af de gennemgående to cases hæver den niveauet for en traditionel fagbog med konstruerede dialog-eksempler ved at gøre indholdet dels mere troværdigt og dels mere vedkommende og overførbart til klinisk praksis. Bogen begrænser sig til en relativt kort dækning af den empiriske status af dens berørte emner, ligesom dens overordnede ærinde om at indføre læseren i KAT-metodens samtaleteknikker – i sagens natur – ikke kan være udtømmende. Er man udøvende kliniker inden for KAT-paradigmet og ønsker at blive grundlæggende klogere og skarpere på de centrale samtaletekniske elementer, som metoden rummer – så er denne bog et ”must read”.

Vibe Kvist, cand.psych.aut.  

Vil du anbefale til en ven?

Nej

Sider