Anmeldelser

af Jacob Lindeblad
269,00 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 5 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Gribende!

af Heidi Bøtcher Sørensen | 02/12/2018

Velskrevet, udfordrende, gribende, aktuel - virkelig en fornøjelse at læse. Kunne næsten ikke slippe den, til trods for "Henrik-historien" gik lige i hjertet. Glæder mig til at give denne bog til vores ledergruppe!

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Jacob Lindeblad
269,00 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 5 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Gribende!

af Heidi Bøtcher Sørensen | 02/12/2018

Velskrevet, udfordrende, gribende, aktuel - virkelig en fornøjelse at læse. Kunne næsten ikke slippe den, til trods for "Henrik-historien" gik lige i hjertet. Glæder mig til at give denne bog til vores ledergruppe!

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Jacob Lindeblad
269,00 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 5 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Gribende!

af Heidi Bøtcher Sørensen | 02/12/2018

Velskrevet, udfordrende, gribende, aktuel - virkelig en fornøjelse at læse. Kunne næsten ikke slippe den, til trods for "Henrik-historien" gik lige i hjertet. Glæder mig til at give denne bog til vores ledergruppe!

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Henrik Hyldgaard
249,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[2.00]

Skuffende

af Hans H. | 27/11/2018

Jeg havde forventet mere. Det meste er blot en samling selvfølgeligheder.

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Jacob Lindeblad
269,00 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 5 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Inspirerende bog!

af Christoffer | 27/11/2018

En masse gode findings som er operationelle at anvende. Hertil en del overraskelser i forhold hvilke temaer der reelt flytter din præstation op på de høje nagler. En 4 dages arbejdsuge er inde for rækkevidde med denne bog. Læs den.

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Jacob Lindeblad
269,00 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 5 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

FANTASTISK BOG!

af DORTERITZAU | 27/11/2018

Enkel, dyb, forklarende, rørende, vigtigt budskab - virkelig en fornøjelse at læse denne bog, kunne ikke slippe den. Kan på det stærkeste anbefales! God julegave til en overkommelig pris og relevant for alle.

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Christina Wedel
299,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Super god og sjov bog

af MereteS | 27/11/2018

Christina Wedels bog er lærerig, sjov, spændende og virkelig virkelig god til at få en til at åbne øjnene op for at der er et liv efter de 45 og man ikke absolut behøver at blive kedelig og grå.  Bogen er spækket med gode tips og tricks til hvordan du får det bedste ud af det du har, samt masser af god rådgivning til hvordan du kommer til at "SE GODT UD". Jeg vil varmt anbefale den som både gaven til din mor, din veninde, som værtinde gave og kan også bar være en gave til dig selv. 

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Jacob Hyttel
229,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 4 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[2.75]

Gumlebum i bazar vest

af Petermadsen | 22/11/2018

La

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Jacob Hyttel
229,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 4 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[2.75]

wow

af Petermadsen | 22/11/2018

f

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Jacob Hyttel
229,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 4 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[2.75]

B

af Petermadsen | 22/11/2018

T

Vil du anbefale til en ven?

Nej

Sider

Varen blev lagt i din kurv