Anmeldelser

af Jeff VanderMeer
119,95 kr.
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[3.00]

Hold dig til den her

af Digitalsøger | 24/03/2020

Jeg har kun læst en trilogi, så vidt jeg husker. Det var den her. Den første bog fangede mig, fra cover til sidste side. De to efterfølgende er stadig noget af det største tidsspilde, jeg har dedikeret mig selv til. Den første bog er smart, tynd, velskrevet; de andre to er tykke, kedsommelige og med langt fra ligeså fede perspektiver.

Alex, https://searchcomet.dk/

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Shoshana Zuboff
399,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[3.00]

Fed og fint skrevet

af Digitalsøger | 24/03/2020

Dog noget af en mursten, hvilket gør det (IMHO) lidt svært at samle den op igen.

Alex, https://searchcomet.dk/

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Toni Morrison
119,54 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

En af de bedste bøger nogensinde

af Digitalsøger | 24/03/2020

Den rammer lige på, og den rammer hårdt. En vild oplevelse på kun få sider. (Jeg har dog kun læst den på engelsk.)

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Simon Clemens
299,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Tryllebundet.

af trinehj25 | 11/03/2020

Lad mig bare starte med at sige at jeg er HELT vild med den her bog!  Jeg er forholdsvis ny i surdejsverdenen og denne bog har netop hjulpet mig til mit flotteste brød nogensinde. 

Det vigtigt at man rent faktisk læser bogen - fra side 1. Der kommer en masse brugbart viden på de første skrevne sider og bogens struktur og opsætning forstår man først helt hvis man lige tager sig tid til at læse afsnittende. Derefter er det en leg! Bogen er så vel beskrevet og der er billeder til alle processer. 

Jeg blev også fanget af Simons passionerede måde at fortælle historien om hans surdejseventyr samt opstart af virksomhed. Man kan virkelig mærke kærligheden og det er fantastisk at mærke. 

mine varmeste anbefalinger til denne bog.  

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Stefan G. Rasmussen
44,10 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

En bog skrevet med hjertet...

af Buck8730 | 11/03/2020

Ingen af os aner, hvordan vi vil reagere midt i en krise og takle livet efterfølgende.

Denne bog er skrevet utrolig ærlig og skrevet med hjertet...

En bog, som vil minde os alle om " at livet er en gave og værd at kæmpe for at beholde "

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Rupi Kaur
149,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[1.00]

Hjemsøgt

af Vaskemanden | 04/03/2020

Så ofte har jeg stået ved boghylden i butikken, taget et billede af den her med planen om at læse nærmere om den, når jeg kommer hjem. Men af en eller anden grund gør jeg det aldrig. Nu hjemsøger den mig også her. Det er lidt som om, jeg ikke kan vaske den mælk og honning af mig. Men for at være helt ærlig, så ser den altså også fed ud. Engang skal jeg nok få den læst. Måske.

Vil du anbefale til en ven?

Nej

ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[3.00]

Fedt til lidt større

af Byggeren | 04/03/2020

Fedt til lidt større forsamlinger, hvor I skal spille men er flere end 5–6 stykker. Det kan dog være, at alle ikke er ligeså investerede i spillet.

Vil du anbefale til en ven?

Nej

ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[3.00]

Det ser interessant ud. Det

af Byggeren | 04/03/2020

Det ser interessant ud. Det lyder ret kedeligt. Det virker underligt de første par minutter. Men lysten til at fortsætte kommer altså væltende ned over en som en bygning, der falder sammen oven i hovedet på en.

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Shoshana Zuboff
159,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[4.00]

Indsigt

af Søvnlæseren | 27/02/2020

Ganske indsigtsrig. Jeg ville dog ønske, den ikke helt var sådan en stor mursten. Jeg kan lide at læse i sengen, men når bogen er på størrelse med min seng, er det svært at vælge den fremfor andre

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Patrick Kruse Fischer
249,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Når ord ikke følges af handling

af Cleman | 23/02/2020

En rigtig god bog, der ærligt beskriver, hvilke forhold som kan præge ens liv fremadrettet.  Hudærlig. 

Vil du anbefale til en ven?

Ja

Sider

Varen blev lagt i din kurv