Anmeldelser

af Morten Buschmann
126,56 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 3 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Anderledes og supergod

af pbf1811@gmail.com | 18/05/2018

Denne forfatter kan virkelig sit stof og kan også fortælle. Mon ikke! En spændende, virkelighedsnær historie jeg lærte en del nyt af, og både gysede og grinede af undervejs. Noget af en bedrift. Problem: For kort! Jeg kræver at høre mere.

Vil du anbefale til en ven?

Ja

ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

I min blog kan du læse, hvem

af Per-Olof Johansson | 11/05/2018

I min blog kan du læse, hvem der deltager i bogen https://perolofdk.wordpress.com/2012/11/28/danish-haiku-today-2012/

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Camila Rievers Søgaard
43,88 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Mild ordmagi!

af Trine Jørgensen | 07/05/2018

Årets lyrikoverraskelse for mig! Fantastiske ordlege og sproglige sæbebobler, nogle lette, nogle med overraskende tyngde, alle fine og finurlige.  Glæder mig til at se mere fra Camila. Anbefales varmt!

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Per Leth
112,50 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

En fantastisk bog om "De Ufrivillige frivillige"

af Jyden | 26/04/2018
Af Skade Bli'r Man Klog -en bog om hverdagens helte og heltinder Denne bog henvender sig til de ca. 750.000 oversete danskere, der har fået en spændende udfordring. Der er tale om et særligt job, hvor de er på 24/7 året rundt. Skæbnen har formet sig således, at de er blevet pårørende til et familiemedlem, der er alvorligt syg eller på anden måde handicappet og derfor særdeles afhængig af sine nærmeste. Det er ikke et job de har ansøgt om, og heller ikke noget de får løn for. De har påtaget sig ansvaret udelukkende af uselvisk omsorg og næstekærlighed. Selvom de udfører en kæmpe samfundsmæssig indsats, nyder de ikke særlig stor anerkendelse for deres gerning i det offentlige rum, men disse mennesker er i virkeligheden hverdagens helte og heltinder. Selvom de er stræbsomme og dedikerede, er de dog ikke nogen uudtømmelig ressource. Denne bog er derfor tænkt som en selvhjælpsbog, specielt målrettet til disse mennesker, der er ekstremt motiverede, men som ikke altid er klædt på til især den mentale del af udfordringen. Absoult læseværdig - uanset om man tilhører gruppen af ufrivilligt frivillige.
Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Vibeke Marx
299,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Fortællersken

af Gerda Bruhn | 22/04/2018

Noras kæreste forsvinder da hun er gravid, og hun må klare tilværelsen som enlig mor for sønnen Henning. Han er et tillukket barn, der har nok i sig selv og ikke rigtig har brug for sin mor. Både Nora og hendes famile er mennesker med hæmmede følelser, der har det svært med ømhed og nærhed. Hun finder en mening med livet ved at fortælle historier om hjemegnen og familien. Vibeke Marx er så absolut en af mine yndlingsforfattere. Hun forstår som få andre at beskrive samfundets stille eksistenser, og hun gør det i et så levende og billedrigt sprog, at man kan se det hele for sig. Hendes romaner, og især de emner hun skriver om, minder mig meget om nu afdøde Martha Christensens romaner. Det er måske ikke så underligt. De er begge uddannet som fritidspædagoger, og det er sikkert en medvirkende årsag til, at de begge har en usædvanlig dyb forståelse for mennesker, især dem på samfundets bund.

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Lucinda Riley
129,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Dejlig bog

af Gerda Bruhn | 22/04/2018

De syv søstre er første bind i Lucinda Rileys tryllebindende romanserie, der er baseret på legenden om stjernebilleder De syv søstre.  Maia D'Apliese og hendes fem søstre bliver alle kaldt hjem til deres barndomshjem Atlantis - en stor, smuk villa ved Genèvesøen - da deres elskede far, den sky mangemillionær Pa Salt, er død. De er alle blevet adopteret som små, og nu har Pa Salt efterladt dem hver især en ledetråd, der kan føre dem tilbage til deres sande ophav. "De syv søstre" er historien om Maias rejse til Rio de Janeiro, hvor hun præsenteres for sin sande familiehistorie, der er knyttet til en storslået kærlighedshistorie i 1920'ernes Rio og Paris.  Rigtig dejlig bog. Jeg kan godt lide hendes måde at skrive på, hvor hun veksler mellem nutiden og fortiden, så man faktisk får to forskellige historier, der så bliver flettet sammen til sidst. Måske ikke stor "litteratur", men spændende og medrivende, og jeg glæder mig til de næste bøger i serien.

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Chris Carter
299,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Carter i topform

af Gerda Bruhn | 22/04/2018

I Dødens galleri stifter vi bekendskab med endnu en seriemorder, der sætter Hunter og Garcia på en svær opgave, denne gang i samarbejde med FBI. For seriemorderen er det ikke bare mord, men opbygningen af et galleri med sjældne kuriositeter. Og han navngiver sine værker, ridset ind i ofrenes hud. Vi følger for størsteparten opklaringen, hvor Garcia denne gang får lidt mere spillerum end i de tidligere bøger, men vi bliver også delagtiggjort i morderens tankegang, en detalje jeg rigtig godt kan lide. Og så slutter bogen med en cliffhanger, der gør, at man næsten ikke kan vente på den næste bog. For mig er en ny bog af Chris Carter altid et "must read", og jeg er endnu aldrig blevet skuffet. Dødens galleri er den niende bog i serien med Robert Hunter og Carlos Garcia, og der må gerne komme mange, mange flere. Chris Carter er uddannet kriminalpsykolog, og har derigennem et kendskab til virkelighedens psykopater og serimordere, der gør hans bøger både realistiske og usædvanlig spændende.

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Katrine Frøkjær Baunvig
199,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Bør læses af alle, som kender til at elske

af Ina | 20/04/2018

TIl alle som kender til ondt i hjertekuglen og sommerfugle i maven.

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Katrine Frøkjær Baunvig
49,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 2 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Fabelagtig formidling

af Ina | 20/04/2018

Det er en sprænglærd bog, Katrine Frøkjær Baunvig har skrevet om romantikken, som viser sig at påvirke os på alle mulige måder.

Interessant for alle interessede i sig selv, vores historie og samtid.

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Katrine Frøkjær Baunvig
49,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 2 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Fabelagtig formidling

af Ina | 20/04/2018

Det er en sprænglærd bog, Katrine Frøkjær Baunvig har skrevet om romantikken, som viser sig at påvirke os på alle mulige måder.

Interessant for alle interessede i sig selv, vores historie og samtid.

Vil du anbefale til en ven?

Ja

Sider

Varen blev lagt i din kurv