Anmeldelser

af Andrzej Sapkowski
129,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Time of Contempt

af Marlene | 16/07/2017

Hold da nu op, hvor den her serie bare læser sig selv. Time of contempt hedder næste bog i rækken og nu gælder det om at følge grundigt med. Der er nemlig optræk til ballade og forræderi blandt nogle højtstående grupper i det politiske spil. Nilfgaard rykker nærmere og nærmere. Der er en del navne at holde styr på, men det går lige. Igen er handlingen fyldt med spænding og humor - Geralt er lidt en klovn nogle gange og det er svært ikke at trække på smilebåndet.

Det er et enormt fascinerende og mangfoldigt univers, som Sapkowski har lavet. At der er lavet spil til, er simpelthen en kæmpe gave. For mig er det virkelig fedt at læse om de forskellige personer og deres forhold til hinanden og ikke mindst Geralts reaktioner på de komplekse situationer, der opstår. Han vil jo bare være neutral, men det er ikke altid helt nemt.

Igen en fabelagtig bog, hvor man bliver lidt klogere på Nilfgaards begyndende invasion af de fire kongeriger, hvordan magikernes politiske system fungerer og så er der selvfølgelig også lige mystiske Ciri...

Vil du anbefale til en ven?

Ja