Anmeldelser

af Anette Guldager Boye
249,00 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

En fantastisk rejse.

af Natasja Pliniussen | 20/10/2019

Da jeg læste bogen, forsvandt jeg helt ind i den magiske verden hovedpersonen lever. Med forfatterens store historiske viden væver hun virkeligheden sammen med det magiske og spændende univers vi udforsker sammen med hovedpersonen. Det er en rejse der byder på megen spænding og finurlige og sjove personligheder. Den får 5 stjerner af mig og det fortjener den virkelig. Den slutter åbent så jeg venter spændt på bog nr 2.

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Stephen King
199,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

En rigtig fin lille bog med

af Louise Lamberth | 19/10/2019

En rigtig fin lille bog med mange gode råd, også til professionelle skribenter.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Louise

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Soulaima Gourani
299,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 3 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Velskrevet og vedkommende

af Trine Gold | 19/10/2019

En inspirerende bog om fremtidens arbejdsmarked, der kommer til at ændre sig markant fra det, vi kender i dag - og det skal vi slet ikke være kede af, tværtimod. En velskrevet og vigtig bog til alle dem, der er nysgerrig på hvad morgendagen bringer og på, hvordan de selv kan skabe det arbejdsliv, de drømmer om. Og en absolut "must read", hvis du besæftiger dig med uddannelsesvejledning eller har børn, der skal til at vælge retning.  

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af John Søndergaard Andersen
299,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 7 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Fængslende fortælling

af JHA | 18/10/2019

En utrolig velskrevet og spændende bog, som er svær lægge fra sig.

Den kan klart anbefales.

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af John Søndergaard Andersen
299,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 7 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Fængslende fortælling

af JHA | 18/10/2019

En utrolig velskrevet og spændende bog, som er svær lægge fra sig.

Den kan klart anbefales.

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af John Søndergaard Andersen
299,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 7 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Fremragende roman

af RikkeVik | 17/10/2019

"To års karantæne" af John Søndergaard Andersen er en fremragende bog og fortjener maks antal hjerter.

Bogen handler om en ung mands oplevelser i Grønland i 1970érne. Miljøet er råt og oplevelserne nærmer sig det brutale. Som læser er du med på en nådesløs rundfart i nogle oplevelser en ung mand burde have været foruden, men på magisk vis overlever han med egne værdier i behold.

Bogen handler også om relationer og om at få knyttet bånd til et sted og personer, der byder på så meget smerte. Forfatteren får på sikker vis ført læseren ind under huden på de forskellige personer og dømmer ikke.

Det er helt op til læseren selv at tage stilling. Sproget er detaljeret på en velproportioneret facon, så du visuelt er med hele tiden uden at blive overvældet. Der er ikke tid til at dvæle for meget, for du bliver hurtigt taget med videre i næste hændelse. "To års karantæne" er både i indhold og sprog en meget læseværdig oplevelse. God fornøjelse!

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af John Søndergaard Andersen
299,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 7 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Mega god bog

af FredeM | 15/10/2019

En af de bedste bøger jeg har læst længe. Sproget og opbygningen af historien er fantastisk. Helt sikkert en jeg vil anbefale! 

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af John Søndergaard Andersen
299,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 7 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Wauh

af Hængerøv | 15/10/2019

Nok den bedste bog som jeg nogensinde har læst, men jeg har jo også selv skrevet den ...

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af John Søndergaard Andersen
299,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 7 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Kan varmt anbefales

af larseik | 14/10/2019

En velskrevet bog uden en eneste kedelig stund.

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af John Søndergaard Andersen
299,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 7 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

"To Års Karantæne" afJohn

af Egh | 14/10/2019

"To Års Karantæne" afJohn Søndergaard Andersen er en fremragende bog. Historien foregår i Grønland i 70'erne og handler om hvordan en ung mand formår at bibeholde egne værdier trods barske oplevelser i et råt og nådesløst miljø.

Vil du anbefale til en ven?

Ja

Sider

Varen blev lagt i din kurv