Anmeldelser

af Annie Brydegaard Danie...
46,41 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Velskrevet, tankevækkende og indsigtsfuld e-bog om livet i Nakke

af Kristian Brandrup | 12/02/2019

Det er en særdeles spændende e-bog, som Annie har skrevet, hvor man som læser får indblik i livets gang i Nakke fra før 1800-tallet og op gennem 1900-tallet. Samtidig fornemmer man, hvordan det forholdsvis lille landsbysamfund sprudler af liv, energi og gode mennesker. Det er tankevækkende, hvor selvkørende sådan et landsbysamfund var, og hvordan man i de enkelte hjem var i stand til – og udførte – alle ting fra bunden, uanset om det drejede sig om madlavning, pasning af gården, tøjvask og -syning og arbejdet på mejeriet. I bogen fornemmer man, hvordan landsbysamfundet er præget af en grundighed, ordentlighed og flittighed, som til tider kan være svær at finde i vores overflods-samfund i dag. Samtidig kom man hinanden meget ved i samfundet – både fordi man var afhængige af hinandens hjælp, men også fordi det lå i tiden at invitere hinanden inden for til mad og en snak. Alt i alt er det en yderst velskrevet, tankevækkende og indsigtsfuld e-bog, som Annie Danielsen har udarbejdet. For den historieinteresserede læser er denne bog en guldgrube.

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Puk Elgård
249,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Mønsterbryder = hårdt arbejde

af Nissemama | 11/02/2019

 Jeg har en hel del på hjerte i forhold til den her bog, men jeg samler sammen til blog. Lige nu vil jeg imidlertid rigtigt gerne af med noget, så skudt fra hoften, så elsker jeg bare både form og indhold og der er topkarakter og max antal hjerter til begge dele. Allerede fra forsiden af er jeg glad. Sol, lys, varme og livsglæde siger den, og det har også altid været mit umiddelbare indtryk af Puk. Det er sådan hun fremtræder på trods af den tunge bagage, hun har at slæbe på. Det er også dejligt at den er let tilgængelig med tilpas stor skrifttype og tilpas flittig afsnitsindeling, så alle kan være med uden at opleve det med at vende en side og tænke puha en masse tekst, det kommer jeg aldrig igennem. Jeg springer let henover beskrivelse af, hvad det handler om, for det kan man jo se alle andre steder – også her på siden. Jeg vil bare på det varmeste anbefale den. Den giver respekt, håb og inspiration, og den minder os om, at det der med at være mønsterbryder ikke bare er én heroisk indsats og så kan du hvile på laurbærrene! Tak til Puk for at minde os alle om, at det er et valg, som hun og andre mønsterbrydere lever med og forholder sig til 24/7/365 Husk det! Og under alle omstændigheder læs, læs, LÆS

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Annie Brydegaard Danie...
46,41 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Et stykke Danmarkshistorie fra en lille plet på Danmarkskortet.

af Oerskov50 | 10/02/2019

Bogen starter med et vue tilbage i 1700-tallet, men udspiller sig i hovedsagen i 1900-tallet. Den er fortalt af et menneske med en god hukommelse, iagttagelsesevne samt kærlighed og forståelse til de mennesker, der var med til at skabe det lille landsbysamfund.

På elegant vis får ABD fortalt om landsbyens huse og gårde og om de mennesker, der beboede dem og om de forskellige erhverv, der dengang kunne brødføde en familie og jeg læste med interesse om alt fra gamle redskaber til inddæmningsprojekter og om ål, der blev en levevej/industri. Ålen, der i dag er nærmest udryddet.

På en fin måde får ABD sin egen barndom/ungdom flettet ind i fortællingen, hvor hendes forældre var en vigtig del af samfundslivet. Hun fortæller om glæder og sorger, fester, kærlighed og behovet for sammenhold i landsbyen. Fortalt med humor og sjove anekdoter. Jeg fik et godt grin indimellem.

Det hele suppleres med mange tidstypiske fotos. 

Man er godt underholdt og bliver samtidig meget klogere på tiden dengang og lærer de personer at kende, som tilhører vores bedste-, olde- og tipoldeforældregeneration. De som byggede det Danmark, vi lever i i dag.

Jeg glæder mig til at læse videre i de næste bøger.

