Anmeldelser

af Liz Pichon
69,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[4.00]

Virkelig virkelig sjov med masser af gode illustrationer

af Marlene | 17/07/2017

Den her bog er det rene spas! Den hører godt til blandt bøger i samme skuffe som fx Timmy Taber og Wimpy Kid serierne. Bogen hedder Tom Gates: Min Geniale Verden og den er skrevet af en engelsk børnebogsforfatter ved navn Liz Perchon.

Serien er foreløbig på 12 bøger (3 på dansk) og den er en kæmpe international bestseller. Når man går igang med Tom Gates, så er man heller ikke i tvivl om, hvorfor den er så populær. Den er hylemorsom og illustrationerne (som forfatteren iøvrigt også selv har lavet) er virkelig underholdende.

I denne første introduktion til den kære Tom Gates, hører vi blandt andet om hans families mislykkedes campingferie (Toms far insisterede, for det er jo billigt at campere!), virkelig stygge madpakker (ja, du kan læse om den klammeste ingrediens på pizza), Toms trælse søster Delia, som Tom gør ALT for at genere og om at skifte plads i skolen efter sommerferien, så man istedet for at sidde nede bagi, nu skal sidde så tæt på læreren, at man kan kigge op i hans næsebor! Men helt skidt er det alligevel ikke, for Tom sidder nu ved siden af Amy Porter, som er SÅ sød (selvom hun ignorere ham ret meget).

Med masser af illustrationer er bogen hurtigt læst og jeg kan kun anbefale serien på det varmeste. Til selvlæsning fra en 8-9 år.

Vil du anbefale til en ven?

Nej