Anmeldelser

af Claus Mørkbak Højrup
299,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Drabelig og nervepirrende læsning

af ArneHansen | 25/09/2014

Allerførst: Drabelig og nervepirrende læsning.

En spændende roman, fornemt opbygget omkring et sæt forud givne fakta. Imponerende at det kan lade sig gør uden at det dræber historien. For det gør det ikke. Handlingen er spændende og interessant og ligger oven på en tidsramme, som øver indflydelse på opklaringen af mordet.

Bogen handler ikke om krigen, men krigen er hele tiden i baggrunden og påvirker hovedpersonernes handling, venskaber og personlige udvikling. Og så er det længe siden, at jeg har mødt en så spændende hovedpersonen. I starten får jeg hurtigt den tanke, at han blot er som alle andre karikerede ”opdagere” i en krimi. Men den formodning bliver skudt ned i løbet af de første 20-30 sider. Her er tale om en ny slags person, med egenskaber, som jeg ikke før har set i en krimi.

Hatten af for kreativiteten omkring at lægge en mordgåde i dagene op til angrebet på Dybbøl. Denne bog er værd at læse 2 gange. Jeg har læst den som ebog først, men køber den som papirbog, hvis den bliver udgivet. Dette er en opdateret anmeldese, nu hvor bogen også er kommet som papirbog. Det var også på tide :-)

Vil du anbefale til en ven?

Ja

Varen blev lagt i din kurv