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Peder Dam, Michael Helt
399,95 kr.
Udsolgt i webbutik
ANMELDT 2 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[2.50]

Udmærket!

af bogormen20 | 28/01/2019

Jeg vil i modsætning til enkelte andre mene, at det er et ganske fremragende Atlas. Der er en række fejl, men det er ikke noget, der betyder det store. Jeg regner med at skrive en mere dybdegående anmeldelse her.

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Morten Buschmann
139,23 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

God! Dejlig læsning

af pbf1811@gmail.com | 27/01/2019

Det er den anden af Buschmann jeg læser og jeg må sige det er virkelig dejlig underholdning. Han bliver bare bedre og bedre. Kan klart anbefales. Vh, PBF

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Morten Buschmann
126,56 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 4 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Anbefaler

af pbf1811@gmail.com | 27/01/2019

Denne her har jeg også lige måtte lytte til, dejlig rolig oplæsning og velplacerede lydeffekter, der gør det hele mere virkelig. Jeg er på!

 

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Josephine Helle
199,00 kr.
Udsolgt i webbutik
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Digt samling af ny ung pige på 24 år

af josama | 23/01/2019

Med bedstefar i hånden af Josephine Helle, er super godt skrevet, hendes digte er meget dybe og hendes gode digte afspejler alle utallige følelser og tanker, man som depressiv har, Josephine hensigt er at skabe større forståelse og fokus på dette store tabu emne og give de pårørende indblik i den depressives hoved.

hun fortjener 5 stjerne for sit mod til at udstille sig selv i så en ung alder.

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Georgia Blane Brask
199,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Et must-read hvis man kender een med skizofreni

af Ericanozawa | 10/01/2019

Denne bog gav mig et utroligt godt indblik i, hvordan et menneske med skizofreni reelt påvirkes i hverdagen. Jeg kender Georgia personligt, og troede (indtil jeg læste bogen), at jeg havde et rimeligt godt indtryk af, hvordan skizofrenien påvirkede hende. Jeg blev overrasket da jeg læste bogen! Det viste sig, at mange af de hverdagsting jeg let får overstået, såsom at gå ind i en butik og købe noget, kunne være en større udfordring for Georgia. Det var dejligt at få bedre indblik i, hvordan hun tænker i sådan nogle situationer, og hvordan hun oplever verden generelt. Og så er det self. også vigtigt for mig at kende til hendes grænser. Underholdende og humoristisk skrevet. Kan varmt anbefales. Du får underholdning og en viden som er god at have, skulle du møde en person som har skizofreni :) 

Vil du anbefale til en ven?

Ja

ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Godt spil

af Valdemar Holm | 07/01/2019

Virklig godt og sjovt spil.

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Douglas Murray
299,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[4.00]

Fremragende...

af Ole K. Ersgaard | 31/12/2018

Der er givetvis ganske mange politikere, og andre, der har været med til at fremme immigrationen til Europa de sidste 45 år, der ville ønske - at denne bog aldrig var blevet udgivet. Hvorfor?

De har svigtet Europa.

Den politiske klasse m.fl. i Europa har nemlig intet lært af historien. Europa har jo to gange tidligere slået en muslimsk invasion tilbage på sit kontinent. Men denne gang ser invasionen ud til at lykkes. For europæerne hjælper nemlig selv godt til i processen og betaler endda enorme summer til de indtrængende for at fremme islamiseringen af Europa.

År: 732 Slaget v/Tours forhindrede udbredelsen af islam i Europa.

År: 1683 Det Osmaniske Rige forsøgte at underlægge sig Europa. Men det forhindrede et samarbejde mellem europæiske hære.

År: 1974 og fremefter ”Den tidligere algeriske præsident Houaro Boumedienne sagde i FN`s generalforsamling: ”En dag vil millioner af mænd forlade denne planets sydlige halvkugle for at trænge ind i den nordlige. Men ikke som venner. For de vil trænge ind for at erobre, og de vil erobre ved at befolke den med deres børn. Sejr vil komme til os fra vore kvinders livmodere.” (citat fra bogen)

Såkaldte gæstearbejdere var allerede begyndt at ankomme i stort antal få år efter afslutningen på 2. Verdenskrig. Men dem forventede de politiske ledere ville rejse hjem på et tidspunkt, når der ikke længere var brug for deres arbejdskraft. Men de blev her. Og ydermere hentede de deres familier til Europa i stort antal. Mange fik aldrig fodfæste på arbejdsmarkedet og blev en økonomisk belastning.

