Anmeldelser

af Kerstin Balke, Stine &...
349,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[1.00]

Lækker bog

af rosendal@postkasse.com | 05/10/2018

Lækker bog, men dyr. Jeg har fundet den til kr. 100 på nettet i en anden on-line bog butik.

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Peter Høeg
199,00 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[2.00]

Godt forsøg - men Peter burde kunne meget bedre.

af lasksamfund | 05/10/2018

Dette er min første bog, som fører til dette skriv. Med den tid proces sen P.H. har lagt i denne bog er det yderst beskæmmende, at der er så mange faktuelle fejl. Ødelægger alt for mig og fatter nada af, at han vil lægge navn til dette ellers spændene emne, jeg med glæde så frem til at læse. I bar skuffelse og så andre ikke skulle læse den har jeg (barnligt) nærmest makuleret mit forhenværende eksemplar. Jeg vil give - grundet det vigtigte i, at stay positve til tilværelsen ét hjerte for meget til bogen, idet emnet er interessant og kan man leve med fejl er den bestemt læseværdig.

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Simon Fønsbo
199,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[4.00]

Velskreven og rørende

af Poul Larsen | 19/09/2018

En fortælling om og af Simon, der vågner op på hospitalet og får fortalt, at lægen har fjernet en blodprop i hans hjerne. Langsomt - dag for dag - bliver Simon klar over de mange tab, han er blevet ramt af. Bogen er særdeles velskrevet. Den er rørende, og ind imellem – tro mig - slet ikke umorsom.

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Anders Vægter Nielsen
229,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[4.00]

Spændende og anderledes

af danielmastersson | 19/09/2018

Et godt indblik i en ellers ikke så spændende jobfunktion. Spændende læsning, især når man som jeg er i brancen med trappevask.

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Mette Lybek Rueløkke
249,50 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 2 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Velkommen til et fantastisk univers

af Signe Hansen | 31/08/2018

Vi har haft marsvin i mange år, og endelig er der en faglig korrekt bog, skrevet af en særdels kompetent person. Den gennemgår på bedste måde, hvad man har brug for at vide, hvis man vil sine marsvin det bedste. Der er også masse af inspiration til sjove aktiviteter, så marsvin bliver en hyggelig aktivitet for hele familien. Denne bog er skrevet i en meget let og flydende sprog, så den kan sagtens læses af større børn. Mindre børn kan også få stor glæde af bogen på grund af de mange og store unikke billeder, der alle sammen fortæller en historie. Kan helt klart anbefales. 5 stjerner herfra.

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Mette Lybek Rueløkke
249,50 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 2 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Åbner et fantastisk univers

af Signe Hansen | 31/08/2018

Vi har haft marsvin i mange år, og endelig er der en faglig korrekt bog, skrevet af en særdels kompetent person. Den gennemgår på bedste måde, hvad man har brug for at vide, hvis man vil sine marsvin det bedste. Der er også masse af inspiration til sjove aktiviteter, så marsvin bliver en hyggelig aktivitet for hele familien. Denne bog er skrevet i en meget let og flydende sprog, så den kan sagtens læses af større børn. Mindre børn kan også få stor glæde af bogen på grund af de mange og store unikke billeder, der alle sammen fortæller en historie. Kan helt klart anbefales. 5 stjerner herfra.

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Camilla L Bengtsson
189,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Prøv selv at se !

af Solsikke | 30/08/2018

Jeg har haft fornøjelsen af at følge tilblivelsen af nogle af de fortryllende billeder i denne malebog og bliver stadig overrasket over at opdage nye motiver i de enkelte billeder. De er betagende og drager dig ind i universer, du ikke vidste eksisterede. Prøv selv at se !

 

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Hanne-Vibeke Holst
199,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[4.00]

Det handler ikke om sygdom, men om mennesker

af skribent-1000 | 28/08/2018

Det er tydeligt, at der ligger mange timers research i denne bog, og Holsts beskrivelser af politiske og sundhedsfaglige frontfigurer og institutioner er fascinerende. Men mest medrivende er dog forfatterens tanker om, hvad og hvordan vi mennesker prioriterer i en krisesituation så alvorlig som den, der udspiller sig i bogen. Godt nok er der næstekærlighed at finde, men det er penge, magt og egoisme, der står forrest på scenen. Spændende og sandsynligvis meget realistisk - desværre..

___

Anmeldt af skribent-1000

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Ulrik Nerløe
199,00 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Jeg opdagede en meget interessant sammenhæng...

af UlrikK | 14/08/2018

Tak til Ulrik Nerløe for en særdeles fremragende, omfattende, præcis og let forståelig beskrivelse af, hvordan vi alle kan opnå en større glæde ved at blive bedre til at lytte til vores hjerte og intuition.

163 sider, hvor Ulrik deler ud af sin ekspertviden, fremført naturligt og intelligent. Vi får værktøjer vi alle kan benytte i løbet af dagen, i øjeblikke, i arbejdslivet, i blandt venner og rent personligt blot ved at lade sig omfatte af Ulriks konkrete forslag til, hvordan vi kan blive bedre til styre vores hjerne. Bogen kan også benyttes som et opslagsværk for daglig inspiration til at få en glad dag med medfølelse og kærlighed.

En sjælden god bog vis indhold aldrig forældes.

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Claus Nivaa, Nader Alk...
259,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 2 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Syrien møder DK i poesien

af ReaderMan | 27/07/2018

Smukke digte

Vil du anbefale til en ven?

Nej

Sider

Varen blev lagt i din kurv