Anmeldelser

af Lars Daneskov
99,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[3.00]

AT SKAFFE EN MAND TIL EN MOR DER ER OSTEHANDLER

af Kirsekarse | 15/09/2013

 

 

Anton er en lille strithåret fyr der bor sammen med sin mor der er ostehandler. Anton er meget opmærksom på om mor er glad eller knapt så glad. Når hun er glad fløjter hun. Da han gav hende en snemand han havde lavet i ler i skolen blev hun f.eks meget glad. Anton hjælper også tit mor med at køre varer ud på budcyklen.

Hver onsdag sidder de sammen i sofaen og ser mors yndlingsserie om Don Amore der opklarer forbrydelser i fjernsynet. En aften sukker mor dybt og siger "Sådan en mand skulle man have". Det giver Anton noget at tænke på. Hvor mon man kan finde en mand som Don Amore til mor, så hun kan blive rigtig glad. En med overskæg og lange arme der kan hjælpe hende med at løfte de tunge oste ned fra den øverste hylde i butikken.

Sammen med sin bedste ven Molly går Anton i gang med at planlægge at skaffe en mand. Det er lige ved at gå helt galt da Anton og Mollys kedelige lærer, hr. Godtmod, tror mor er forelsket i ham. Men ved hjælp af budcyklen, en meget stinkende gorgonzola og et par andre remedier i bedste Olsen-banden stil, lykkes det efter en heftig køretur gennem byen, at fremskaffe den rette mand til mor. Hvordan hun tager i mod den "gave", finder du ud af hvis du læser bogen.

En oplæsningsbog med masser af humor og fuld fart på. 

 

- See more at: http://www.arnoldbusck.dk/blog/post/301802#sthash.vWVUIDVE.dpuf

Vil du anbefale til en ven?

Nej

Varen blev lagt i din kurv