Meningsmålinger om masseimmigrationen har gennem en længere årrække vist en tiltagende bekymring i den europæiske befolkning.

Et gennemgående modtræk fra en række europæiske lande (herunder Danmark) har bl.a. været, at myndighederne (og de politisk korrekte) samt store dele af medierne har gjort ganske meget for at skjule de åbenlyse negative konsekvenser.

Men det er blevet vanskeligere og vanskeligere selv om ganske mange har fået ødelagt deres karrierer v/at påpege dem.

I 1984 påpegede en skoleleder v/navn Ray Honeyford i Bradford det uhensigtsmæssige i de tiltagende parallelle liv i samfundet. Et stort antal elever i hans skole var børn af immigrationsforældre. Han nævnte i en artikel det uhensigtsmæssige i at muslimske fædre ikke tillod at deres døtre at deltage fx i danse undervisning og sport, og at de sendte deres børn til Pakistan og foretog andre kulturelle praksisser i undervisningsperioden, hvilket myndighederne var beviste om, men vendte det blinde øje til. Den muslimske borgmester i Bradford krævede og fik skolederen fyret med ”kulturchauvinisme som begrundelse. I 1993 blev chefredaktøren fyret for den svenske avis Expressen ved at skrive en artikel, på baggrund af en undersøgelse, som viste - at 67% af svenskerne ønskede, at migranterne skulle vende tilbage til deres oprindelseslande. Mon ikke andre chefredaktører forstod det vink og det kan måske forklare, hvorfor svenske medier har været ganske tilbageholdende med negative oplysninger specifikt om migranter?

I 2002 påpegede en venstreorienteret professor i Holland væksten i parallelsamfund. Og da han ovenikøbet stiftede sit eget parti, forsøgte hans modstandere at dæmonisere ham. ”De sagde, at han var racist. De sagde han var Hitler. Hans mere moderate modstandere sammenlignede ham kun med Mussolini”. (citat fra bogen) En uge før valget blev han skudt.

Fra 1997 til 2004 fejlvurderede immigrationsvenlige engelske politikere på 5 år antallet af ankomne til Storbritannien på næsten 1 million. I 2010 var den årlige tilstrømning blevet så voldsom, at den konservative engelske regering lovede ”straks opbremsning”. Fem år efter viste resultatet imidlertid en foruroligende stigning i antallet.

I Østrig forudses den demografiske udvikling at blive, at flertallet af personer under 15 år vil være muslimer omkring 2050.

2014+: Anmeldte voldtægter i Sverige: I 1975 blev der anmeldt 421 voldtægter. I 2014 var tallet 6.620. Det højeste antal pr. indbygger i noget land i verden efter Lesotho. Nytårsovergreb i Tyskland og overgreb v/musikfestivaller i Sverige blev forsøgt mørklagt af politiet og svenske medier, men blev afsløret af et antal web-magasiner og blogs´ arbejder. Så måtte medierne begynde at skrive lidt om det.

I 2015 åbnede den tyske kansler Europa for endnu flere, men også for de mange, der allerede var i Europa illegalt.

I 2016 blev der publiceret en undersøgelse, der talte sit tydelige sprog om den mislykkede integration: 90% af 17-18-årige gymnasieelver i de overvejende muslimske områder i Molenbeek og Schaerbeek tilkendegav, at kalde mennesker, der begår vold og terror for helte.

Hvad kan en regering gøre, når den først er blevet klar over, at dens politik har så voldsomme konsekvenser? Dette gives der også svar på i Europas undergang.

Det er en fremragende bog, der på det varmeste kan anbefales. Ikke mindst til den politiske klasse.

For hvad er det dog I har gjort? Det bliver uddybet på fornemste vis på de 378 sider selve bogen omfatter og understøttet af en omfattende dokumentation.

 

Ole K. Ersgaard,

Erhvervsøkonom MDM, PD

2018-1230

Vil du anbefale til en ven?

Ja

Sider

Varen blev lagt i din kurv