Anmeldelser

af Susanne Staun
129,95 kr.
ANMELDT 3 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[4.33]

Fuck, en lækker røv!

af lidtbedreliv.dk | 29/10/2015

Denne bog er skrevet af Susanne Staun. Jeg kender hende som krimiforfatter, men har ikke læst noget af hende før. Susanne Staun synes, at der er for mange dårlige sprogbrugere i Danmark. Hun har en sprogblog, men synes ikke at den hjælper. Så nu har hun taget strengere metoder i brug og lavet denne bog. Fuck, en lækker røv! Den opsummerer alt det basale grammatik, som man burde have lært i folkeskolen. Den er til alle, der hver dag dummer sig, når de skriver.

Interessant bog, på den gode måde. Jeg har fået opsummeret en del og lært en del. Om jeg husker det hele, det kan jeg ikke garantere, men jeg vil gøre mit bedste.

Hun forslår, at man øver sig i at sætte x og o, inden man sætter et komma. Det har jeg gjort siden folkeskolen, og gør det stadig. Håber så også, at det er rigtigt. Til gengæld falder jeg i, når jeg skal skrive YNDLINGS. Her får jeg nemlig sneget et G ind, så der står YNGLINGS. Håber det er slut nu. Om et ord ender på e eller r kan også være svært at høre. Der har jeg lært at udskifte ordet med løbe. Så kan jeg høre, om det er det ene eller andet. Jeg skal også lære det med `s altså Janni´s. Det hedder Jannis, og så er den feset ind. Altså ingen `.

Jeg kunne fortsætte med, hvad jeg mener, jeg kan og ikke kan. Du vil helt sikkert begynde at kede dig. Så læs nu bare bogen. Du lærer meget mere, end du aner, og det kan jo kun gavne dit omdømme.

/Janni

Vil du anbefale til en ven?

Ja

Varen blev lagt i din kurv