Anmeldelser

af Lone Hørslev
199,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

data

af Svend Holme | 21/11/2019

Endnu en skøn bog fra denne forfatterindes drevne hånd.

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Amalie Smith
219,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 2 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[3.00]

Marmor

af Svend Holme | 21/11/2019

Fin ide, og bogen er ikke dårlig, den er bare ikke dyb nok, desværre.

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Jens Andersen
199,95 kr.
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Astrid

af Svend Holme | 21/11/2019

Meget smuk bog om Astrid Lindgren. Flot skrevet og smukt læst.

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Helle Helle
249,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[3.00]

Hvis det var noget

af Svend Holme | 21/11/2019

Mig ramte den desværre ikke. måske henvender den sig mest til kvinder...

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Eva Botofte
150,00 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 2 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[4.50]

Meget interessante digte

af Luna Rasmussen | 21/11/2019

En digter og fotograf går rundt i Rom (vist) og suger byen helt ind i kroppen - spændende!

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Eva Botofte
229,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 3 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Fra et yderpunkt

af Luna Rasmussen | 21/11/2019

Ja, det er hilsener fra det ekstreme, skønne groteske historier om mennesker, der i ordets rette forstand er endt på et overdrev. læs dem! Jeg hørte forfatteren på Bogforum forleden, og det var virkelig interessant.

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Roberto Bolaño
69,95 kr.
ANMELDT 2 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Sydamerikansk -

af Luna Rasmussen | 21/11/2019

når det er bedst. Få kan skrive så smukt og vedkommende som Bolano. Politisk, litterært, farverigt - ja, chilensk!

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Alice Zeniter
299,00 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Kunsten at

af Luna Rasmussen | 21/11/2019

Kunsten at skrive - dette er en helt fantastisk velskrevet og vedkommende bog. Læs den og bliv klogere!

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Melania G. Mazzucco
349,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Amerika

af Luna Rasmussen | 21/11/2019

En virkelig bevægende og velskrevet bog om emigranter i Amerika for hundrede år siden - relevant i dag i den grad.

Vil du anbefale til en ven?

Nej

Mor
af Maja Lucas
229,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Mor(d)

af Luna Rasmussen | 21/11/2019

En virkelig flot om rammende bog om aspekterne ved at blive mor og tale om det, man ikke taler om. FLOT!

Vil du anbefale til en ven?

Nej

Sider