Anmeldelser

af Marie-Louise Hansen
229,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Kvindeportræt

af NickPeter | 22/02/2019

Olgas bog er den stærkeste og mest rørende fortælling om en særlig kvinde i sin tid. Den er mættende og dog  læser man den alt for hurtigt. Det smukkeste sprog jeg har læst i årevis. 

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Annie Brydegaard Danie...
46,41 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Velskrevet, tankevækkende og indsigtsfuld e-bog om livet i Nakke

af Kristian Brandrup | 12/02/2019

Det er en særdeles spændende e-bog, som Annie har skrevet, hvor man som læser får indblik i livets gang i Nakke fra før 1800-tallet og op gennem 1900-tallet. Samtidig fornemmer man, hvordan det forholdsvis lille landsbysamfund sprudler af liv, energi og gode mennesker. Det er tankevækkende, hvor selvkørende sådan et landsbysamfund var, og hvordan man i de enkelte hjem var i stand til – og udførte – alle ting fra bunden, uanset om det drejede sig om madlavning, pasning af gården, tøjvask og -syning og arbejdet på mejeriet. I bogen fornemmer man, hvordan landsbysamfundet er præget af en grundighed, ordentlighed og flittighed, som til tider kan være svær at finde i vores overflods-samfund i dag. Samtidig kom man hinanden meget ved i samfundet – både fordi man var afhængige af hinandens hjælp, men også fordi det lå i tiden at invitere hinanden inden for til mad og en snak. Alt i alt er det en yderst velskrevet, tankevækkende og indsigtsfuld e-bog, som Annie Danielsen har udarbejdet. For den historieinteresserede læser er denne bog en guldgrube.

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Puk Elgård
249,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Mønsterbryder = hårdt arbejde

af Nissemama | 11/02/2019

 Jeg har en hel del på hjerte i forhold til den her bog, men jeg samler sammen til blog. Lige nu vil jeg imidlertid rigtigt gerne af med noget, så skudt fra hoften, så elsker jeg bare både form og indhold og der er topkarakter og max antal hjerter til begge dele. Allerede fra forsiden af er jeg glad. Sol, lys, varme og livsglæde siger den, og det har også altid været mit umiddelbare indtryk af Puk. Det er sådan hun fremtræder på trods af den tunge bagage, hun har at slæbe på. Det er også dejligt at den er let tilgængelig med tilpas stor skrifttype og tilpas flittig afsnitsindeling, så alle kan være med uden at opleve det med at vende en side og tænke puha en masse tekst, det kommer jeg aldrig igennem. Jeg springer let henover beskrivelse af, hvad det handler om, for det kan man jo se alle andre steder – også her på siden. Jeg vil bare på det varmeste anbefale den. Den giver respekt, håb og inspiration, og den minder os om, at det der med at være mønsterbryder ikke bare er én heroisk indsats og så kan du hvile på laurbærrene! Tak til Puk for at minde os alle om, at det er et valg, som hun og andre mønsterbrydere lever med og forholder sig til 24/7/365 Husk det! Og under alle omstændigheder læs, læs, LÆS

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Annie Brydegaard Danie...
46,41 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Et stykke Danmarkshistorie fra en lille plet på Danmarkskortet.

af Oerskov50 | 10/02/2019

Bogen starter med et vue tilbage i 1700-tallet, men udspiller sig i hovedsagen i 1900-tallet. Den er fortalt af et menneske med en god hukommelse, iagttagelsesevne samt kærlighed og forståelse til de mennesker, der var med til at skabe det lille landsbysamfund.

På elegant vis får ABD fortalt om landsbyens huse og gårde og om de mennesker, der beboede dem og om de forskellige erhverv, der dengang kunne brødføde en familie og jeg læste med interesse om alt fra gamle redskaber til inddæmningsprojekter og om ål, der blev en levevej/industri. Ålen, der i dag er nærmest udryddet.

På en fin måde får ABD sin egen barndom/ungdom flettet ind i fortællingen, hvor hendes forældre var en vigtig del af samfundslivet. Hun fortæller om glæder og sorger, fester, kærlighed og behovet for sammenhold i landsbyen. Fortalt med humor og sjove anekdoter. Jeg fik et godt grin indimellem.

Det hele suppleres med mange tidstypiske fotos. 

Man er godt underholdt og bliver samtidig meget klogere på tiden dengang og lærer de personer at kende, som tilhører vores bedste-, olde- og tipoldeforældregeneration. De som byggede det Danmark, vi lever i i dag.

Jeg glæder mig til at læse videre i de næste bøger.

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Peder Dam, Michael Helt
399,95 kr.
Udsolgt i webbutik
ANMELDT 2 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[2.50]

Udmærket!

af bogormen20 | 28/01/2019

Jeg vil i modsætning til enkelte andre mene, at det er et ganske fremragende Atlas. Der er en række fejl, men det er ikke noget, der betyder det store. Jeg regner med at skrive en mere dybdegående anmeldelse her.

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Morten Buschmann
139,23 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

God! Dejlig læsning

af pbf1811@gmail.com | 27/01/2019

Det er den anden af Buschmann jeg læser og jeg må sige det er virkelig dejlig underholdning. Han bliver bare bedre og bedre. Kan klart anbefales. Vh, PBF

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Morten Buschmann
126,56 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 4 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Anbefaler

af pbf1811@gmail.com | 27/01/2019

Denne her har jeg også lige måtte lytte til, dejlig rolig oplæsning og velplacerede lydeffekter, der gør det hele mere virkelig. Jeg er på!

 

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Josephine Helle
199,00 kr.
Udsolgt i webbutik
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Digt samling af ny ung pige på 24 år

af josama | 23/01/2019

Med bedstefar i hånden af Josephine Helle, er super godt skrevet, hendes digte er meget dybe og hendes gode digte afspejler alle utallige følelser og tanker, man som depressiv har, Josephine hensigt er at skabe større forståelse og fokus på dette store tabu emne og give de pårørende indblik i den depressives hoved.

hun fortjener 5 stjerne for sit mod til at udstille sig selv i så en ung alder.

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Georgia Blane Brask
199,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Et must-read hvis man kender een med skizofreni

af Ericanozawa | 10/01/2019

Denne bog gav mig et utroligt godt indblik i, hvordan et menneske med skizofreni reelt påvirkes i hverdagen. Jeg kender Georgia personligt, og troede (indtil jeg læste bogen), at jeg havde et rimeligt godt indtryk af, hvordan skizofrenien påvirkede hende. Jeg blev overrasket da jeg læste bogen! Det viste sig, at mange af de hverdagsting jeg let får overstået, såsom at gå ind i en butik og købe noget, kunne være en større udfordring for Georgia. Det var dejligt at få bedre indblik i, hvordan hun tænker i sådan nogle situationer, og hvordan hun oplever verden generelt. Og så er det self. også vigtigt for mig at kende til hendes grænser. Underholdende og humoristisk skrevet. Kan varmt anbefales. Du får underholdning og en viden som er god at have, skulle du møde en person som har skizofreni :) 

Vil du anbefale til en ven?

Ja

ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Godt spil

af Valdemar Holm | 07/01/2019

Virklig godt og sjovt spil.

Vil du anbefale til en ven?

Ja

Sider

Varen blev lagt i din kurv