Anmeldelser

af Pernille Frandsen
199,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 4 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

En nødvendig bog for professionelle i psykiatrien

af Chanett Babette Simonsen | 16/07/2019

En virkelig velskrevet og rørende bog, som alle i psykiatrien bør læse.

Som sygeplejerske får man en dyb indsigt i det hele menneske der er bag patienten, man måske ganske kortvarigt møder.

Bogen skaber en ny eftertænksomhed i forhold til de metoder vi griber til, når vi mærker at patienten ikke trives.

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af T.R. Bisgaard
149,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 3 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Fantastisk bog

af Marud | 25/06/2019

Jeg under alle med børn i 6-12 års alderen at læse eller få læst bøgerne af T Bisgaard. De er super spændende kapitel efter kapitel. Der er både pige og drenge helte. Min dreng på 8 fik dem løst op i raketfart. Det regnede heldigvis den weekend. 

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af T.R. Bisgaard
149,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 3 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Fantastisk bog

af Marud | 25/06/2019

Jeg under alle med børn i 6-12 års alderen at læse eller få læst bøgerne af T Bisgaard. De er super spændende kapitel efter kapitel. Der er både pige og drenge helte. Min dreng på 8 fik dem løst op i raketfart. Det regnede heldigvis den weekend. 

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Schanne Dalgaard
77,18 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Fantastisk opslagsværk

af Bogormen2019 | 17/06/2019

Hvis jeg over længere tid har haft et fysisk symptom (eller et tilbagevendende symptom) som jeg ikke ved hvorfor jeg har/ er kommet. Så bruger gerne bogen til at slå op i. Den vil tit gøre mig klogere på hvorfor jeg har lige netop har det symptom, og samtidig få mig til at tænke over hvordan jeg virkelig har det følelses mæssigt. Derfra kan jeg så arbejde frem mod at ændre på mine tanker/adfærd, så mine evt. Symptomer kan forsvinde. Så for mig er det en selvhjælpsbog til at huske at mærke efter hvordan jeg har det. 

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Pernille Teisbæk
199,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Bliver bedre og bedre

af ClaesWindfeldt | 14/06/2019

Jeg har læst denne 'klassiker', som jeg nu næsten vil kalde den selvom den jo ikke er ret gammel, en del gange nu, og den bliver kun bedre og bedre. Jeg blev først opmærksom på Dress Scandinavian, da Modevidenskab anmeldte den sidste år, men er siden kommet tilbage til den igen og igen. Pernille Teisbæk, som vel nok er det største kvindlige modeikon i Danmark, skriver virkelig godt og kreativerne i bogen er helt enestående. Dress Scandinavian er en fantastisk guide i de grundlæggende aspekter i skandinavisk mode og bogen er fyldt med super eksempler på kombintioner af styles, farver og mønstre, som indkapsler det unikke skandinaviske ’less is more'-udtryk . Bogen tager læseren ved hånden og fører ud på en spændende færd igennem tendenser, materialer og designretninger, som har udviklet sig til det, som hele den internationale modevernden i dag kender og anerkender som det skandinaviske look. Derudover fortæller forfatterinden, Pernille Teisbæk, i bogen detaljeret om hvordan jeans bør sidde, og så afslører hun sine ti skandinaviske yndlingsmærker.

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Claudia Westh Lonning
199,00 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Super bog

af Nina Schøller Larsen | 14/06/2019

Skakmesteren fra Tirana er en super velskrevet historisk bog med gennemførte karakterer og et godt plot. En virkelig god læseoplevelse.

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Henning Andersen
199,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Vulkaner - et sprængfarligt emne

af frankjuel@heaven.dk | 01/06/2019

Med denne VESUV bog bidrager Vulkanolog Henning Andersen til at både børn og voksne kan fascineres af dette farlige fænomen - En vulkan.

En lærerig og interessant bog for alle aldersklasser. KAN ANBEFALES.

 

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Svend Brinkmann, Tor N...
249,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[1.00]

Skuffelse

af Hans Frede Andersen | 29/05/2019

Stor var forventningerne til denne bog. Har med glæde og interesse læst både Nørretanders og Brinkmann. Men disse lommefilosofiske betragtninger var en skuffelse. Og sproget (især Willerslevs) var under lavmålet. Man bliver ikke mere folkelig og populær (hos mig) fordi man bruger skoledrengesprog. Og så disse editor kommentarer (Alle griner)-  hele tiden, og på de mest mærkelige steder. Ikke lige mig!!

 

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Marcus Knuth, Andreas ...
299,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[3.00]

Bør læses før d. 5. juni

af Ole K. Ersgaard | 27/05/2019

Marcus Knuth skildrer sin tilgang til politik på en meget ærlig facon. Han vinder ved nærmere bekendtskab - selvom man ikke skulle være Venstrevælger. Men er man det vil det mest logiske være, at sætte sit kryds ved denne kandidat, der nok ville have været en større gevinst for Nye Borgerlige. Han understreger jo, at være "nationalliberal" og ikke "nationalkonservativ" selv om de to begreber flyder sammen i bogen. Bogen viser også de enorme spændinger, der er i Venstre, eksemplificeret ved den socialliberale Jan E. Jørgensen, den pragmatiske Jakob Ellemann-Jensen og den "konservative" ("nationalliberale) strømning som Marcus Knuth tilhører. Bogen kan varmt anbefales - og bør læses inden d. 5 juni.

Ole K. Ersgaard

Erhvervsøkonom MDM, PD

2019-05-27

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Merete van den Berg
299,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 4 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

For både store og små

af Anita Broberg-Jepsen | 22/05/2019

Min datter på 8 læser med stor nysgerrighed om alle de fantastiske foregangskvinder der lever - eller har levet - i Danmark. Hun bliver nysgerrig på mere viden, og søger selv videre på nettet.  Bogen ligger altid fremme i vores stue, og de der kommer på besøg tager den ofte og læser i den. De små korte og velskrevne fortællinger om kvinderne siger så meget og er letfordøjelige.  Den vil, i fremtiden, være min foretrukne gave til konfirmanden og andre unge piger.

Vil du anbefale til en ven?

Nej

Sider

Varen blev lagt i din kurv