Anmeldelser

af Andrew Brunson
249,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 2 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Interessant læsning

af soerenehlers | 04/12/2019

Super rørende og spændende bog! En rigtig "page turner", som er svær at lægge fra sig! Stor anbefaling herfra! :-)

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Andrew Brunson
249,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 2 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

En ærlig bog om forfølgelse og troskrise

af Samuel | 03/12/2019

Bogen var så spændende, at jeg ikke kunne vente til næste kapitel. Det er nok den bog jeg har læst på kortest tid.

Andrew Brunson giver et ærligt og personligt indblik i tiden han sad i fængsel for sin tros skyld i Tyrkiet. Omkring sommeren 2018 blev han verdensberømt og blev symbol på forfulgte kristne i verden. Hvad der er mindre kendt er, at han samtidig gennemgik en dyb troskrise, hvor han tvivlede på Gud og havde selvmordstanker. Men bogen ender godt og han oplever Guds indgriben.

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Thomas Peter Clausen
562,50 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Godt overblik

af Bo Brink | 26/11/2019

Spændende bog, sikrer et godt overblik, uanset hvor meget man ved om emnet. 

 

 

Brink

PartnerDialog

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Eva Botofte
150,00 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 2 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[4.50]

Roma

af Svend Holme | 21/11/2019

Har lige købt denne bog forleden, men måtte læse den to gange.

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Eva Botofte
229,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 3 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Permafrost

af Svend Holme | 21/11/2019

Her er kulde og meget velskrevne historier med et twist. det er både grotesk og fuldt af humor.

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Jakob Knudsen
249,00 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[4.00]

Inger

af Svend Holme | 21/11/2019

Flot bog om en usædvanlig kvinde.

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Puk Damsgård
84,38 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Smukt

af Svend Holme | 21/11/2019

en meget smuk læseoplevelse. Også titlen er bare skøn.

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Dan Brown
199,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[2.00]

mysterier

af Svend Holme | 21/11/2019

meget plot og suspense-orienteret - så meget at det hurtigt bliver for meget.

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Mikael Kamber
199,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 2 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[3.00]

Idioti

af Svend Holme | 21/11/2019

dette er logik for perlehøns, tænk, at man kan tjene penge på bøger med så lidt indhold. det burde være forbudt. og han er journalist!

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Anne Linnet
199,00 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 3 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[1.00]

Fuck

af Svend Holme | 21/11/2019

Hvis man skal sige noget som helst positivt så må det være at den er hurtigt læst og ikke stiller nogen krav overhovedet til læserens intellektuelle evner. bare dumt.

Vil du anbefale til en ven?

Nej

Sider